Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

Ahanda buraya yazıyorum OKC LA'yi eleyecek.

ole bi dunya yok.

wade çıldırmış olmalı. bu adam kobe'den de, lebron'dan da cok başka bi adam yahu. kobe kadar şutu olmasada ondan kat kat daha patlayıcı, lebron kadar fizikli olmasada ondan daha iyi şutor ve bitirici. çok başka bi adam ya. tmac ve kobe'den soraki favori oyuncumdur.
Mesaj tarihi:
Açık ara S.a. Dallas serisi en zevkli seri bildiğin kan gövdeyi götürüyo...

Utah dan beklenmeyen bi performans ancak çok şaşırmadım rotasyonları dar ama kaliteli bi kadro turu geçebilirler...

La bu sabaha karşı oynanan maçta bi tempo yaptı Oklahoma dağıldı resmen hala Şampiyonluğun en büyük adayı onlar...

Doğuda söylenecek fazla bişey yok Orlanda ve Cleveland favoriler ancak rakipleri belirleyici değil Nba finaline kalırlarsa nasıl bi performans sergilerler bilinmez...
Mesaj tarihi:
caron butler nasıl oynaması gerektiğinin bu maç farkına varmış heralde adamı 2. yıldız diye aldılar hedo gibi oynuyordu böyle oynasa çevirme şansları olabilir.
Mesaj tarihi:
Batıda müthiş rekaber var. Utah Denver'ı elerse işler çok karışıcak. Sas-Dal 3-2 olmuş. Yalnız doğuda Orlando-Cavs karşı karşıya gelirse geçen yıl gibi müthiş bir seri izliyecez. Ve ben böyle bir seri olursa sonucu tahmin bile edemiyorum.

Zen Master son maçta Kobe ile önlemi almış savunmada. Bynum bir iyi bir kötü. Eğer istikrar yakalarsa şampiyonluğun en büyük adayı Lal. Yani Lakers'ın Bynum'a çok ihtiyacı var.
Mesaj tarihi:
Hawks elenmez arkadaşlar yapmayın :)

Yani tamam playoff konusunda tecrübesiz bir kadroları var ama rakipleri onlardan da çömez. Horford'ı biraz daha kullanırlarsa çok güzel olacak her şey ama...
Mesaj tarihi:
SEEEEEN ENTONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

adamlar cok iyi ya. nba finaline doğru haydi aslanlar. clevlandla eşleşsinler finalde de lebron gorsun bi playoff takımı nasıl oluyomuş.
Mesaj tarihi:
evet portland 12 13 sayıdan geri dondu ustuste 4 tane uclukle. iyi savunma yapıolar ama o 3lukler hep girmez sonucta. roy %100 olmayınca hucum cok cok fazla etkilenio.
  • Yeni Oluştur...