Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babaya Oynattırılacak Yarış Oyunu Tavsiyesi

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ps3'ü aldığımdan beri babam yarış oyunu yarış oyunu diye geziniyordu ortalıklarda,

bu headset şiparişimi bilen biliyor artık asfdsa neyse elime geçti işte birlikte şipariş ettiğim midnight club la

Zaten yarış oyunlarını pek sevmeyen biriyim, en son underground 1'i zevk alarak oynamıştım o dönemden beri pc'ye çıkan yarış oyunlarının çok büyük kısmını denedim ama sevmedim.

Neyse oyun benim için değil, Midnight Club'ı niye aldın derseniz internette ps3'e çıkmış en iyi yarış oyunu vs. deniyordu her yerde,puanları iyiydi vs. ama oynadım ve çok yapay geldi ne bilim sevmedim. İşin kötüsü babama oynattım 5 dakika kontrolleri bile pek çözemedi.

Burnout'u istiyordum ben aslında ama bir arkadaşım baban onu sevmez, çok extreme dedi diye vazgeçmiştim. Gerçi aynı adam aldıktan sonra Midnight'ı da sevmezdi dedi ama neyse

Bir başka arkadaşım da Grid'i tavsiye ediyor. Sıradan yarış oyunu vs. deniyor falan filan, zaten bu üç oyun arasında en düşük puanı alanlar yine grid, gerçi grafik vs. olarak daha iyi deniyor.

Şimdi diyorum ki bu üç oyun dışında da böyle basit ama kaliteli, uzun bir süre idare edecek bir yarış oyunu var mı Ps3 için ? Maksat araba sürmek olsun, yarın sirkeci'ye iniyorum duruma göre midnight'ı takasa veririm hemen çünkü,

aklıma dirt 2 geldi birde, ralli de sever mi bilmiyorum ama işte, kısacası kontrolleri kolay ve anlaşılabilir, extreme olmayan bir BABAYA YARIŞ OYUNU arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha Grid neden düşük puan almış ki? Son zamanlarda çıkan en iyi yarış oyunu Grid. Sürüş dinamikleri ne aşırı simülasyon ne aşırı arcade, grafikler mükemmel. Çok keyifli bir oyun. İlginç geldi yani, sen puanlara bakma bence. Aslında en güzeli bi PS3 kafeye git dene öye al oyunu ama yok denemem diyorsan ben Grid öneriyorum şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

ps3'e istiyor

ya grid düşük dediğim yine çok yüksek puanı var,

Midnight - Burnout - Grid aralarında kıyaslandığında en düşük Grid alıyordu ki 8.5'ün üstündeydi her yerde

yani videoları izliyorum, sanırım yarın grid ile takaslayacam. Benim de biraz hoşuma gitti sadfdsa

ha birde;
http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3AC17-Racing%20Wheel%20for%20PS3.html

şu aparat çalışır mı grid'de ? kendini aştı babam direksiyon da istiyor da bunu alayım diyorum. yani grid'de sixasis çalışır mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

burnout paradise'ın online özellikleri oldukça başarılı.. birlikte oynayacağı arkadaşları varsa kaçırma derim.. fiyatı da baya ucuzlamış olması lazım.. eski oyunlarımdan biriyle takas etmeyi düşünüyorum ben de..

ayrıca, hiç xbox'ım olmadı.. ps1'den beri ps kullanıcısıyım ama GT5 çıktığında alacağımdan emin değilim =).. oyun, türünün en iyisi olacaktır bariz ama beceremediğim oyuna o kadar para veremem sanırım =P..
Sosyal ağlarda paylaş

abi baba diyorum, 50 yaşında

online ps3 arkadaşları nedir sadfdsfdsa

Burnout hoşuma gitti benimde ama grid alacam boşver, zaten yarış oyunu sevmiyorum fazla işte öyle birşey bu da

grid midnight burnout hepsi 60tl oldu bu arada spotçularda, shopto'da 50tl gerçi gerçi hepsi asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...