PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bence fena değil fakirleri kıskandıracak cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://img686.imageshack.us/img686/6200/celestialg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 öeh herşeyin bokunu çıkartıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o degilde bu mount algalondan dusmucekmiydi algalonuda voa ya son boss olarak koymucaklarmiydi ? oyle biseyler okumustum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Şehir efsanesi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Viktor said: http://img686.imageshack.us/img686/6200/celestialg.jpg sadece burada 320 euro yatıyor 650tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Zenginin malı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 maliyeti ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 liseliler oyunu prepaid kartla aldığı için artık her fırsatta kötüler bu bineği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sonra "mutluluk-mutsuzluk" üzerine anket açtığımda "liseli" şıkkı komikli şık oluyor.. dğeil abi değil liseli bambaşka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Trade'de in game golda karşı code satılır dedim aynı anda 5 kişi reported diye whisper attı sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Dün şunu alcaktım sıkıldım önümde 20k kişi varken sıra beklemekten. Parayı sayamıyorlardı heralde onun sırası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 level 25 roguemla bg e girdigimde direk whispler yagıyor nerden aldın diye felan.diyorum ben bgleri kontrol eden gm'im falan adamlar baslıyor hemen yalakalık yapmaya felan.adamlar neler neler istiyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bunun bitme gibi bir olayı varmı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 konunun başında sınırlı sayıda vb. diyorlardı ben sitenin hiç bir yerinde göremedim sınırlı olduğunu?? ona göre karar vereceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Aldığınız her mount filistine bomba olarak düşüyor. Coca-cola da içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Furytürk said: level 25 roguemla bg e girdigimde direk whispler yagıyor nerden aldın diye felan.diyorum ben bgleri kontrol eden gm'im falan adamlar baslıyor hemen yalakalık yapmaya felan.adamlar neler neler istiyolar :D hahaha ulan serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Blizz isi baya bi Ticaret e dokmus artık..Senede bir expansion lardan aldıgı paralar kesmıyo..Bir de parayla oyun ıcı ıtem satmaya baslamıs..KO tarzı bı hava verecekler sanırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oyunda farklılık yaratan birşey satmıyorlar, sadece görsel çekiciliği olan bir binek ve pet satışa konulmuş durumda. isteyen alabilir almayan birşey kaybetmez alıp almamak kimseye bir avantaj sağlamıyor. kimsenin daha önce vaktini harcayıp elde ettiği birşeyi satışa koymuyorlar gayet açık ve net bu. yaaa bak şunu satıyorlar diye dert edinenleri anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kodu gold karşılığı satıyorsun. icc craft itemları vs yapıyorsun. fark budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 onu yapan adam gider cinlidende alir goldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 max 3-4 item craft eder bu saatten sonrada cok etkilemez oyunun dengeleri alt ust olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 arkadaşlar dünya düzeni böyle parayı veren düdüğü çalar. sizin oynadığınız oyunun adında dünya geçiyo, demek ki neymiş ya tutarsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cinliden alırım goldu veririm heart of taraska ordan da level atladım mı celestial steed mountumu alır isengarda giderim. oralarda çok fena dövüşlü filmler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Castiel said: oyunda farklılık yaratan birşey satmıyorlar, sadece görsel çekiciliği olan bir binek ve pet satışa konulmuş durumda. isteyen alabilir almayan birşey kaybetmez alıp almamak kimseye bir avantaj sağlamıyor. kimsenin daha önce vaktini harcayıp elde ettiği birşeyi satışa koymuyorlar gayet açık ve net bu. yaaa bak şunu satıyorlar diye dert edinenleri anlamıyorum. Oyundakı farklılık kısıye gore degısır..Herkes pvp de en ıyı olmak veya Pve de tum boss ları kesmek ıcın oynamayabılır..Sırf bu mountları bırıktıren adamlar var..Oyun ıcınde gordugun bır ıteme oyun ıcınden ulasamıyorsan bu bence pek hos bır durum degıl...Oyun ıcınden ulasılsada ben bu mount ıcın ugrasmam o ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar