Torque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 google it yaptım ama sonuçlarda 30-40 çeşit oyun ya var ya yok... xbox 360 a baktım 350 küsür tane var. Dedim bu ne acaba benmi bulamadım yoksa harbiden bu kadar az çeşit oyun mu var? Gerçi 2 konsolda var elimde ama ps3 fan oldugum için merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sırf bende 20 tane oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 az oyun var ps3 sux demeden önce oyunların kalitesi göz önüne alınmalı. aralık ayından beri demon's souls oynuyorsam 20 kat fazla oyunu olsa ne yazar. nasıl olsa xbox oyunlarını pc ile oynayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 neyi kasteddiğini anlamadım exclusive mi ? öyleyse ps3 şu anda pc den bile iyi kalite konusunda. 360 exc. leş ötesi exc. değilse nerdeyse bütün büyük oyunlar multiconsole çıkıyor hadi onu da kastetmiyorsan 360a çıkan 3-5 adam gibi oyun var onlar da pc ye çıkıyor her türlü oynuyorsun 3 senelik /v/ den kalma PS3 HAS NO GAEMS LOL memeini görüp geldiysen allah akıl fikir versin diyorum asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 xbox exclusive dedikleri şey aslında windows exclusive gibi birşey, xbox 360'a bu tip çıkan hemen hemen her oyun pc'ye de çıkıyor sonuçta Xbox sux, ayrıca xbox kullanıcılarının çok büyük bir kısmı biraz mal olduklarından saçma saçma türler çıkarıp yeni tür, yeni oyun diye satıyorlardır. O yüzden böyle sonuçlar çıkmıştır sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yok abi yanlış anladınız beni. Zaten play station çıktığından beri fanıyım. Xbox 360ta ölesine aldım bulunsun diye. Splinter Cell Hitman Falan çıkcaktı o yüzden bide. Ki zaten gerek grafik gerek cihaz olarak ps3 çok çok üstün durumda gözlemlediğim kadarıyla. xbox360.blogspot.com mudur nedir tam incelemedim ama sayfalarca oyun var (tabi kaliteli oyun % si nedir bilemicem) Merak ettiğim genel olarak oyun sayısı hangi konsolda daha fazla. ps3 ftw o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ps3 exclusive'leri bile xbox360'a çıkan oyunların %80'ini yerle bir eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 shopto gir in stocklara ve stock dueleri ve coming soonları sayıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar