Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bynum doğru düzgün oynuyamadı bile. Geçen yılda Artest yoktu Ariza vardı Cavs gidip alsaydı bir şekilde. Hani Ariza'yı neden kimse konuşmuyor. Ki bana göre Artest'in saçma sapan hareketlerindense ne kadar iyi savunması olursa olsun Ariza daha iyiydi. NBA'deki her oyuncuyla tek tek şampiyonmu olması gerekiyor Kobe'nin?

Lebron Kobe ile kıyaslanamaz bile! İstediğiniz kadar kabul etmeyin. Ne kadar bahane uydurduysanız adam boşa çıkardı. Yok Shaq vardı diye yok bilmem kim vardı. Gasol'u nerdeyse Shaq Duncan yaptınız. Adam hangisine sahada cevap verse yeni bahaneler geliyor :) Kimler geldi kimler geçti Lebron'dan öncede kıyaslandığı oyuncular vardı. Hepsi gg adam hala ayakta. Lebron gg olmaz ama Kobe iyice yaşlanmadıkça kabul edecek gerçek MVP'yi :)
Mesaj tarihi:
bu arada ben lebron fan değil bulls taraftarıyım. :) lise döneminde jordanlı bulls ile büyüdük. eha.

o yüzden direk bulls lebron + wade/bosh alırsa birden katlanarak artacak bulls taraftarı dedim.
Mesaj tarihi:
şöyle söylim o zaman.

lebron'un antipatiklik derecesi kobeden çok daha aşağılarda.

ayrıca bulls keşke wade + bosh yapsa takım için daha hayırlı olur. olur da lebron alınırsa olası kayıplardan sonra salonda jordan sesleri yükselir, her daim jordan vs james karşılaştırmaları falan. aman diyim, isimden öte iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım çok çok daha iyi olur ki bosh ve wade den oluşan bir bulls tadından yenmez.

bakalım napıcaklar.
Mesaj tarihi:
Lebron'un kameralara tatlı görünmeye çabasındandır o :)

Lebron'u bilmem ama Wade bu sene şampiyon adayı bir kadroda oynamak için elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Hakediyorda.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

ayrıca robinson, rasheed hatta garnett'e çirkef dedin hadi de glen davis'in neyi çirkef ulan? hani cidden söyle ne yapıyor da çirkef oluyor? serbest atış da kıçını sağa sola sallaması falan mı?

evet rasheed'i unutmusum ama ben çirkef demedim ztn. antipatik dedim. glen daviste bayrak taşıyanı hatta. ama mesela pierce çirkeflik abidesidir.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

glen davis'den rahatsız olmanın tek sebebi la fanı olman o zaman. mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü.

adamın o hareketleri, bağırması falan inanılmaz itici gelio. dogru duzgun oynadığıda yok ztn. 2 tane basket atar tukuruklerini saça saça bağırır, sora benchte zırzır ağlar falan. nefret ediorm heriften.

+60

şu resim bile nefret etmem için yeterli.
Mesaj tarihi:
ben onu bunu bilmem. lebron 7 senedir ligde. hadi 3 senesini at çöpe. kalan senelerde okadar muhteşem bi oyuncu olsaydı en azından bi kere şampiyon yapardı takımını. benim adam morrison lafım tamamen geyik ztn. lebron>mj diyenler falan vardı bi ara. lebron daha kobe kadar bile değil onu diyim. mj seviyesine en çok yaklaşan adamda kobedir kesinlikle. ama her zaman için mj>all tabiki.
Mesaj tarihi:
ELinde iyi bir kadro vardı bu sene o bahanelerde yoktu takım kötü filan. Doğu finalini göremedi. Bırak yüzüğü.

Edit= MJ'ye çok yaklaşan adam demek NBA'in en iyi 2. adamı demektir. Lebron için şuan hayal bunlar. Yani günümüz en iyi oyuncularından biri Kobe'den sonra geliyor. Lebron şuanki oyunculara göre Kobe'den sonra geliyor. Kobe tüm zamanlara göre MJ'den sonra geliyor. Bilmem anlatbildim mi?
Mesaj tarihi:
Neyi karşılaştırayım abi burdki herkes Jamison geldiği anda Cavs'ı şampiyon yaptı. Şimdi kötü kadromu oldu? Kobe kim demek ayrı bir komik. Tabiyiki de herkesin bu gerçeği kabullenmesi beklenmiyor. Her sene aynı muhabbet Lebron'un yanında adam yok. Lakers'tada sakat Bynum'ı saymasan (Sakattı adam zıplayamadı bile) bir Gasol ve Artest. Valla Gasol ve Artest'le herkes şampiyon olacaksa NBA'deki diğer oyuncuları da ezik görmektir bu. Bencten gelende bir Odom var oda zaten gördük nasıl oynadı genel olarak. Şimdi bu kadro Ligin en iyi kadrosuysa kabul edin ki Kobe farkı olmasa o biraz hayal olurdu. Ki Artest yokkende Ariza ile şampiyon oldular. Şimdi Ariza'da ligin müthiş oyuncularından biri mi? Geriye bir Gasol kalıyor onu çok abartmayın derim. Sırf Kobe bişe yapmadı Gasol yaptıya getirmek için. Playoffları hepimiz izledik Gasol'un ne kadar eleştirildiğinide. Normal sezonda bile 2 maç vardı 2 maç sönüktü. Nba'in en iyi uzunlarından ama o kadarda abartmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Kobe kim yani MJ, Bill Russell, Julius Erving, Kareem Abdul Jabbar olsun Magic Johnson olsun Larry Bird gibi adamlar varken MJ ile Kobe yi karşılaştırmak bana çok komik geliyor açıkcası ?

Kobe kim yani yukardaki adamların karşısında dünkü cocuk gibi geliyor bana
Mesaj tarihi:
Zaten sen hepsini izledin değil mi kaptan? Öyle isimleri söylüyorsun ki onlar bile MJ dahil Kobe'yi çok övüyorlar. Bu adamların hepsini izledin mi merak ediyorum. Ama çoğunu izleyen NBA yorumcuları sürekli Kobe MJ'ye en çok yaklaşan oyuncu oldu diyor. Suns serisinde sahadaki Jordon'muydu? geyikleri bile döndü. Bende izlemedim o adamları ama ben burda konuşulanlardan bahsediyorum NBA'i çok iyi bilen adamlar.
Mesaj tarihi:
Hani Başarılar yüzük falan konuşuluyor ;

Tamamen izlemeye gerek yok zaten böle başarıları olan bi adamı konuşmak için

Bill Russel :

* 11× NBA Şampiyonu (1957, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1969)
* 5× NBA MVP (1958, 1961–1963, 1965)
* 12× NBA All-Star (1958–1969)
* 3× All-NBA Birinci Takımı ,(1959, 1963, 1965)
* 8× All-NBA İkinci Takımı ,(1958, 1960–1962, 1964, 1966–1968)
* 1× NBA En İyi Savunma Takımı ,(1969)
* 1× NBA All-Star Maçı MVP (1963)
* NBA Tarihinin En İyi 50 Oyuncusu
* NBA 35th Anniversary Team
* NBA 25th Anniversary Team

edit : Kobeye kötü oyuncu demiyorumda MJ ile kıyaslamak falan. Olmuyor bence.
Mesaj tarihi:
saydığın adamların hepsi muhteşem oyuncular ve kimseyle karşılaştırılamayacak kadarda efsaneler ama hiçbiri mj'in oynadığı basketbolu oynamadı. ztn mj'in oynadığı basketbolu mj kendi getirdi nba'e. şu anda da o basketbolu mj'den sora en iyi oynayan adam kobe'dir. yoksa ben kobe dr.j'den bird'den magic'ten falan iyidir demiorm ama onların oynadığı basketbol cok farklıydı. su anda dr.j'i lige koysan o zamanki oyunuyla gerald green'den hallice olur ama adam kimsenin yapamadığını yaparak zamanında nba'de yeni şeyleri keşfeden adamdı.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

adam morrison'ın bile 2 yüzüğü var. kral nerelerde yahu. onun kaç yüzüğü var.

bu arada şu Adam Morrison ne iş yapar. Hiç oynarken görmedim hahaha öle para kazancaksam benide alsınlar Lakersa haha
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ben onu bunu bilmem. lebron 7 senedir ligde. hadi 3 senesini at çöpe. kalan senelerde okadar muhteşem bi oyuncu olsaydı en azından bi kere şampiyon yapardı takımını. benim adam morrison lafım tamamen geyik ztn. lebron>mj diyenler falan vardı bi ara. lebron daha kobe kadar bile değil onu diyim. mj seviyesine en çok yaklaşan adamda kobedir kesinlikle. ama her zaman için mj>all tabiki.

selam, mj bu süre boyunca istatistikleri alt üst etmesine rağmen ilk 6 sezonunda şampiyon olamadı. oyuncunun büyüklüğünü ölçmek için yeterli bir kriter değil ne yazık ki söylediğin şey.

amacım jordan'la herhangi birini kıyaslamak değil bu arada, gelmiş geçmiş en iyi oyuncunun bile senin kriterine göre o kadar muhteşem bir oyuncu olamamasına dikkat çekmek istedim
  • Yeni Oluştur...