tomkat ne diyosun ya ne alaka
ben diyorum ki bi adam tercih edip gay oluosa zaten gaydir o o an tercih edip olmamıştır.
ha o adam o güne kadar kız yemişse baya mesela biseksüeldir belki? ya da toplum baskısıyla yapmıştır. baskı dediğim öğrenilmesin geyliği diye.
hmm ilginçmiş
farklılıklar daima dikkat çekiyor ve şiddet görüyor
bugünlerde erkeklerle kızlar bile ayrı okuyan bir zihniyetle eğitimler dönerken insanların bunu anlaması baya zor
hollandaya gitsinler abi, devlet daima vatandaşları içindir, eğer olmuyorsa durmanın da daha luzumu yok
ha bana göre bir lez zart zurt kötü bişi ama saygı duymak lazım
bize ne yani
Arkadaşlar gaylerin sayısı artarsa ülkemizde erkek başına düşen kız oranı da yükselmiş olur. Bunuda göz önünde bulundurarak gayliği teşvik etmeliyiz. Mesela bazı arkadaşlar "tercih etmeye" başlayabilirler hemen. Herkes kazanır
abi hala gay olanlarin mutasyon gecirdigine ve geri donusu olmayan bisey olduguna inananlar var ya
bi olanlar ne oluyo peki?
dual spec mi almislar
herhalde geri dönüşü yok. gay olmak böyle 25 yaşında 1-2 saatte olan bişey değildir ki.
lan sen nasıl kızlardan hoşlanıosan adam da erkeklerden hoşlanıo. sen kızlardan vazgeçebilir misin? o da adamdan vazgeçemez. aynı bokun laciverti işte.
Arkadaşlar gaylerin sayısı artarsa ülkemizde erkek başına düşen kız oranı da yükselmiş olur. Bunuda göz önünde bulundurarak gayliği teşvik etmeliyiz. Mesela bazı arkadaşlar "tercih etmeye" başlayabilirler hemen. Herkes kazanır
tomkat ne diyosun ya ne alaka
ben diyorum ki bi adam tercih edip gay oluosa zaten gaydir o o an tercih edip olmamıştır.
ha o adam o güne kadar kız yemişse baya mesela biseksüeldir belki? ya da toplum baskısıyla yapmıştır. baskı dediğim öğrenilmesin geyliği diye.
agliycam ya
simdi tercih etmis mi oldu?
gecen dogustan homo doguyolar diyodun
ben de buna imkansiz diyorum, hic bir memeli canli default homo olarak dunyaya gelemez, gelseydi hemcinslerle ureme yapabiliyo olurdu insan irki veya baska memeliler
baski cok farkli bi olay
ayrica gay diye somut bisey de yok, o sadece o terchi yapanlara verilen ad
gay olan biri (kadin ya da erkek) her turlu dogal yollardan karsi cinsle uremesini yapabilir
kac saattir bunu anlatmaya calisiyorum
geri donusu olmayan bisey diil sadece zevk meselesi
ha bana yanlis geliyo cunku dogaya aykiri
sana yanlis gelebilir belki ahlak, etik, dini kurallarina falan, kisiden kisiye degisir
abi hala gay olanlarin mutasyon gecirdigine ve geri donusu olmayan bisey olduguna inananlar var ya
dual spec mi almislar
herhalde geri dönüşü yok. gay olmak böyle 25 yaşında 1-2 saatte olan bişey değildir ki.
lan sen nasıl kızlardan hoşlanıosan adam da erkeklerden hoşlanıo. sen kızlardan vazgeçebilir misin? o da adamdan vazgeçemez. aynı bokun laciverti işte.
geri donusu sadece psikolojik nedenlerden dolayi olmaz
Öne çıkan mesajlar
Aket-Atum
kromozom olm senin dediğin
Sosyal ağlarda paylaş
tomkat
dual spec mi almislar
Sosyal ağlarda paylaş
Black-ice
Sosyal ağlarda paylaş
gecko
farklılıklar daima dikkat çekiyor ve şiddet görüyor
bugünlerde erkeklerle kızlar bile ayrı okuyan bir zihniyetle eğitimler dönerken insanların bunu anlaması baya zor
hollandaya gitsinler abi, devlet daima vatandaşları içindir, eğer olmuyorsa durmanın da daha luzumu yok
ha bana göre bir lez zart zurt kötü bişi ama saygı duymak lazım
bize ne yani
Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel
Sosyal ağlarda paylaş
Black-ice
Sosyal ağlarda paylaş
gecko
M-M-M-M-M-ÜKEMMEL !!!!
Sosyal ağlarda paylaş
Aket-Atum
ha olay bu işte
dedikodu gibi birşey aslında bu yaptığımız
Sosyal ağlarda paylaş
Farinal
Sosyal ağlarda paylaş
gecko
Sosyal ağlarda paylaş
Aket-Atum
Sosyal ağlarda paylaş
naraso
eğer heteroların öpüşmesinden de rahatsız oluyorsan homofobi olmaz bence.
Sosyal ağlarda paylaş
sesu
:(:(:(
Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel
Sosyal ağlarda paylaş
Farinal
Sosyal ağlarda paylaş
sesu
edit: yazım hataları falan fişman.
Sosyal ağlarda paylaş
tomkat
agliycam ya
simdi tercih etmis mi oldu?
gecen dogustan homo doguyolar diyodun
ben de buna imkansiz diyorum, hic bir memeli canli default homo olarak dunyaya gelemez, gelseydi hemcinslerle ureme yapabiliyo olurdu insan irki veya baska memeliler
baski cok farkli bi olay
ayrica gay diye somut bisey de yok, o sadece o terchi yapanlara verilen ad
gay olan biri (kadin ya da erkek) her turlu dogal yollardan karsi cinsle uremesini yapabilir
kac saattir bunu anlatmaya calisiyorum
geri donusu olmayan bisey diil sadece zevk meselesi
ha bana yanlis geliyo cunku dogaya aykiri
sana yanlis gelebilir belki ahlak, etik, dini kurallarina falan, kisiden kisiye degisir
Sosyal ağlarda paylaş
irin
genelleme lan bende muyendizim=(
Sosyal ağlarda paylaş
Kaede
selam ben mühendisim
sınıfta 3 kız var. biri bıyıklı birinin başı kapalı diğeri 10 kaplan gücünde
gerçeği söylemek gerekirse ne halt yerseniz yiyin. batsın bu dünya
Sosyal ağlarda paylaş
sesu
Evet sen de yanlış bulabilirsin, o da yanlış bulabilir.
Kimse doğru bulamaz. Kesinlikle yanlış
Doğanın bir hatası. Erör.
Sosyal ağlarda paylaş
tomkat
geri donusu sadece psikolojik nedenlerden dolayi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş
sesu
BU PSİKOLOJİK TRAVMA SENİ GAYLİĞİNE DOĞRU İTMESİN DOSTUM. YARDIM İSTERSEN KIZ BULALIM SANA. AMMAN DİYEYİM DOĞAYI KIZDIRMA BAŞIMIZA DERT ALIRIZ.
Sosyal ağlarda paylaş
tomkat
doganin hic bir sucu yok
butun suc beyinlerde
tabi mama nature beyinlerimizi kontrol edemediginden bu tarz anormallikler yasaniyo
doganin sistemi kusursuz, agzina sican bizleriz
Sosyal ağlarda paylaş