Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

ben homofobik bir adam degilim ama ortalik yerde yiyisen ciftler de dikkatimi ceker, opusen ipneler daha cok ceker cunku alisik degilim.

Acikcasi ankaranin veya istanbulun ortasinda opusen ipne gorursem de oturup olay yaratmasam da garipserim, ki basima geldi ve garipsedim.

yani tiksinme falan gibi degil de, beni rahatsiz eden seyler bunlar. Ay ipneler beni rahatsiz etmiyor cok liberalim demek isterdim burda nilep gibi, dehsete dusmek isterdim bazi goruslere ama durustce diyebilirim ki rahatsiz olurum,
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya değişken bi durum bazı heterolar öyle leş yiyişiyolar ki onlardan rahatsız oluyorum.

25 yillik omrumde defalarca yurt disina gitsem de, hollanda da bile ipneleri gorsem de bu tur bir cumle kuramam. BU NASIL BIR UCMLE EVLADIM NERLERDE GEZIYORSUN SEN IMDAT YA.

aktivist misin abi, libero-aktivist.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

nileppezdel said:

Ya değişken bi durum bazı heterolar öyle leş yiyişiyolar ki onlardan rahatsız oluyorum.

25 yillik omrumde defalarca yurt disina gitsem de, hollanda da bile ipneleri gorsem de bu tur bir cumle kuramam. BU NASIL BIR UCMLE EVLADIM NERLERDE GEZIYORSUN SEN IMDAT YA.

Abi ne bileyim hayvanlar gibi yiyişenbi çift cinsiyetleri fark etmez, rahatsız eder. İkisi de güzel bayanlarsa o zaman rahatsız olmam tabi o ayrı sdfsdf Ama benim görüntüyü beğenmiyor oluşum, gaylerin de heteroseksüellerle aynıhaklara sahip olduğu gerçeğini değiştirmez. Ha senin memlekette daha kadınların haklarına geçilmemiş tabi o da var (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Azmodai said:

nileppezdel said:

Abi ne bileyim hayvanlar gibi yiyişenbi çift cinsiyetleri fark etmez, rahatsız eder. İkisi de güzel bayanlarsa o zaman rahatsız olmam tabi o ayrı sdfsdf Ama benim görüntüyü beğenmiyor oluşum, gaylerin de heteroseksüellerle aynıhaklara sahip olduğu gerçeğini değiştirmez. Ha senin memlekette daha kadınların haklarına geçilmemiş tabi o da var (:P)

buranin asil krallari, yoneticileri kadinlar olm. yalan soyluyorlar size... arap erkegin en buyuk korkusu karisidir sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bir abinin arkadaşı inanılmaz homo düşmanıymış bunları asarım keserim,öldürürüm diye konusurmuş hep.Bir gün yolda yürürken arabanın biri yanında durmuş çok güzel bir kadın buna adres sormuş ve yolunun üzeriyse seni de bırakalım diye arabaya davet etmiş.

Adam arabaya binince direk kadın bununla sevişmeye başlıyor birkaç dakika sonra adam "kadının" kadın olmadığını anlayınca basıyor çığlığı,küfür kıyamet derken kavgaya tutuşuyorlar içlerinden biri buna dirseği vurup bayıltıyor. Adam ayıldığında kendini ormanlık bir arazide bir banka bağlı buluyor,sabaha kadar adamı ilişkiye zorlamışlar(adama arkadan yaklaşmamışlar yalnız).

Herif o günden sonra afedersiniz hastası olup çıkmış.

Bu olayı anlatan kişi adamın çok yakın arkadaşı.

omg vampir gibiler lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...