Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi LED monitoru alayım

Wolas

Öne çıkan mesajlar

LG 23" E2350V-PN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR bunu suan aldım evde duruyo fakat vazgectım degıstırıcem adresı bu http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2350v-pn-23-e2350v-pn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44855 birde aklımda olan http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-xl2370-23-xl2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44610 ile degıstırmeyı dusunuyorum sizce takas edeyımmı yoksa tamaman farklı birseymı alayım
Sosyal ağlarda paylaş

amaç nedir postmu kasıyonuz topikimde anlamıyorumki auahuaa

olay soledır gittim aldım 3 gun kullandım begenmedım iade ettım sımdıde samsung olanı alıcam ay bası gelecekmıs onu beklıyorum. onuda begenmez isem gene verecem baska bısı alıcam :D tüketici haklarının bokunu cıkarmak dıye ben buna derım :d

orjinal led ekranlara parmagını bastırdıgınde lcd lerdekı gıbı sıvıyı goremezsın led dedıgımız sey sızın de bıldıgınız gıbı bıldıgın ampul asıl led ekran bu ampullerın trılyon tanesının bırlesmesınden meydana gelıyo. suan pıyasaya surulenler cakma led koselere led koymuslar acılardan ekran rahatlıkla gozuksun dıye ıcındekı malzeme gene lcd
Sosyal ağlarda paylaş

led teknolojisi su anda yogun olarak 3 farkli cesitte kullaniliyor.

Edge led, rgb led, full led.

ucunun de birbirine gore avantaji ve dezavantaji var. orjinal diye birsey yok.

ekrana bastirinca sivi diye de birsey yok, zira paneller cold cathod kullanan paneller ile ayni paneller. sadece unite aydinlatma teknolojisi bazi noktalarda farkli.

26 inch den daha ufak panellerde de full led kullanilmasi %100 gerekli birsey degil.

benim merak ettigim mesele neye cakma, neye orjinal led dendigiydi. Belli ki tum terim ve kavramlar birbirine girmis, ureticilerin ayni teknolojilere verdigi farkli isimler ve reklamlari yuzunden neyin ne oldugunu anlayamama durumu olusmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmıyım buradan sorayım.
Ucuz yollu 22" monitor alıcam eve, baktım 300lira falanlar.

Soru 1

Şunun gibi bi samsung 22 lcd mi alayım

Şu

Monitör Tipi LCD
Ekran Boyu(inch) 22" Geniş Ekran
Tepki Süresi(Ms) 5
Maksimum Çözünürlük 1680 x 1050
Monitör Bağlantısı Analog
Kontrast 1000:1 (DC 50000:1)
Parlaklık 300 cd/m2
İzleme Açısı 170?/160?(CR>10)
Renk Siyah

lcd

Yoksa bunun gibi bi lg 22 led mi alayım

bu

Monitör Tipi LED
Ekran Boyu(inch) 22" Geniş Ekran
Tepki Süresi(Ms) 5
Nokta Aralığı(mm) 0.248
Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
Monitör Bağlantısı Analog
Kontrast 1000:1 (5.000.000:1 DFC)
Parlaklık 250 cd/m2
İzleme Açısı 176/170 (CR?5)
Renk Siyah

led

Soru 2

Ekran kartımın dvi çıkışı var. Bu lg led in dvi giriş yok. Dvi çok farkediyomu görüntüde? Dvi girişli lcd mi alayım? Dvi girişli led mi alayım?
2 lcd monitorden kontrastı yüksek olanmı dvi girişi olanmı alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...