Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ps3'ü aldığımdan beri babam yarış oyunu yarış oyunu diye geziniyordu ortalıklarda, bu headset şiparişimi bilen biliyor artık asfdsa neyse elime geçti işte birlikte şipariş ettiğim midnight club la Zaten yarış oyunlarını pek sevmeyen biriyim, en son underground 1'i zevk alarak oynamıştım o dönemden beri pc'ye çıkan yarış oyunlarının çok büyük kısmını denedim ama sevmedim. Neyse oyun benim için değil, Midnight Club'ı niye aldın derseniz internette ps3'e çıkmış en iyi yarış oyunu vs. deniyordu her yerde,puanları iyiydi vs. ama oynadım ve çok yapay geldi ne bilim sevmedim. İşin kötüsü babama oynattım 5 dakika kontrolleri bile pek çözemedi. Burnout'u istiyordum ben aslında ama bir arkadaşım baban onu sevmez, çok extreme dedi diye vazgeçmiştim. Gerçi aynı adam aldıktan sonra Midnight'ı da sevmezdi dedi ama neyse Bir başka arkadaşım da Grid'i tavsiye ediyor. Sıradan yarış oyunu vs. deniyor falan filan, zaten bu üç oyun arasında en düşük puanı alanlar yine grid, gerçi grafik vs. olarak daha iyi deniyor. Şimdi diyorum ki bu üç oyun dışında da böyle basit ama kaliteli, uzun bir süre idare edecek bir yarış oyunu var mı Ps3 için ? Maksat araba sürmek olsun, yarın sirkeci'ye iniyorum duruma göre midnight'ı takasa veririm hemen çünkü, aklıma dirt 2 geldi birde, ralli de sever mi bilmiyorum ama işte, kısacası kontrolleri kolay ve anlaşılabilir, extreme olmayan bir BABAYA YARIŞ OYUNU arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oha Grid neden düşük puan almış ki? Son zamanlarda çıkan en iyi yarış oyunu Grid. Sürüş dinamikleri ne aşırı simülasyon ne aşırı arcade, grafikler mükemmel. Çok keyifli bir oyun. İlginç geldi yani, sen puanlara bakma bence. Aslında en güzeli bi PS3 kafeye git dene öye al oyunu ama yok denemem diyorsan ben Grid öneriyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dirt 2 ha ama benim peder eski rallici belki ondan aşığı olmuştur. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 pc de nfs2 oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 grantourismo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ps3'e istiyor ya grid düşük dediğim yine çok yüksek puanı var, Midnight - Burnout - Grid aralarında kıyaslandığında en düşük Grid alıyordu ki 8.5'ün üstündeydi her yerde yani videoları izliyorum, sanırım yarın grid ile takaslayacam. Benim de biraz hoşuma gitti sadfdsa ha birde; http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3AC17-Racing%20Wheel%20for%20PS3.html şu aparat çalışır mı grid'de ? kendini aştı babam direksiyon da istiyor da bunu alayım diyorum. yani grid'de sixasis çalışır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 psde gran tourismo diye efsane yarış oyunu vardı.Sadece psde vardı playstation için çıkıyodu çıkmadı mı ki ps3te çıktıysa onu tavsiye ederim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gran Tourismo 5 çıkınca zaten allahın emri, onu kesin alacam da sene sonunda çıkıyor. Prolouge'u da almak istemiyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gt5 cıkıcak yeni.ama prologue varken başka yarış oynanmaz gt5 cıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 grid'de karar kıldım sanırım, bu arada metacritic puanlarına baktım daha önce akıl etmemiştim, grid ile burnout 87 ile en iyiler olarak gözüme çarptı şuan midnight 85 gt5 prolouge 80 grid'de karar kıldım yani, videolarda bayağı hoş gözüktü asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gt prologue tek geçilir yarış dendimi. grid tir nfs dir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gran Tourismo aşırı simülasyon değil mi? Yanlış mıbiliyorum yoksa? Yani o oyunu oynamak ciddi yetenek ve çalışma istiyordu sanki. Zorluk derecesi Grid ayarındaysa 5 çıkınca alayım diyorum ama Grid'den daha zor öyle ultra gerçekçi simülasyonsa arabalar dönmüyosa falan hiç müdahale etmem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 GT5 eğer çıktığında bir PS3 sahibinin koleksiyonunda olmazsa, o ps3 sahibi ya kızdır ya da xbox360'dan ps3'e dönme çakma oyuncudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ayıp oluyo ama =( beceremeyeceğim oyunu neden alayım be? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 burnout paradise'ın online özellikleri oldukça başarılı.. birlikte oynayacağı arkadaşları varsa kaçırma derim.. fiyatı da baya ucuzlamış olması lazım.. eski oyunlarımdan biriyle takas etmeyi düşünüyorum ben de.. ayrıca, hiç xbox'ım olmadı.. ps1'den beri ps kullanıcısıyım ama GT5 çıktığında alacağımdan emin değilim =).. oyun, türünün en iyisi olacaktır bariz ama beceremediğim oyuna o kadar para veremem sanırım =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi baba diyorum, 50 yaşında online ps3 arkadaşları nedir sadfdsfdsa Burnout hoşuma gitti benimde ama grid alacam boşver, zaten yarış oyunu sevmiyorum fazla işte öyle birşey bu da grid midnight burnout hepsi 60tl oldu bu arada spotçularda, shopto'da 50tl gerçi gerçi hepsi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ps1 oyunundan çok etkilenmişsin galiba Spyro .) tiny dragon seni ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 spyro the dragon.. aka uçamayan ejderha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 shoptoda nasıl 50 lira 3 ü ya.bende hiç yarış oyunu yok gt5 i bekliyodum.o akdar ucuzsa alayım bi tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 midnight'i bana postayla birlikte 48TL'ye geldi işte, hepsi aynı fiyatlarda burnout'da aynı fiyataydı galiba, grid biraz daha ucuzdu ama en son baktığımda stoklarda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar