blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: ABD'nin Maine eyaletinde 27 yaşındaki Carla White isimli kadın, Anne Melson isimli bayanın tecavüze uğradığını bildiren şikayetinin ardından tutuklandı. 22 yaşındaki Melson, Perşembe günü polise giderek bir bayan tarafından tecavüze uğradığını belirterek şikayette bulundu. Melson, internet üzerinden psikolojik tedavi hizmeti veren klinik araştırması yaparken Carla White ile tanıştığını belirtip, kendisinin seans için adrese davet edildiğini belirtti. Melson, tecavüzcü kadının chat sırasında oldukça güvenilir ve samimi bir hava oluşturduğunu bildirip, kendisinin belirttiği adrese gelmesi üzerine hiçbir korku ve şüphe ortamı bırakmadığını söyledi. Anne Melson(22), Carla'nın onu oldukça sıcak ve hoş karşıladığını, seans devam ederken bir kadeh içki ikram ettiğini daha sonra olanları hatırlamadığını bildirdi. Uyandığımda çırılçıplak bilmediğim bir yataktaytım ve odanın kenarındaki strap-on'un üzerinde 'çok iyidin' yazılı bir kağıt bulduğunu söyledi. İlk şoku atlatır atlatmaz polise gelen Melson, tecavüzcünün eşgalini tarif etti. Çizilen robot resim ve strap-on üzerindeki parmak izleri ile Carla White adına ulaşan polis, tecavüzcü kadını evinde kıskıvrak yakaladı. Carla White'ın 2007 yılında bir benzin istayonunda hırsızlık yaparken yakalandığı, bu sicili sayesinde kendisine kolayca ulaşıldığı kaydedildi.
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: Anne Melson(22), Carla'nın onu oldukça sıcak ve hoş karşıladığını, seans devam ederken bir kadeh içki ikram ettiğini daha sonra olanları hatırlamadığını bildirdi. Uyandığımda çırılçıplak bilmediğim bir yataktaytım ve odanın kenarındaki strap-on'un üzerinde 'çok iyidin' yazılı bir kağıt bulduğunu söyledi. İlk şoku atlatır atlatmaz polise gelen Melson, tecavüzcünün eşgalini tarif etti. Nuri Abi yetiş.
numberten Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 "çok iyiydin" ahahah uyuyor lan kadın ashdhasda
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bence strap-on ile beraber olay adamın kontrolünden çıktı kendisine yediremiyor
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 numberten said: "çok iyiydin" ahahah uyuyor lan kadın ashdhasda bende buraya takıldım :P
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dragonmax said: amerikaya gidiyoz hadin cokmu meraklisiniz strap on a yaw.. :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yazının o kısmını okumadım. strapon ne lan :s ?
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kemer gibi takilan yapay penis
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ytse said: Dragonmax said: amerikaya gidiyoz hadin cokmu meraklisiniz strap on a yaw.. :D Win
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Vingthor said: Ytse said: Dragonmax said: amerikaya gidiyoz hadin cokmu meraklisiniz strap on a yaw.. :D Win Dragonmax said: yazının o kısmını okumadım. strapon ne lan :s ? kapak ? asdasdasd
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lan haberi hiç mi okumuosunuz?? kadın, kadına tecavuz etmiş...
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ytse said: Dragonmax said: amerikaya gidiyoz hadin cokmu meraklisiniz strap on a yaw.. :D SHEEET NIGGAAA
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hay allah belanızı asdasd :D olm ben haberde kadına dama tecavüz etmiş diye gördüm auhasd dedim madem bu kadar muhtaç kalmışlar gidek işte..
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ytse said: Dragonmax said: amerikaya gidiyoz hadin cokmu meraklisiniz strap on a yaw.. :D (tu)(tu)
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahahaha seviyorum sizi heyvanlar yaa :D
gecko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hastası olmuş bunlar artık tecavüz diyince
Öne çıkan mesajlar