Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kim bir forum yapar, orada görüşler tartışılsın, sosyal bir platform olsun ister, içine de kilitli konuların arasına en tepeye gençliğe hitabeyi koyar ki? bu kadar mı önemlidir milli jargon. gençler bir araya geldik madem, her bu sayfayı açtığımızda bi gözümüz ilişsinlik bir mesele mi okulda öğretilenler, vatan millet sakaryalar? bana kalsa, masaya yatırıp enine boyuna tartışalım bize doğrusu şu denilen herşeyi de, bana kalmasın, kabul, ama bu şekilde mi sarılalım, uğruna bu canlar feda olsunlar mı koparalım.

hiç mi düşünmeyelim tek bir gencin hayatından önemli neyin olabileceğini? tek bir candan değerli bişey var mı şu dünyada gerçekten. hele o can senin canınsa.

sen, seni içine yonttukları şey misin? doğru, sana doğrusu bu denilenler mi? tamam kimi meseleleri tartışmayalım da, içten içe de doğrusunun tam da söylendiği gibi olmayabileceğini bilmeyelim mi?
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bi sus birader ya.

oy, 20 tane topic var, parmağımı kıpırdatıp da tek kelime yazmadığım. daha ne susayım. arada bırak da bi topic de ben açayım, biraz da ben konuşayım.
Mesaj tarihi:
post post modern çağ denmeye başlandı yaşadığımız döneme. nefes alan her insanın damarlarındaki kan aynı asillikte artık bu devirde, aksini iddia etmek yakışmıyor insanın ağzına. o yüzden mod.ların bu tercihi gözden geçirilebilir diye düşündüm. zaten öğrenim hayatı boyunca her kitabın ilk sayfasında okudunuz herecanla, pek gerek yok bana kalırsa.

o dönemler bu tarz düşünce akımlarını su yüzeyine taşımış olabilir, hala sıkı sıkıya aynı görüşlere sarılmak çok doğru değil bence ama o da bi tercih tabi.

fıstık atmaya gerek yok fistan, günde bi topic açarım patiye, bi de benim penceremeden bakarız olaylara, tartışırız fln demiştim tekrar girerken ama ne diye kendime maymun dedirteyim çoluk çocuğa. saldım patiyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...