nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 gecen zaman ıceresinde cok seyler yasıyor bazen mutlu oluyoruz bazen uzuluyor bazen ölümü hatırlıyorus aglıyorus hayat cok zor gecıyor.[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bazende aşkın acısını çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ben ölümü düşündükçe seviniyorum valla. İntihar etmememin temel sebebi de zıbarışımda mükemmeliyeti yakalama isteğim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Her saniye basında ne olacak bılemıyoruz ... her saniye bir sorun veya bir sevinc soz konusu oluyor sonuc olarak allahdan hayırlısı olsun dılıyorum ... ben hayatımı eşime bagladım eşimle hayatta kalıyorum ve eşimle besleniyorum ...[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben tirsiyorum acikcasi cünkü kafamda süphe war :( ölüdükten sonrasi icin.. daha dogrusu sonrasi warmi yokmu die of delircem[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ölümü düşündükce yaşama sevinciniz % olarak azalmakdadır bunun sonucu bunalıma gırersiniz (ben yasadım 2 sene evel) sizlerde o bunalımı yasamanızı ıstemıyorum suan yasıyorsanız hayatın güzelliklerini görmeniz ve baska kötü olayları dusunmemız olacaktır bu sekılde hayata daha cok güzel bakacak ve sarılıcaksınız.[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben 15 yasindaim fazla dusunuyorum heralde napsam yaw piskologa felanmi gitsem acaba ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 sevdigim kız onu sevdigimi örensinde gerisi lahana tursusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 daverc lem hani sen 18 yasındaydın??? allah bilir isminde emre değildir euaheaue abi benim en cok tırstığım konu Olmek ya şimdi biz burda herseyi yapıozda acaba orada bilgisayar olacakmı ya : (( (abi sizce bu lafla cokmu günah işlemiş oldum?)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 daverc ailen ile konus bende senın yasların yani 14 - 15 e yeni girerken o durumda idi ailemle olayları paylastım daha sonra pskologa gittim rahatlatıcı hap verdi bir süre kullandım daha sonra kullanmadım bir faydasi olacak ben yarıda kestım pskolaga gıtmeden evel dedigim gibi ailene bu konuları aç anlat sana yardımcı olacaklardır pskologda bir ınsan sonucda ailen seni daha iyi tanıyor pskolog senı ılk defa gorucek ve senın anlattıklarına yonelık senı tanımaya calısıcak.[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 cok saol nicotine yapicam[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 olm sen kac yasındasın ya benden büyükmüsün (nicotine)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 sum41 ben 22 yasındayım nufus cuzdani 87 gecior genelde 87yi kullanıom[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ben gercek daverc degilim arkadasiyim onun aslinda artik ben kullaniorum onun acc sinide :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 daverc : denemenın faydası olur , bana faydası cok oldu[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Arkadaşlar bakın bahar geldi. Gezin dolaşın. Temiz havayı içinize çekin. Mis gibi bahar geldi. Bırakın ölümü mölümü. Boşverin. Daha bunu düşünmek için ortalama 60 yılınız var.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 sum41 kimsin sen be ? emrenin arkadasimisin?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Estel dogru soyluyor gez dolas kız arkadasınla cık eglen yat kalk yanı bırak takma kafana rahatla artık ergenlık donemedınde o durumlar oluyor aslında estel sende yasamassındır. (ben cıkıyorum dolascam eşimle lunapark a gitces bostancı'ya - bostancıda oturan varsa bulusak)[hline]Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ben bostancıdayım ama bugün geç kaldık artık. Ögrenci adamız malum :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 kalk gel lunapark kaca kadar acık[hline]Arqas E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Lunapark tan diil ya. okul ödev ders mers falan gibi problemler.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Hm anladım tamam birgün bulusalım[hline]Arqas E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 manyak mısınız abi siz[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 niye be ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 garbaj :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar