Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 LG 23" E2350V-PN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR bunu suan aldım evde duruyo fakat vazgectım degıstırıcem adresı bu http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2350v-pn-23-e2350v-pn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44855 birde aklımda olan http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-xl2370-23-xl2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44610 ile degıstırmeyı dusunuyorum sizce takas edeyımmı yoksa tamaman farklı birseymı alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 vatan bilgisayardan alma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aldım zaten ora bura farkı yok tuketici haklarını bıldıgın surece her yer aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 teknik servisine düştümü işin tüketici haklarını sırayla okursun karşına gelen elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 teknik servis 1 ay tutuyolar haberim var 1 ayı geçersede aynı ürün veya daha iyisini beles vermek zorunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 işte 1 ay tutuyolar. 1y monitörsüz takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 1 ay tutar tam yenisini vermesi gerekirken tamir oldu der geri verir. Alırsın 1 hafta geçer aynı problem tekrarlar götürürsün 1 ay daha beklersin gene olur hey gidi kime hikaye anlatıyorsun şirkete vatandan alışveriş yaptığımız güne lanet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya neyse ora bura aldım bi kere. asıl konu hakkında fikriniz varsa onu ogreneyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 samsung kesinlikle hdmı çıkışı olması büyük avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bunların hiç biri orjinal led degıl aslında agustosda gelecek gercek led ler samsungunda bır hatası var ps takınca ınsanların yuzlerı falan putur putur gozukuyor ama ben genede alıcam benım ıhtıyacımı goruyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 orjinal led degil demekten kasit nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 galiba backlight olyıyl iligli bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Wolas said: hangi LED monitoru alayım... Wolas said: aldım zaten ora bura farkı yok tuketici haklarını bıldıgın surece her yer aynı Aldın mı alıcan mı ? Aldıysan neden 2 seçenek birden gösteriyosun , almadıysan niye aldım zaten diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adam değiştirmeyi düşünüyorum demiş bi de anlamadın galiba tam. ayar vermeye çalışmadan önce keşke iyice bi okusaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi niye bozulunca vatana veriosunuz ki? Direk ithalatcısına gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Adama ayar vermekten düzgün cevap veren çıkmamış yav, pati gittikçe kopuyor hayattan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 amaç nedir postmu kasıyonuz topikimde anlamıyorumki auahuaa olay soledır gittim aldım 3 gun kullandım begenmedım iade ettım sımdıde samsung olanı alıcam ay bası gelecekmıs onu beklıyorum. onuda begenmez isem gene verecem baska bısı alıcam :D tüketici haklarının bokunu cıkarmak dıye ben buna derım :d orjinal led ekranlara parmagını bastırdıgınde lcd lerdekı gıbı sıvıyı goremezsın led dedıgımız sey sızın de bıldıgınız gıbı bıldıgın ampul asıl led ekran bu ampullerın trılyon tanesının bırlesmesınden meydana gelıyo. suan pıyasaya surulenler cakma led koselere led koymuslar acılardan ekran rahatlıkla gozuksun dıye ıcındekı malzeme gene lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 led teknolojisi su anda yogun olarak 3 farkli cesitte kullaniliyor. Edge led, rgb led, full led. ucunun de birbirine gore avantaji ve dezavantaji var. orjinal diye birsey yok. ekrana bastirinca sivi diye de birsey yok, zira paneller cold cathod kullanan paneller ile ayni paneller. sadece unite aydinlatma teknolojisi bazi noktalarda farkli. 26 inch den daha ufak panellerde de full led kullanilmasi %100 gerekli birsey degil. benim merak ettigim mesele neye cakma, neye orjinal led dendigiydi. Belli ki tum terim ve kavramlar birbirine girmis, ureticilerin ayni teknolojilere verdigi farkli isimler ve reklamlari yuzunden neyin ne oldugunu anlayamama durumu olusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 cakma led? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 afdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 6 ay sonra goruruz hep beraber orjınal led neymıs ne degılmıs parmagını bastırınca sıvı gozukuyormuymus yoksa televızyon gıbı camdanmı oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 parmak bastırmak dışında ne farkı olcak şimdiki ledlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kalite contrast mat parlak secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Yeni konu açmıyım buradan sorayım. Ucuz yollu 22" monitor alıcam eve, baktım 300lira falanlar. Soru 1 Şunun gibi bi samsung 22 lcd mi alayım Şu Monitör Tipi LCD Ekran Boyu(inch) 22" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms) 5 Maksimum Çözünürlük 1680 x 1050 Monitör Bağlantısı Analog Kontrast 1000:1 (DC 50000:1) Parlaklık 300 cd/m2 İzleme Açısı 170?/160?(CR>10) Renk Siyah lcd Yoksa bunun gibi bi lg 22 led mi alayım bu Monitör Tipi LED Ekran Boyu(inch) 22" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms) 5 Nokta Aralığı(mm) 0.248 Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080 Monitör Bağlantısı Analog Kontrast 1000:1 (5.000.000:1 DFC) Parlaklık 250 cd/m2 İzleme Açısı 176/170 (CR?5) Renk Siyah led Soru 2 Ekran kartımın dvi çıkışı var. Bu lg led in dvi giriş yok. Dvi çok farkediyomu görüntüde? Dvi girişli lcd mi alayım? Dvi girişli led mi alayım? 2 lcd monitorden kontrastı yüksek olanmı dvi girişi olanmı alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar