Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende batı finalini bile göremezler diyorum. Ki bu forumun %90'ı Jamison geldiğinde en iyi kadro Cavs'ın dedi. Şimdi yine o %90 lakers kadrosu daha iyi diyor. Karar verin abi. Kaan Kural Cavs'ı favori yaptı. Boston serisinde Cavs 4-1 dedi. Şimdi Cavs kötümü deniyor ben bunu anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Ki benim bile favorim Cavs'tı Lebron'un normal sezonun sonlarındaki performansını görünce. Ki sadece Lebron değil diğer oyuncular harika ritim yakalamışlardı. Normal sezon rekoru kırarlar filan deniyordu. Normal sezonu önde bitirdi bu takım. Ama playoffta doğu finalini bile göremedi. Kötümü oldu şimdi o kadro. Kötü kadro normal sezzonu nasıl lider bitiriyor? Lakers'ta Kobe'nin oynamadığı maçlara yada sakat olduğu maçlara bakın normal sezonda ne yaptı o müthiş Lakers kadrosu?
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

glen davis'den rahatsız olmanın tek sebebi la fanı olman o zaman. mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü.

glen davis dünyanın en çirkin yaratığı olabilir. boston destekledim seri boyunca bu arada bilen bilir.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

ELinde iyi bir kadro vardı bu sene o bahanelerde yoktu takım kötü filan. Doğu finalini göremedi. Bırak yüzüğü.

ayrıca aradaki mesajları okumadım. Cavs takımının neresi iyiydi yani sizin iyi kavramınız nedir?

Regular seasonda oynayıp playofflarda elinde top tutamayan mo williams mı iyi takım? yaşını almış bir jamison ı kobe nin yanındakilerle kıyaslamayın boş yere komik olur çünkü. Lakers ın yerde süründüğü dönem de var gasol yokken. Gasol geldi toparladılar.
Mesaj tarihi:
Lebron un da tek başına yapabilecekleri kısıtlı.

Kimse yanlış anlamasın kobe'den iyidir demiyorum, takım olarak çok farklı durumdalar şu anda onu belirtmeye çalışıyorum. Kobe'ye yardımcı olanlar ve Lebron'a yardımcı olanlar bir değil. Benim demek istediğim o.

Ayrıca kimse tek başına takımı şampiyon yapamaza katılıyorum, buna en çok yaklaşan isimde AI'dır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
O zaman garip Kaan Kural şampiyonluğu ucundan kaçıran takıma Cavs karşısına en fazla 1 maç vermişti. Bende sanırım 4-3 Cavs demiştim. Ama genelde 4-1 4-2 gibi yorumlar vardı. Fakat ben normal sezonda iyi oynuyan o adamların playofflarda bocaladığı gibi Lebron'unda bu duruma dahil olduğunu söylemek isterim. Bazı maçlar Gasol bile şamar oğlanına dönmüştü. Kobe suns serisinde öyle efsanevi oynamasaydı Lakers bile finali göremiyecekti. Şahsen Kobe'nin Suns serisindeki hayvani performansını Lebron Boston serisinde gösterse belki takım arkadaşlaarınında titreyen elleri titremezdi. Fark bu işte Lakers'lı oyuncularında saçmaladığı çok oldu her seferinde Kobe devreye girdi. Lider oyuncu budur. Yoksa zaten kimse tek başına şampiyon falan yapamaz o konuda zaten nerdeyse forumdaki herkes hemfikir.
Mesaj tarihi:
E Kobe final serisinde özellikle son maçlarda saçmalarken takım arkadaşları kurtardı oyunu?

Artest ve Gasol olmasa son maçı nereye alıyodu lakers?

Maçı izlediniz mi bilmiyorum da Kobe çok gereksiz şekilde uzaktan üçlükler, zor şutlar falan denedi. Artest mükemmel bir savunma yapmasa ve ekstra sayılar üretmese, Gasol içeride özellikle hücum ribaundlarında katkı sağlamasa, Lakers NAH tutunurdu maça 2. yarıda.
Mesaj tarihi:
Ben sadece hakkında okuduğum müthiş şeylerle ve gündüzleri nba.tvdeki greatest gamelerde yaptığı "dream shake"leriyle biliyorum, ama tarih tekerrür ediyor galiba, aynı hakeem olajuwon'un draftta ondan önce seçilmesiyle kariyeri boyunca jordan sendromu yaşadığı gibi lebron da aynı durumdan muzdarip gibi, aktif çoğu oyuncudan çok daha yükseklerde de olsa çok mucizevi birşeyler başarmadıkça overrated olarak görülücek.

Daha önce denmiş zaten arka sayfalarda bullsa giderse vay haline diye, aynen, hayatının hatası olur heralde ehueheu.
Mesaj tarihi:
Holy said:

E Kobe final serisinde özellikle son maçlarda saçmalarken takım arkadaşları kurtardı oyunu?

Abi yuh artık sadece 7. maç sıçtı. 6. maçta doğrudur Gasol en iyisiydi sahanın ama bu Kobe kötüydü demek değil. Ki Kobe olmasa seri çoktan gitmişti. Neyse yaa bu konu uzuyor varamıyoruz bir yere :) Ama o söylediklerin sadece 7. maç içinse evet haklısın katılıorum.
Mesaj tarihi:
Ben onu söyledim de playoffların havası başka dendi. Thunder'ınde Lakers karşısında ilk maç elleri titredi ki hepsi genç nerdeyse takımın. Ama serinin devaamında hiçte titremedi elleri. Lakers'a elendiler ama normal sezonda nasıl oynadılarsa seriyede öyle devam ettiler. Adamların adam gibi bir uzunu olsa seri ne olurdu düşünemiyorum bile. Playofflara zorla katılabilmiş bir takım bile bir kaç maçta playoff piskolojine alışıyor. Normal sezonda Orlando, Boston gibi takımları püskürtmüş Doğuda ezici bir üstünlük sağlamış takım için bence çokta bahane değil bu. Ama böyle durumlarda takımın Lider'inin verdiği güven çok önemlidir. En zor anlarda Lebron'nun takımı uyandırması gerekiyor. Kobe'ye bakarsak hep ilk 2 çeyrek takımı oynatmaya çalışıyordu, takım oynuyorsa oda herkes gibi işini yapmaya devam ediyordu. Yok takımın elleri titremeye başladığı anda (Gasol defalarca maç bitsin bu maç gitti eve gidelim piskolojisine büründü) Kobe Black Mamba modunda rahat olun ben burdayım maçta gitmedi mesajı verdi arkadaşlarına. Ki Kobe'nin bu oyunu Fisher'ı bile o kadar gaza getirdiki Fisher normal sezona göre 2 kat performansla nerdeyse oynadı. Sadece dışardan şut çeken fisher turnikelere gitmeye faul almaya asist yapmaya başladı. Ve bu adam 35 yaşında tecrübeli biri.
Mesaj tarihi:
O zaman şöyle yapalım, evet ikisiylede şampiyon olabilirdi. Fakat playoff performanslarına baktığımızda üçünün Kobe'nin ligin en iyisi olduğunu da kabul edelim. Ve sakatlıklarla boğuştuğunu dizinden su çekildiği parmaklarınaki sorunuda düşünürsek ve playoff performanslarına bakarsak bir gerçeğide görmek lazım artık ama dimi :)
Mesaj tarihi:
Bu arada Vince Carter Orlando'da devam mı? Dwight Howard'ı hiç konuşmuyoruz. Bence bu adamda en az Lebron kadar şampiyonluğu hakeden bir oyuncu. Onun yada Orlando'nun gelecek yılki durumunuda en az Wade ve Lebron kadar merak ediyorum.

Lakers'lı 7 oyuncu Jimmy Kimmel'a konuk olmuş. Sabonis videoları eklemiş bloguna izlemek isteyen varsa diye :) Normalde çeviride yapardı videoların altında ama yapmamış ingilizce bilenlere artık :)
Mesaj tarihi:
boston da garnett ve allen 36 yaşında galiba. pierce da 34 falandır. artık boston un tek atımlık barutu kaldı. önümüzdeki yılda bu kadroyla yine iddalı olabilirler ama son sene olur heralde.

ben futboldada baskettede istiktarlı sert iyi savunma yapan ve çirkef takımlara sempati duyarım boston gibi :D
  • Yeni Oluştur...