RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 stoplar bildiğin bmw 3ün sedan stopları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cidden ya gördüğüm gibi bmw geldi aklıma. Yuh be kim tasarlıyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ben caddede gordum cok guzel. Olmus sadece heybeti azalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bugün bende gördüm evin sokağında. Gayet güzel olmuş fotoğraf aldatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bugün gördüm bi tane.. dönüp bi daha baktım ve sonra dönüp bi daha baktım. üstelik trafikteyken bunu yaptığıma göre, güzel olmuş. hatta baya baya güzel olmuş. istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Begenmedim ama canli gormek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Selam, Fotoğraf çok yanıltıcı olabiliyor : Çok risk alıp, aptalca birşey yapacaklarını sanmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Red said: fotolar 1 ay önce görmüştüm ama o ara daha galerilerde yoktu.şimdi ilanlarda gorunce aklıma geldi. çok kötü.amblemi ve arabanın içi olmasa toyota hondamsı araba olmus cayennin o hantal görüntüsünün bir şekli vardı.kıçını cok yuvarlamışlar arka farlar çok kötü.makyajlısı cok daha güzeldi bence. suanki cayenne bu degil ki. spekulatif resim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nasılda salladın be abi sokakta gördüm yani :) aynısı direk.her arabın canlısını görmek daha iyi oluyor ama araba bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Doğru diyor fotoğraflar fake :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-cayenne-motodrom-motors-2011-porsche-cayenne-3-0-tdi-f1-tv-navigasyon-g-28667310/detay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abi ben bunu da beğenmedim. Arkası hyundai gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Red said: nasılda salladın be abi sokakta gördüm yani :) aynısı direk.her arabın canlısını görmek daha iyi oluyor ama araba bu yanifail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Evet çok süper değil arkası, bende bune lağn tepkisi verdim bide Porsche diye görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yanınızdan gecerken gorunce, ooooooaaaaaaaeeeehh diye tepki degisiyo zatne asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 caretta carettaya benziyor çok sevimli ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar