Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony ek paketlerini kutlamak için 19 nisana kadar GTA IV 14.99$. ilgilenen olursa aşağıdaki linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilir. http://www.microsoft.com/games/en-US/games/pages/sales.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 steam'de kaldırdılar di mi oyunu, yok göremedim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Türkiye'den alınmıyo bildiğim kadarıyla. ben çok uğraşmıştım bulana kadar. Buluncada "Not avaible at your country" yazısı gelmişti. Microsoft'tan alayım dedim ama puan ıvır zıvır bir sürü şey çıkardı. Canım sıkıldı vazgeçtim almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Türkiye'den alınamıyormuş malesef. şimdi farkettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kendileri kaşınıyor, illa korsan alcaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 direct2drive da 7.5 euroya satılıyor ama Türkiye'ye yok, acaba başka ülke gibi kaydolsak olmaz mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar