Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabayla Iphone Integrasyonu


El-Barto

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben arabada müzik dinlemek için iphoneumu bodos aux kablosuyla el frenin yanında olan yerden bağlıyorum. Çalan şarkıyı gayet düzgün dinliyorum ama her şarkı değiştirmek istediğimde kaza tehlikesi oluyo :) iphoneumu direksiyondaki ileri geri tuşlarından kontrol etmemin bi yolu varmıdır acaba? İstediğim şeye yakın şunu bulabildim iphone cihazı ama böyle dışardan bişey istemiyorum tabi. Yani parası neyse vericem yaptırcam ama önemli olan mümkün olup olmadığı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama bunlar da cok kalici cozum degil. ozellikle hi-fi delisi adamlara gelmiyo. $arki ismi yazmiyo falan bazen.

Onun icin direk aftermarket teyplere yonelmek lazim. ama yeni arabalarda da lanet olsun her bok entegre sisteme karde$im. yaz sonu type-r aliyim dedim, bi baktim komple on gogus degi$mesi lazim bi double din takmak icin. ayrica navigasyon da var o da iptal olacak oyle olursa felan..

illa ki dice kullanilacak yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrael said:

bu dice denilen ünite bmw nin bütün modellerine entegre olabiliyormu?eğer öyleyse bilen taktıran gören fln varsa lütfen söylesin çok işime gelecek bir sistem=)


oluyor, yani e36lara e39 lara takiyorlar. zaten 2004 sonrasi e46 serilerde usb giri$i opsiyonel olarak bulunuyor sanirim.

ama en mantiklisi i pod icin teyp + direksiyondan kumanda tu$lari icin convertor. bazi yeni arabalarda teyp ayri yerde ekran ayri yerde oldugu icin bu da yemiyor artik. sikko sikko teyplere mahkum kaliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...