Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağır bir şekilde eziyoruz zaten, gidip rahat rahat yatayım da sabah derse geç kalmayayım. İsteyince lakers neler yapıyor görüyoruz, bu takım şampiyon olacak.
Mesaj tarihi:
3. maçta Garnett benche doğru bir dengesini kaybetmişti de benchtekiler düşmeden tutmuştu Garnett'i. O pozisyonda galiba Kaan Kural "Boston benchi de sonunda maça katkı yaptı" tadında bir şey demişti, bu baya açıklıyor Boston benchinin genel görüntüsünü.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Bebe falan sen kimsin ya, beyinsize bak.

Ya şimdi ondan sonra konuşunca suç oluyor. Bana mesaj atan alan yetkilisi attın mı bu arkadaşa da mesaj dikkat et yoksa banlanırsın diye?
Ben espirili bişey yazmışım adam alınıp hakaret ediyor suçlu olan ben oluyorum öyle mi?
Sizin yöneticeğiniz forum batsın illa kanka naber çekmek lazım dimi rahat rahat yazmak yada banlanmamak için.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Tahmin ettiğim gibi Lal bu maçı alıyor ama Cavs'ın yaptığı hatayı yapıp 20-30 arası bir fark atıp kendi ipini de çekiyor.

Aslında biliyor musun haklısın ama Cavs ile aynı değil durum biraz farklı. Yani Cavs Boston'ı gaza getirdi fakat Boston Lakers'a karsı istediği kadar gazaa gelsin yeterki istekli olsun Lakers bitirir. Sorun şu Lakers'ta rehavete düşen çok oyuncu var Artest Gasol Odom. Bu 3ü bu farkla 7. maça rahat çıkarsa Boston parçalar.

Umarım Gasol ve Artest bu konsantrasyonlarını kaybetmezler. Zaten Artes Gasol 35 sayı attımı maç en kötü ihtimalle ortada ilerliyor Boston farkı açamıyor. Geriye iki takımın bencleri ve Kobe'nin performansı kalıyor. Fakat Artest-Gasol kafayı bulup çıktıklarında direk maçı hediye etmiş oluyorlar Boston'a.
Mesaj tarihi:
Mümkünse rahat olmasınlar abi, rahat olunca 5. maçtaki gibi oluyor. Ki o ilk değilde normal sezon ve bazı playoff maçlarında da bolcana gördük. Rahat olmazlarsa rahat şampiyon olurlar öyle diyim :D
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Garnettle Farmar'in posterini mac cikisi hediyelik dukkanindan alabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=7Qmix9HAeKU&feature=player_embedded

bu arada videonun başında pierce'ın ağlak bakışları muhteşem. nası bi adam olduğunu net ortaya koyuyo.
  • Yeni Oluştur...