Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

celestial steed blizzard store'da (şuan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
level 25 roguemla bg e girdigimde direk whispler yagıyor nerden aldın diye felan.diyorum ben bgleri kontrol eden gm'im falan adamlar baslıyor hemen yalakalık yapmaya felan.adamlar neler neler istiyolar :D
Mesaj tarihi:
Furytürk said:

level 25 roguemla bg e girdigimde direk whispler yagıyor nerden aldın diye felan.diyorum ben bgleri kontrol eden gm'im falan adamlar baslıyor hemen yalakalık yapmaya felan.adamlar neler neler istiyolar :D
hahaha ulan serhat
Mesaj tarihi:
Blizz isi baya bi Ticaret e dokmus artık..Senede bir expansion lardan aldıgı paralar kesmıyo..Bir de parayla oyun ıcı ıtem satmaya baslamıs..KO tarzı bı hava verecekler sanırım oyuna.
Mesaj tarihi:
oyunda farklılık yaratan birşey satmıyorlar, sadece görsel çekiciliği olan bir binek ve pet satışa konulmuş durumda. isteyen alabilir almayan birşey kaybetmez alıp almamak kimseye bir avantaj sağlamıyor. kimsenin daha önce vaktini harcayıp elde ettiği birşeyi satışa koymuyorlar gayet açık ve net bu. yaaa bak şunu satıyorlar diye dert edinenleri anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Castiel said:

oyunda farklılık yaratan birşey satmıyorlar, sadece görsel çekiciliği olan bir binek ve pet satışa konulmuş durumda. isteyen alabilir almayan birşey kaybetmez alıp almamak kimseye bir avantaj sağlamıyor. kimsenin daha önce vaktini harcayıp elde ettiği birşeyi satışa koymuyorlar gayet açık ve net bu. yaaa bak şunu satıyorlar diye dert edinenleri anlamıyorum.

Oyundakı farklılık kısıye gore degısır..Herkes pvp de en ıyı olmak veya Pve de tum boss ları kesmek ıcın oynamayabılır..Sırf bu mountları bırıktıren adamlar var..Oyun ıcınde gordugun bır ıteme oyun ıcınden ulasamıyorsan bu bence pek hos bır durum degıl...Oyun ıcınden ulasılsada ben bu mount ıcın ugrasmam o ayrı konu..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...