Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de abi bu hakemleri çok mu aramışlar.

Seri boyunca bildiğin embesilliği yeniden tanımladı hakemler.

NBA finali lahn yönettiğiniz, kolasına tek pota yönetiyorlar anasını satıyım.
Mesaj tarihi:
Savunmaların konuştuğu maçta kilidi açan Fisher oldu.Takımın en önemli dezavantajı dendi durdu maçı da bana göre son periyotta tek başına aldı.Tam lakers'ın tıkandığı dakikalarda her hücumda sayıyı buldu.Maç sonu röportajında da gözlerinin dolması hala bu oyun için ne kadar heyecan duyduğununda bi göstergesi.Helal olsun.Boston da savunma bakımından belkide en iyi bu maçtı.Ama hücumları cidden rezaletti.Allen'ın 13 te 0'ından öte Pierce hiçbir hücumda liderlik yapamadı.Rondo'da kendi standardına göre çok vasattı.Bi tek kg biraz da baby bişeyler yapabildi.Bari bundan sonra Garden'da kalan 2 maçı Boston alsa da 7.maç heyecanı yaşasak.

Ayrıca eklemeden geçemicem maç sırasında Kaan Kural'ın abartarak Garnett'in Minnesota günlerindeki gibi hatta daha daha abartarak Minnesota günlerinden bile iyi olduğunu söylemesi Kaan Kural'ın en talihsiz açıklamalarıdır.Hiç mi izlemedin nasıl böyle bişey dersin ya?Kg'ye olan özel sempatim hatta sevgim'den dolayı beni bu kadar uyuz etmiş olabilir ama içimde kalmasın..
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

mokoko said:

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2010/06/09/20100608_fisher_post.mov.nba/

yeaaa kufur hakkımı şampiyonluk sorasına saklıyorum.

Şirkette nba tv açılmıyor, next.

youtube dışında bi yer dedin. beni alakadar etmez. şirkette ne açılıo ne açılmıyo nası bileyim. ben kufrumu ederim şampiyonluk sorası. sadasda
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Bir de abi bu hakemleri çok mu aramışlar.

Seri boyunca bildiğin embesilliği yeniden tanımladı hakemler.

NBA finali lahn yönettiğiniz, kolasına tek pota yönetiyorlar anasını satıyım.

İlk iki maçta her iki tarada karşıda ilginç düdükler çalmışlardı. Bu maçtada keza öyle. Fakat bu maçın farkı Lakers aleyhine çok daha fazla saçma düdük vardı. Garden etkisidir heralde.

Derek Fisher neler yaptı öyle! Bu adamı normal sezondada izlediniz değilmi yada Thunder serisinde. Gerçek bir guard gibi oynamaya başladı finale yaklaştıkça ve finalde. İçeriye turnikeye gidiyor asist çıkrıyor, savunma yapıyor vs vs. Normal sezonda sadece arada çıkar bir iki şut atardı genelde üçlük. Bu kadardı tüm guardlığı. Ama adam çok önemli bir final maçında maçı koparan adam oldu helal olsun. (Yinede umarım bu sezon yeni genç aktif bir guard alınır acısını normal sezonda çokçekti Lakers. Bu Fisher gitsin demek değil tabiyikide, bir taşta iki kuş vurmuş olur Lakers hem iyi bir guard alır hemde fisher gibi sağlam bir yedeği olur. Yedek konusunda sıkıntılarını herkes biliyor Lakers'ın. Yeni guard gelse bile Fisher takas edilmemeli)

Kobe çok kötü oynadı diyemeyiz. Yüzdesinin kötü olma sebebi maçta yer yer hücümda herkesin etkisiz olmasıydı. Kobe'de mecburen bu topların hepsini kullandı. Ama fark şuydu kötü bir Kobe yoktu ama çılgın Kobe'de yoktu. İlginçtir Suns serisinde ilah gibi oynadı, şuanada kadar 3 maçtada yine en önemli hamleleri yapsada takımı ayakta tutan lider olmayı başarsada çıldırdığını hiç görmedik.

4. Maç kader maçı. Boston büyük ihtimalle alacak önümüzdeki maçı. Garden'ı taraftar cehenneme çevirecektir çünkü ölüm kalım maçı olacak. Lakers 3-1'e getirirse saha avantajıda elindeyken herşey bitmiş olabilir. Ben yine az sayılı bol savunmalı bir maç bekliyorum. Ray Allen Rondo Gasol Fisher Garnett bunlar coştu yer yer. 4. maç eğer sıra Kobe'deyse Boston'a yazık olacak. Ama bana sıra sanki Bostonlu başka bir oyuncudaymış gibi geliyor. Perkins yada Pierce coşacak sanki. Çünkü öyle bir final oluyorki her maç kahraman başkası.
  • Yeni Oluştur...