Coder Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bizim okul deniz kenarındaydı, haftada bi kere olmadı 2 haftada bi kere cama martı çarpardı, bazen ders bayınca cam kenarında oturur çarpacak mı diye bakardım... bu duruma edebiyat hocasından güzel bi yorum : - martılara dalıp gittin yawrum aşıksın sen galiba patlat bakalım bi nazım hikmet martılara doğru bizde duyalım - malesef nazım hikmetin sadece ismini biliyorum, bi de martılara aşık olduğumdan değil cama çarpacaklarmı diye bakıyorum * lisede filan çok ukalaymışım ya (hoş şimdi de pek aşağı kalmıyorum sinirlendim mi) * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 arabilgi vereyim güvercin dediğin arkadaşda bir lağım faresinden fazla parazit+mikroorganizma falan bulunuyor. yani odana girdiği noktada bıraktığı 1 tüyden yada konduğu yerden falan sana çok güzel şeyler geçebilir. böle hığhık der gidersin söyliym. tel şart. şöle diyim biyolojik silah yaptın diyelim. şehire yaymak istiyosan şehir suyuna katmaktan daha başarılı bir çözüm güvercinlere bulaştırmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yuva yaptırtma sakın. annemin balkona yapmışlardı sonra evi kuş biti dedikleri bit sardı. ilaçlattık, üç gün eve giremedik. komşulardanda küfür yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 güvercinler tatlı hayvanlarda odama giren güvrcinden çıkan 10-12 keneyi öldürmek için evi komple ilaçlatmak zorunda kalmam kötü oluyordu. şimdi panjur taktırdım rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar