Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 AMO said: bı sans verıyım dedım de cok kotuymus yaw. hyr sert muzik dinlemek ile ilgili bir problemim de yok death-black metal dinlerim. vokal hadi zevk meselesi de gitat bateri namına sarkıda hicbirsey yok. sevemedim bi türlü sevmıycem de herhalde su x-core muzıklerı bu da benden olsun :P aradakı farkı gormek icin illa cok hızlı olsun diyorsan: Biraz eski bir başlık, ama öyle örnekler seçmişsin ki katılmadan edemedim. Griswold said: Hardcore'u metal tartışmalarından ayırmak lazım, kafaları farklı çünkü heavy metalden. Metalcore, daha doğrusu -core ve hardcore sevmiyorum genel olarak ama istisnaları var metalcore'un, çünkü yeni trend bir süredir bu tarz ve ÇOK FAZLA grup çıkıyor, illa 3-5 cevher çıkacak içerden yani. Protest the Hero, BTBAM fena gruplar değil. Despised Icon fena değildi (davulları çok öküzdü, sadece bundan dinliyordum kabul ediyorum sdfg) filan falan. DI deathcoredu gerçi. Hoş Despised Icon "büyüdük" diyerek dağıldı yakın zamanda sdfgfsds. -core grupların iticiliği müziklerinden çok imajlarından kaynaklanıyor. Ben de çok dinlemesem de önyargısız olmaya çalışıyorum. Sanırım ilk dinlediğim deathcore grup zamanında All Shall Perish idi. İlk zamanlarda epey severek dinlemiştim. BTBAM'ın da her ne kadar canlı performansları itici gelse de müzikal olarak gerçekten iyi olduklarını düşünüyorum. (Ants of The Sky'ı bir deneyin) Son olarak The Faceless gerçekten kaliteli bir gruptur. Technical Death kategorisine daha uygun görüyorum. (Pestilence'ı bir deneyin) Zaten her şeye bir -core ekleniyor nedense... Önyargısız olmak gerek. Müzikten çok imaja dikkat edince keyifle dinleyebileceğiniz müzikten mahrum kalabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 necro extreme death metaldir. core alakası yok ne işi varsa orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Necro'yu "core" adı altında göreceğimi sanmazdım cidden. Herkesin söylediği belli bazı gruplar var core denince; The Faceless, BTBAM, Protest the Hero vs. Bunlar gibi gruplar bir şekilde tür içinden sıyrıldılar. Örneğin bu üçü şaheser denebilecek albümler yaptılar (Akeldama, Colors, Fortress). Diğer core grupları tartışılırken bunların isimlerinin ayrılması da bu sıyrılmalar nedeniyledir. Bu saatten sonra bu ve gibi gruplara -core demenin de manası olmadığını düşünüyorum. Ayrıca imaj olayında haklılık payı var. Despised Icon'da buna büyük bir örnek mesela (her ne kadar ben de en fazla Gris kadar sevsem de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ekmek niye gelip çemkirmemiş buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Metalcore ile olan farkını göstermek için atmış onları AMO. Yoksa Death'in hiç alakası yok core ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şu an stick to your guns'ın son albümünü dinliyorum, gayet güzel bir çalışma yapmış arkadaşlar, tavsiye isteyen varsa buyursun. kor demişken, detkor olarak yolunda seyirten trigger the bloodshed isimli, hayvani davulcuya sahipli grupta yeni bir albüm çıkardı, gerçi albüm baya baya ekstrem'e kaçsada, güzeldir, kendini dinletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Devildriver (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cancer bats öneriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 metalcore da sevdiğim şeylerden biri breakdown. acayip gaz ya. hard rock la başladık müziğe sonra farklı arayışlar içine girdim heavy metal, death metal vs. en son metalcore da karar kıldım. ama sadece metalcore da kalmadım hiç bi zaman. şu an mesela emo-core post hard core şeyler dinliyorum. şu bebe konusuna gelince bmth en küçüğü 88 li sanırım benim bebe dediklerim 13 - 15 yaş arası hem sadece espiritüel bi yaklaşımdı. metalcore breakdownları hakkaten çok hoşuma gidiyo. gitar tonları da çok sert, gaz. müzik yapanların kaliteli metal olması için illa bütün klavyeyi gezip bütün gamları dolaşması gerekmez. genelde bunu duyuyorum solo yok vs vs. bu aralar sıklıkla dinlediğim: http://www.youtube.com/watch?v=nQVpITyOdc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 çok kötüymüş lan sdfg sanırım emocore bu metalcore neysede emocore uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 adam sıçar pozisyonda çalıo gitarı lan. akjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aynen çok komik hareketleri ama müziklerini sevdim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hahahah crabcore lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 crabcore hndmfgkhl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunnlol Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ahah crabshred. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Flassh said: hahaha bu ne lan gif threade konması lazım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 mightee said: ... abi herşey tamam da 2:46 dan sonrası nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 "core" dan hayır gelmez hacıcavcav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bitek 'core'dan gelir lan ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 core demişken, bu hardcore olaylara da bakmak lazım arada. zira bi converge var, bi botch var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Vingthor said: bitek 'core'dan gelir lan ): sen yapma be hacı : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/175/617/ee0/906/20a/a95/999/16a/6b2/67d/2a_450xNULL.jpg sadesi iyidir.. plain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 August Burns Red İstanbulda!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 hAziran 2011 Unirock!Heaven shall burn ve Parkway Drive'dan sonra bunlarda geliyor ya tamamdır artık şu grup gelmez diyemez artık kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar