El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Şimdi ben arabada müzik dinlemek için iphoneumu bodos aux kablosuyla el frenin yanında olan yerden bağlıyorum. Çalan şarkıyı gayet düzgün dinliyorum ama her şarkı değiştirmek istediğimde kaza tehlikesi oluyo :) iphoneumu direksiyondaki ileri geri tuşlarından kontrol etmemin bi yolu varmıdır acaba? İstediğim şeye yakın şunu bulabildim iphone cihazı ama böyle dışardan bişey istemiyorum tabi. Yani parası neyse vericem yaptırcam ama önemli olan mümkün olup olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bizim mercedeste var valla direksiyondan yada müzikçalar yerinden degistiriyosun ama altındaki usb yerinden baglanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bende yok öyle usb yeri ya :) O çok köklü ve fahiş bi değişiklik olur heralde yaptırmaya kalksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 dice kit var. araban ne? dice website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 dice gayet basariliymis. meraktan soruyorum nedir bunun fiyati, turkiyede bulunurlugu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bmwteam forumundan biri getiriyodu bunlari. bakarim bi ara. turkiyede bulunuyo yani. ha bulunmasa bile e-bayden geliyo, aptal bi parca oldugu icin takilmaz gumruge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ama bunlar da cok kalici cozum degil. ozellikle hi-fi delisi adamlara gelmiyo. $arki ismi yazmiyo falan bazen. Onun icin direk aftermarket teyplere yonelmek lazim. ama yeni arabalarda da lanet olsun her bok entegre sisteme karde$im. yaz sonu type-r aliyim dedim, bi baktim komple on gogus degi$mesi lazim bi double din takmak icin. ayrica navigasyon da var o da iptal olacak oyle olursa felan.. illa ki dice kullanilacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Esh said: dice kit var. araban ne? dice website Baya güzel hakkaten ama arabam Astra. Orda opel integration kit göremedim. Bide benim için şarkı ismi yazması falan önemli değil, değiştirme direksiyondan olsun, fiyatı olabildiğince ucuz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 universal kit varmi$ bi de, ona da bakabilirsin. bunun gibi ba$ka kitler de var sanirim, benim BMW icin duydugum bu markaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Selam, Dension... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aa evet denison da vardi, pejo icin bakmi$tim bi donem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu dice denilen ünite bmw nin bütün modellerine entegre olabiliyormu?eğer öyleyse bilen taktıran gören fln varsa lütfen söylesin çok işime gelecek bir sistem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dension'dan en hesaplı işimi görücek şey şu sanırım dension veya bu dension 2. Ama ikincisi biraz daha pahalı ve bunlar Türkiye'de bulabileceğim şeylermi yoksa internetten getirtmem mi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Tyrael said: bu dice denilen ünite bmw nin bütün modellerine entegre olabiliyormu?eğer öyleyse bilen taktıran gören fln varsa lütfen söylesin çok işime gelecek bir sistem=) oluyor, yani e36lara e39 lara takiyorlar. zaten 2004 sonrasi e46 serilerde usb giri$i opsiyonel olarak bulunuyor sanirim. ama en mantiklisi i pod icin teyp + direksiyondan kumanda tu$lari icin convertor. bazi yeni arabalarda teyp ayri yerde ekran ayri yerde oldugu icin bu da yemiyor artik. sikko sikko teyplere mahkum kaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar