Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu laptop nasıl ?

Castiel

Öne çıkan mesajlar

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js02tr-r580-core-i5-520-2.4ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43716#divDigerResimler

Samsung r580 tavsiye eder misiniz ?

Özellikler
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Hızı 2.40GHZ Turbo İle 2.93GHz
İşlemci Numarası 520M
İşlemci Ön Bellek 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT 330M
Ekran Boyu(inch) 15.6"
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
Optik Sürücü DVD±RW Dual
Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
Ağırlık 2.6 Kg
Sosyal ağlarda paylaş

:P

evde harika bir i7 sistemim var farklı şeyler için onu kullanırım. ben sadece güzel bir laptop almak istiyorum. laptoplar konusunda pek fikrim olmadığı için sormak istedim. ne diyorsun ? tatilde blog tutup resim yüklemek arada sırada nete girmek mail kontrol etmek msn vs açmak dışında pek birşey yapacağımı sanmıyorum sadece hızlı bir laptop istiyorum 100 yılda açılmasın yeter ^^
Sosyal ağlarda paylaş

amacına pek uygun değil, benzeri aletler 2-3 saat verirken bu 4 saati zorlayabiliyor tabi pil olarak, ağırlığı da çok değil ama iyi bir desktopım var, email vs bakıcam diyorsan taşınabilir uzun pilli alternatiflere yönelseydin, yavaşlıkları gerçekten o kadar göze batmıyor dediğin işlerde.

ayrıca,

Castiel said:
ne raidi ya bunda oyun mu oynanır ^^

4xaa 2xan ve max ayarda takılmadan tf2 oynatıyor bu alet, yarısı kadar performans veremeyen eski laptopumda da düşük ayarda wowu takılmadan oynuyordum, ekran boyutu yüzünden demiyorsan raid yapılmaz diyeceğin son şey olmalı bu alet için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...