Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reklam dediğin böle olur...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzelmiş sevdim :)
kuaför değilde berber olması daha da ii.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
hoş bir reklam[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Uzatırım baane ;p[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir!
Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!!

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Filmde vardı sigorta şirketinin logosu
shit happens idi çok gülmüştüm:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ızmırdede bır reklam tabelasında karsıyakaya gıderken sogda kalıyor

segır guzel
kızlar guzel
cantlar neden guzel olmasın dıye yazıyor her gordugumde ben kopuyorum abı[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın
Hala Aklında Adın
Mesaj tarihi:
euehu 2 reklamda da koptum ehuehu ama orumcek adamlı olan sufer ya=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
çantamda ilişmiş tek bir rozat vardır, üztünde de shit happens yazar, çok severim bu lafı:)

spider manili olan güzelmiş:D yani bu adam ilaçtan etkileniyor diyebiliriz dimi? hayır ev ilaçlı da ondan soruyorum (tamam iğrençti:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...