PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 iki sene önce falan pcde oynamıştım sanırım. japon oyunu böyle, hayvan gibi savaş var bi elemanı seçip ortasına giriyosun kapışıyosun falan. button mash tarzı. neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Dynasty Warriors ? Dynasty Warriors 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bide samurai warriors var aynısının laciverti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 eheuh dynasty wars diye aramıştım ben başka oyun çıktı tabi eskilerden. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben de bi oyun sorayım eskilerden kafayı yiyecez kuzenle. turn based strategy, tarla fln ekiliodu bazen su basıyodu fln. 4 mevsim oluyodu her birinde farklı tarla grafikleri fln oluyodu. halkın hastalanıyodu sorasında ölen olursa BLACK DEAD diye uyarı veriodu, ses de çıkıyodu böle galiba. neydi hangi oyundu !!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arkadaşlar 2 saattir bulamadık oyunu bulsa bulsa pati bulur dedim yüzümü kara çıkarmayım haydi göreyim patipowaa yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zeus falan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: ben de bi oyun sorayım eskilerden kafayı yiyecez kuzenle. turn based strategy, tarla fln ekiliodu bazen su basıyodu fln. 4 mevsim oluyodu her birinde farklı tarla grafikleri fln oluyodu. halkın hastalanıyodu sorasında ölen olursa BLACK DEAD diye uyarı veriodu, ses de çıkıyodu böle galiba. neydi hangi oyundu !!? Romance of three kingdoms mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yok deil ikisi de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar