Pha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bebe falan sen kimsin ya, beyinsize bak.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Ağır bir şekilde eziyoruz zaten, gidip rahat rahat yatayım da sabah derse geç kalmayayım. İsteyince lakers neler yapıyor görüyoruz, bu takım şampiyon olacak.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Beyler sakin. Onbinlerce kilometre ötedeki takımlar için birbirinizin uzuvlarını sorgulamayın. RELAX!
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 OHA SHANNON BROWN OHAAAAAAAAAAAAAA
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 rondo eski gunlerine dondu resmen su macta
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Perk pertlediyse işi çok çok zor Celtics'in bakalım.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Biz buradan bi 5-6 kişi toplayıp Boston'a gitsek, benchteki o 5-6 kişiyi rahat replace ederiz sanırım.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 3. maçta Garnett benche doğru bir dengesini kaybetmişti de benchtekiler düşmeden tutmuştu Garnett'i. O pozisyonda galiba Kaan Kural "Boston benchi de sonunda maça katkı yaptı" tadında bir şey demişti, bu baya açıklıyor Boston benchinin genel görüntüsünü.
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Pha said: Bebe falan sen kimsin ya, beyinsize bak. Ya şimdi ondan sonra konuşunca suç oluyor. Bana mesaj atan alan yetkilisi attın mı bu arkadaşa da mesaj dikkat et yoksa banlanırsın diye? Ben espirili bişey yazmışım adam alınıp hakaret ediyor suçlu olan ben oluyorum öyle mi? Sizin yöneticeğiniz forum batsın illa kanka naber çekmek lazım dimi rahat rahat yazmak yada banlanmamak için.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Masquerade said: Tahmin ettiğim gibi Lal bu maçı alıyor ama Cavs'ın yaptığı hatayı yapıp 20-30 arası bir fark atıp kendi ipini de çekiyor. Aslında biliyor musun haklısın ama Cavs ile aynı değil durum biraz farklı. Yani Cavs Boston'ı gaza getirdi fakat Boston Lakers'a karsı istediği kadar gazaa gelsin yeterki istekli olsun Lakers bitirir. Sorun şu Lakers'ta rehavete düşen çok oyuncu var Artest Gasol Odom. Bu 3ü bu farkla 7. maça rahat çıkarsa Boston parçalar. Umarım Gasol ve Artest bu konsantrasyonlarını kaybetmezler. Zaten Artes Gasol 35 sayı attımı maç en kötü ihtimalle ortada ilerliyor Boston farkı açamıyor. Geriye iki takımın bencleri ve Kobe'nin performansı kalıyor. Fakat Artest-Gasol kafayı bulup çıktıklarında direk maçı hediye etmiş oluyorlar Boston'a.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Lakers camiası rahat olsun, Lakers bu sene de şampiyon.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mümkünse rahat olmasınlar abi, rahat olunca 5. maçtaki gibi oluyor. Ki o ilk değilde normal sezon ve bazı playoff maçlarında da bolcana gördük. Rahat olmazlarsa rahat şampiyon olurlar öyle diyim :D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Yok ben taraftara seslenmiştim zaten =P
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Gasol ve Artest yine bebe gibi oynarsa jack nicholson silahını çekip katliyap yapar. Bence maç boyunca Gasol ve Artest'e silah tutsun oynayın ulennnnnnnnnnnn :D
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 di mi sıksın arada dans etsinler falan sdgf
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Spidee said: Garnettle Farmar'in posterini mac cikisi hediyelik dukkanindan alabilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=7Qmix9HAeKU&feature=player_embedded bu arada videonun başında pierce'ın ağlak bakışları muhteşem. nası bi adam olduğunu net ortaya koyuyo.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Çok güzel şampiyon olucaz. Yarın gene ezeriz.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya bu ntvspor'un yeni sitesi ne kadar rezil olmus. bir sonraki mac bu gece mi simdi? bulamadım sitede bir turlu öff.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yarın gece. bu sabahtı ztn maç.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ha dogru lan persembe sabahı oluyodu. bir sonrakinin pazar gecesi olması lazım, cuma gecesi mi olacak son mac diye?
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Perşembeyi Cumaya bağlayan gece işte.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tamam ya ben hangi gunde oldugumuzu karıstırdım.
Öne çıkan mesajlar