Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Tka pistoleer smuggler karışımı bişi yap yada smuggler yerine fencer defencelerini al[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet en sonunda 5 6 saatlik bi hesaplamadan sonra. TKM+fencerM+0-4-4-4 rifle man yapcam galipa. Düşündüm taşındım dedim ki tüfenk çıktı mertlik bozuldu. Bende ateşli silah almamaya karar verdim. Nasil bi template bari bu seçim hakkında yorum yapın yaw. Aman rifleman+fencer veya fiflaman+doc demeyin de gözünüzü seveyim. ( Yaziyi deminde basic human dilinde yazmıştım ama bazı bothanlılar illa da rifle+........ demeye devam ediyor bir zahmet dil konusunda bir teach etseniz şu arkadaşları yaf :) ) [Bu mesaj Rhoube tarafından 26 Temmuz 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bide bir şey daha var dodge mi daha iyi yoksa ranged defance mi. Eğer dodge daha iyi ise rife 0444 yerine pistol 4404 alınabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 master brawler master fencder tkm yap yanina da artik medic artisan scout biseyler alirsin ama medic çok iyi olur sadece novice iken stim b kullanip yüksek heal yapabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Dodge u kullanabilmen icin elinde pistol yada fencer silahi olmasi lazim. eger bunlari kullanmayi dusunmuyorsan dodge un bi anlami olmaz. ranged def daha iyidir onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Birde çok soru soruyorum galiba. Master brawler niye ne anlami var bana ne kazandırır. onun yerine rifle ranged defanslari alsam daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sadece master brawler kutusuyla gelen birkaç vuruş var mesela, intim2 gibi. warcry2 de faydalı bir yetenek.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehehe konuyu bicak gibi kesmisiniz yav ne gusel okuyoduk :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 e araya bir iki şey de sen sıkıştırsaydın kesilmezdi sad :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben Master TKA, Master doctor tyapıcam bol bol para kazanıp zengin olucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben yazinca cenem dusuyo cidden uzun yaziyom bu aralar anca okumaya vakıt oluyo ehehe budahakıne bende daha aktıf katılacam soz. (:))[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sbora ben de senin gibi deli deli Türk arıyordum, ama artık vazgeçtim. Neden mi? Bu oyunda türkerlin burunları fazlasıyla havada, o kadar yabanci tanadığım var bana yardım eden var, karşılaştığım hiçbir türk bırak konuşmayı basit bir selam bile vermiyor. Ayrıca yine açlıklarını bu oyunda da ortaya koymaya çekinmiyorlar, ne açlığı mı? Kız açlığı. Ama sen herhangi bir yardım istiyor ve arkadaşlığa gerçekten yakınsan sana yardım seve seve ederim. Nickim Coor Bloodfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mutlaka TKM olacam diyorsan TKM/Fencer 4440/Pistoleer 0040 Kalanla da (kalıyorsa) medic 4000 ya da 0040 al. Ama önce PvP mi PvE mi yapıcaana karar ver. Yukarda yazdığım PvP templatei. Eğer PvE istiyorsan, tavsiyem Rifleman/Doctor ya da Swordsman/Doctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 tatilde olduğum için tartışmaya yorum yazmaya dewam edemedim, amacım tartışmayı alewlendirmek deil sadece bikaç şey söylemek istiyorum said: unity100, 24 Temmuz 2004 12:38 tarihinde demiş ki: hayir benim burada gordugum, sen bilincaltinda kotu tarafta oynamayi kendine yediremiyorsun, boyle mantik cercevesinin disina kacan attributsel gerekcelerle akla uydurmaya calisiyorsun. bunda haklısın kötü tarafta olmak hoşuma gitmiyo. dethatt ın da dediği gibi kimse kötüyüm demek istemez. ewt dediğin gibi bu sonuçta bi oyun ama sw ewrenini sewen biri için o kdr da önemsiz deil 2 taraftan birinde olmak. "mantık çerçewesinin dışına kaçan attribütsel gerçekler" deil, episode 3 hakkında spoiler bilgim olmadan 5 filmde gördüğüm şeylerle yorum yaptım, kanıtlar sundum, ki gayet mantıklı olduklarını da düşünüyorum. he ama tabi episode 3 hakkında bu başlık altında werilen spoiler bilgiler gerçek çıkıcaksa benim iddialarım/kanıtlarım asılsız çıkıyo o doru. ama yine de 5 filmi izleyip, episode 3 hakkında da spoiler bilgi almayan bi insan benim sunduğum kanıtların doğruluğu için bana hak werebilir. tabi körü körüne rebel düşüncesine bağlı biri deilse, yani objektif düşünebilirse. said: Sufi, 24 Temmuz 2004 08:16 tarihinde demiş ki: yazdıklarımın hiçbiri varsayım değil. fakat senin yazdıklarından sonra filmleri dikkatlice izlediğinden şüphe ettim. bu adresteki türk starwars fan sitesinde sw tarihçesinden episode3'ün spoilerlarına kadar birçok şey bulabilirsin. hala bu konuda tartışmak istiyorsan orada benim söylediklerimi söyleyecek birkaç bin kişi bulursun. ben yoruldum ama hala anlatamadım. sw tarihçesine bak diyorum hala bana varsayımlardan bahsediyorsun. son olarak da otur tüm seriyi, özellikle ep1 ve ep2'yi bir kez daha izle. kaçırdığın birçok noktayı tekrar izlediğinde daha rahat yakalayabilirsin. öncelikle star wars filmlerini dikkatlice izlediğimden şüphe etmenden dolayı rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim. yukarda unity e cewap olarak yazdığım gibi, bu başlıkta werilen spoilerlar episode 3te doru çıkarsa benim iddialarım/kanıtlarım asılsız çıkıyo bu doru, ama spoiler bilgileri okumayan, olaya objektif bakan biri için dediğim şeyler gayet mantıklı. eğer dediğin gibi episode1 we episode2de palpatine in kötülüğüne dair kanıt bulursan lütfen filmin tam olarak kaçıncı saniyesinde olduğunu bana söyle, o bölümleri tekrar izlicem. ama lütfen "bak gördün mü star wars filmlerini dikkatlice izlememişsin" şeklinde eleştirme. ha tabi kanıt olarak göstericeğin film sahneleri tamamen yoruma açık olabilir, yani kanıt olarak werdiğin şeyleri hemen kabul edebiliceimi söyliemem. ama olabildiğince dikkatlice incelicem söliceğin sahneleri[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: -MrBomb-, 03 Ağustos 2004 22:19 tarihinde demiş ki: bunda haklısın kötü tarafta olmak hoşuma gitmiyo. dethatt ın da dediği gibi kimse kötüyüm demek istemez. ewt dediğin gibi bu sonuçta bi oyun ama sw ewrenini sewen biri için o kdr da önemsiz deil 2 taraftan birinde olmak. tamaaaaaam buna hicbir lafim yok. bitmistir olay benim icin. evet kotu ama oynamak istiyorum diyen adama helal derim. aynen uo da ben pk oynamak istiyorum diyen adam gibi. hatta icabinda empirenin yaptiklarindan henuz habersiz, filanca gezegende askeri akademiye yazilip mezun olmus adam gozuyle bile bakilir oyunda adama. beni zivanadan cikartanlar rp yapiyorum ayagina bile yatmadan tutup da imperial iyi aslinda diye oyun icinde lagaluga eden tipler. cok kapistim shuttleportlarda oyle yabancilarla. yasinin 30 40 olmasi degistirmiyor adam yine de sacmalayabiliyor. said: "mantık çerçewesinin dışına kaçan attribütsel gerçekler" deil, episode 3 hakkında spoiler bilgim olmadan 5 filmde gördüğüm şeylerle yorum yaptım, kanıtlar sundum, ki gayet mantıklı olduklarını da düşünüyorum. he ama tabi episode 3 hakkında bu başlık altında werilen spoiler bilgiler gerçek çıkıcaksa benim iddialarım/kanıtlarım asılsız çıkıyo o doru. ama yine de 5 filmi izleyip, episode 3 hakkında da spoiler bilgi almayan bi insan benim sunduğum kanıtların doğruluğu için bana hak werebilir. tabi körü körüne rebel düşüncesine bağlı biri deilse, yani objektif düşünebilirse. hayir episod 3 olsun olmasin, birak 2 yi 1 i, 4, 5, 6 da zaten alenen imparatorlugun kotulugu islenmis. bunu tartismanin hicbir manasi yok. onca yazi yazildi bunun uzerine alakali alakasiz dergilerde, sinema reviewlerinde hem ciktiklari zaman hem sonrasinda, hicbirinde daha imparatorluk iyidir deme absurdlugunu gormedim. ha eger herkes topluca yanlis anlamis halusinasyon gormusse ya da lucas birsey anlatmaya calisirken beceremeyip tam tersini anlatmissa o zaman ben de zaten aslinda marcus tullius ciceroyum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar