Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şöyle bir link gözüme ilişti paylaşayım istedim. Sphere vs. RunUO (ingilizce)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence birbirleriyle kavga etseler sphere yener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ehehe yener tabii. fakat önemli olan nüfuz mu nüfus mu? onu tartışmak gerekli nüfus = sayı, nicelik nüfuz = etki, nitelik[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Runuo Adminler için zor ama en iyisi oynanış daha güzel.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 02 Ağustos 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence runuo adminler için daha kolay çünkü herşey hazır bir şekilde var direk serverı açarak güzel bir osi clone oluşturabilirsin ama spherede bug çok ve oynanış açısından sphere daha ii gibi geliyo açıkcası sphere serverda aldığım zevki(buglardan arındırılmamış olsa bile) runuo serverından alamıyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence de sphere pvpsi çok daha zevlki (sadece pvpsi zevkli zaten) ki runuo'da da az biraz oynama yapılarak sphere gibi pvp yapılabilir. hatta aos özelliklerinden vazgeçilirse Core.AOS = false yapılarak precasting'in vsnin olduğu sphere gibi bir server'a dönülebilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Benim gibi herkesin sphere tercih etmesindeki tek amaç pvpdir fakat asla sphere runuodan iyidir demem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Sphere de en az runuo kadar cok esnek bir yapıya sahip. Runuo da yapabildiginiz herseyi sphere dede hayli hayli yaparsınız.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İşini bilen Runuo kullanır. Zaten yazıyı okursanız anlarsınız RunUOnun stabilliğini ve gücünü... [signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 02 Ağustos 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ama dedikleirini bilen cok az herkes sphereyle ilgilenio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: jonq, 02 Ağustos 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Sphere de en az runuo kadar cok esnek bir yapıya sahip. Runuo da yapabildiginiz herseyi sphere dede hayli hayli yaparsınız. linkteki yazıyı okumamışsın galiba.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Runuo adminler için kolay? Gerçekten aşırı zor, eğer programlama dilin yoksa. Benim var ama, ortalama olduğu için bir racestonei bile bir kaç günde yapıyorum :) Bivrip'e, oluyor oluyor sadece biraz daha zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bir ara DV oynadım mining felan kastım bir hafta felan ama özellikleri çok değişik geldi alışamadım.Nerde o loot vanq'lar diye üzüldüm ve sphere'ye döndüm. Kısacası o kadar sphere oynadıktan sonra runUO server'a geçmek biraz dağdan indim şehire gibi oluyor.Ama bana host verip al server aç deseler sphere açarım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Runuo yu aldiginiz gibi acamazsiniz 1.0 da bile bir suru hata var ama tabiki sphere kadar deil o bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 1. runuo ile aos arasındaki ince çizgiyi görmek gerekli. sizin oynadığınız farklar emülatörden değil uo'nun ayrı bir versiyonundan kaynaklanıyor 2. runuo 1.0'da gelen bir bug biliyorsanız söyleyin hemen bug reports'a ekleyelim. // ya da direkt ekleyin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bence runuo nun dili , sphere den daha kuvvetli ve kapsamlı ama Runuo bi sphere playeri için actionlarda yetersiz ve saçma kalıyor...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Siz bu sphere yorumlarini 55i ( ve turevlerini ) yi dusunerek mi yapıyorsunuz ? Sphere de en az runuo kadar stable ve esnek. Runuo da sphere kadar bug olmayabilir bu konuda bisey diyemem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 İşte, herkes de bunu yanlış biliyor. Runuo scriptler, sphere scriptlerinden daha esnek. Sphere daha kolay, sphere pre aos diyorsunuz, runuo da pre aos olabiliyor, bir esneklik daha. Bilmiyorsanız hemen söyleyim nasıl pre aos olduunu burda. Runuonun tek dezavantajı bir dil istemesi: programlama. Başka bir dezavantaj görüyorsanız söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 RunUO - Sphere aynı grafik motorunda yazılmış iki farklı oyun. Kıyaslamamak lazım. OSI'nin AoS dan önce daha çok kullanıcısı vardı. Sphere'in de AoS desteği olmadan daha çok kullanıcısı var. Bir de RunUO developerları şimdiye kadar sunucularına ne ekleyebilmişler kendi başlarına ve Sphere developerları neler eklemiş? Eğer amaç zevk almak ise (Does it mean something?) [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 03 Ağustos 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Silencer aos allahın emri değilki runuoda. 2-3 saat uğraşıp her istediğini yaparsın runuoda. Kaldıki aos özelliklerinin büyü bölümünü kapamak aos.cs de boolü false yapmana bakıyor :/ Birde modifikasyonlara bakıyoruz; mesela Türkiyeyi ele alalım: Birsürü sphere shard var birçok costum şeyler eklemiş klasik oyundan çıkarmış , öbür tarafta bakıyoruz Türk Runuo serverlarına ; default runuo açmış , En fazla ordan burdan 1-2 script bulduş eklemiş. Yani demek istediğim Türkiyede adam gibi Runuo bilen (en azında costum bir server açacak kadar) bilgisi olan bir elin parmaklarını geçmiyor. Bunun nedenide kanımca c# bilgisizliğidir yani Runuoda değil sorun açacak adam olmadığındandır :) [signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 03 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 basit. sphere eski. runuo yeni. spherede bir suru sey çok şaçma hersey bug bug bug arti eski tarz bi oyundan neden bu kadar zevk aliorsunuz adamlar yapmis runuo ne guzel stabil girin takılın önemli olan nekadar bişi katip yaptigin deil iyimi yoksa kötümü yaptigindir runuo hersartta sphere'yi yok eder arti sphere pvpsi dedigin sey [ 2 click koş vur vur vur vur vur vur ].. :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sphere emek ister bence. Runuo da yapamadıgınız bişiyi runuo forumlarina yazıp cevabı alabiliyorsunuz. Runuo pvm amacli zevkli ve 2farklı oyun silencer in dediğini gibi. Sphere pvp amaclı zevkli.RP olarak da cok şey yapılabilir. Bana sorarsanız sphere runuo yu katlar.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Evet ikiside farklı şeyler, runuo katlanır çünkü esnektir, runuoda yapamadığın şeyi forumdan alamıyorsun, esas spherede yapılan şeyler basittir diye kolay yapılıyor. Ben bir racestone'i bile bir kaç günde yapabildim, hâlâ forumlarda cevaplanmamış sorularım var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 osi'nin kullanıcı sayısındaki azalma AOS'tan değil yeni MMORPG'lerdendir. UO (OSI) Ragnorak'tan sonra hala en çok oyuncuya sahip MMORPG'dir UO Gamers : Rebirth shardında oynamanızı tavsiye ederim. tamamen pre-AOS ve sphere'in preAOS'undan çok çok çok daha iyi. konu kimin ne eklediği değil kimin ne ekleyebileceği. eğer konu ve amaç sağdan soldan script alıp Nebula clone'lar oluşturmak değilse RunUO'yu tercih ederim. forumlarında insanlar yardımcı olmuyor diye sphere kullanmam, kullanana da ikinci kez bakarım. RunUO istenirse pvp amaçlı yapılabilir. fakat sphere kat-i suretle UO değil. yarım yamalak bir e-mule RunUO'da PvP adminin hayal gücüyle, sphere'de emülatörü yazanların rızasıyla sınırlıdır. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Ağustos 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sana katılıyorum özelliklede son cümlene.Bazılarımız Run UO'da bile oynamamı$ ama yorumlarda bulunmu$ lütfen arkada$lar oynayın bilin sonra yorum yapın. Nitekim C# dili sphere diline göre daha zor.Bu sebepten insanlar kolay olan yani sphere'e doğru gidiyor sürekli.Bana kalırsa bende sphere derim.Ama iyi yapılmış bir Run UO serverına ise kimse hayır demez ;)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar