zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eheh naparsın tek başına ankarada kalınca böle iğrenç espirilerle vakit geçirio insan :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hem de tek başına kalıyorsun ee çağır insanları eve akın ortamlara[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
elma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben hergün okulda zlorwf - horacules - 555 - abuzittin - mirluin - i görüyorum . eskiden eagle_dnz i görürdüm okulda (eski okul) bir de bir ara bu kadıköyde rexin alt sokağında final dersanesi karsısındaki börekçide silthanası görmüştüm.[signature][hline]www.elma.forumu.com
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sen sap değildin bone biz saptık lütfen çarptırmayalım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: elma, 02 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: ben hergün okulda zlorwf - horacules - 555 - abuzittin - mirluin - i görüyorum . eskiden eagle_dnz i görürdüm okulda (eski okul) 8 sene boyunca her gün chemical ile aynı sırayı paylaşmak *!tüyleri ürperir*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 natural camın yerini bul bence atla aşağıya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 istanbuldan kımler var takılalm arada =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben varım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hmmmm *!natural ve prawlerı yazar kenara*[hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 Ağustos 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: zgrw, 02 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 02 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki: buluşma dışında hiç denk gelmesim :) ben fikrimi deiştirdim . her gün gördüğüm bir pati var :) her sabah aynada zgrw yi görüom :) said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: off zgrw :( harbi off zgrw :D beni bile geçtin :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende isttwenim, h buluşmaya gelmeye çalışırm, küçük olsun büyük olsun,hatta bir pati bana desin canım sıkıldı bab gel taksdmie gidelim,giderim,zaten ecede ölmüne canım sıkılıo.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 02 Ağustos 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kış gelince esas başlar buluşmalar o bar senin bu bar da benim olsun hesabı akarız alemlere haftasonları[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oyoyo pekı bısey soracam yas ortlaması kac?!?!?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eheh Erutan bu daha görünen yüzü :) . kendim kalınca böle şeyler olmaya başlıo :) .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mumkun oldugunca zgrwın ynnda duralm yoksa bızı ıgrenc esprılere bogabılır bundan bu sonuc cıkıyor =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 babacum yapma ya ne zaman gittin bara bizle ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben de bi ara natural jedila 5-10 dakkalık bi buluşma yapmıştım :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 benim en iyi arkadaşım bir pati... StRencher.... Tam zıttım ve ikizim. (değil tabi.)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ne demek tam zıttım ve ikizim?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 21:47 tarihinde demiş ki: sen sap değildin bone biz saptık lütfen çarptırmayalım Bone Nasıl SAP diildi be. Adamın içi sap. :) Beni taciz etti resmen arabada![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet ben mortisle karşılaştım hattı direk bana poposunu açtı çekermisin resmini dedi..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 22:07 tarihinde demiş ki: babacum yapma ya ne zaman gittin bara bizle ya ohoo sen öss kasarken arada bir iki aktık sağa sola ama daha çoksinema günleri yaptyık... yani bir haftada 5 filme gittiğimihatırlıyorum :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 urza ile aynı okuldaymışız meğer. ngage ile takılıyodu ortalıkta. lab'da yanımda oturuyodu sen urza mısın dedim o da evet dedi =P o kadar işte bi daa konuşmadık.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 batilc,glamdrink_s,sokak_kedisi hepsi arkadaşım[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben pek kimseyi görmüyorum. ha siz beni görüosunuzdur o ayrı konu ehueh[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar