Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js02tr-r580-core-i5-520-2.4ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43716#divDigerResimler Samsung r580 tavsiye eder misiniz ? Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.40GHZ Turbo İle 2.93GHz İşlemci Numarası 520M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT 330M Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.6 Kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 iyidir, fazla addon kullanırsan raidlerde kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ne raidi ya bunda oyun mu oynanır ^^ tatil için ihtiyaç duyulduğunda nette surf mail kontrolü falan filan ama sağlam birşey istiyorum böyle dandik laptoplar gibi kasmasın 100 yıl sürmesin açılması o açıdan sordum nasıl olduğunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aa bu arada fiyatı 1000 dolar dolaylarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 param var harcarım diyosan surf için git alienware al, yoksa netbook lar yeterli olur bence, kalan parayı da hisse senedine yatır kazan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 :P evde harika bir i7 sistemim var farklı şeyler için onu kullanırım. ben sadece güzel bir laptop almak istiyorum. laptoplar konusunda pek fikrim olmadığı için sormak istedim. ne diyorsun ? tatilde blog tutup resim yüklemek arada sırada nete girmek mail kontrol etmek msn vs açmak dışında pek birşey yapacağımı sanmıyorum sadece hızlı bir laptop istiyorum 100 yılda açılmasın yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excellenttt Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ozellikler iyide samsung tartisilir.servisini yani aldiktan sonrasinida dusunmen lazim samsungu arastirman lazim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 samsung gayet iyi. özelliklerini bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aynı fiyata i5 asuslar var bence onlarıda bi araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bende r520 var işlemci core2duo 2ghz ekran kartı 1gb ati 4650 diğer özellikler aynı valla bügüne kadar her oyunu 1366x768 de full detail falan gayet güzel açıyor wow da da hayvan gibi addonlarla raid yapıoyorum daha bir kere yavaşlaşdıoğına şahit olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 guzel bir laptop istiyorum diyosan hemen gidip bir macbook aliyorsun rahat ediyorsun :) oyun haricinde basindan kalkamazsin butun islerini onla giderirsin surf mail falan al macbook rahatina bak daha guzeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 soyledigin seyler icin en guzeli mac gibi geldi bana da. performans acisindan her turlu ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aldım gitti :P çok fazla uber birşey istemiyordum bunun yeterli olacağını düşünüyorum fena gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bende aldım gyet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ayırlı olsun be yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 amacına pek uygun değil, benzeri aletler 2-3 saat verirken bu 4 saati zorlayabiliyor tabi pil olarak, ağırlığı da çok değil ama iyi bir desktopım var, email vs bakıcam diyorsan taşınabilir uzun pilli alternatiflere yönelseydin, yavaşlıkları gerçekten o kadar göze batmıyor dediğin işlerde. ayrıca, Castiel said: ne raidi ya bunda oyun mu oynanır ^^ 4xaa 2xan ve max ayarda takılmadan tf2 oynatıyor bu alet, yarısı kadar performans veremeyen eski laptopumda da düşük ayarda wowu takılmadan oynuyordum, ekran boyutu yüzünden demiyorsan raid yapılmaz diyeceğin son şey olmalı bu alet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar