Zep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sorun şu ki bi macı film izlenir hala getirmem gerekiyor windows için olan kodec pack'lardan mac içinde olduğunu varsayıyorum bulamama rağmen.yardım plx teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bunu dene: http://mplayerosx.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 vlc kullanabılırsın o dırek ayarlıyor ama 2 sanıye ayırıp googlelasan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mplayer'ın daima Vlc'ye tercih edilmesi lazım bence *nix sistemlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mplayer mosx uzerinde gayet basarili, ses output digerlerine gore hatri sayilir derecede temiz. bi tek en yeni surumunde cache leme muhabbeti cikarmislar, buyuk dosyalar hdd handikapina kapilmasin diye , bekle babam bekle oluyor bazen. onun disinda problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 MPlayerOSX kullanıyorum ben de, bir sorun yok, o hallediyor senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar