Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sitedeki saatler Eastern Time. Yerel değil yani
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Lakers maçını canlı izlemek isteyenler link isteyebilirler pmden. Garantisi yok çalışcağının ama ben alterntiflerinide bulurum. Gerçi arayan bulurda bulamayan sorabilir
Lauren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 gasol bugün en az 19 sayı atar. öyle söyleyeyim dedim.
bya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hay memet yaaa o hacminle 3lük çizgisinden turnikeye niye giriyon ya yani tamam oyununa yeni bi yön falan katmıştı da öf ulan
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 adam gelecekten gelmiş niye 18diiil 20 diil 19 :D Lauren said: gasol bugün en az 19 sayı atar. öyle söyleyeyim dedim.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Andre Miller hayvan gibi oynadı, Blazers maç çaldı.İmkansızlıklar olunca daha iyi oynuyor bu takım, Fatih Terim gibi adam koç Nate
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Lakers'ta playoff'a damga vurcak 2 isim var Bynum ve Gasol. Fisher büyük dezavantaj hemde öyle böyle deği. Her zamankinden fena saçmalıyor. Zaten savunmada ekmek hücümdada top harcamaktan başka işe yaramıyor. Yaşıda ilerledi bişeyler yapmaya çalışıyor ama dahada kötüye gidiyor. Ya hiç bişey yapma adam 2 tane öküz gibi adam pta dibinde şunlara topu at ya. Asist bile değil lan topu nereye sallasan elbet birine değecek at şu topu. Bildiğin ızdırap ya. Bütün maç boyunca bu guard 2 tane öküz oyuncusuda var 1 asist yapıyr. Izdırap bildiğin ya. Normal sezonda nasıl 2.5 asist ortalaması yapıyorsun lan. Şakamısın nesin. Ben olsam bütün thunder serisinde Farmar'ı oynatırım. Bu kolay seride kendine gelir. Her türü Fisher'dan iyidir. En azından saçmalamıyor çok şut kullanmıyor. Kobe'ye gelince hala güçsüz. Ama Gasol ve Bynum'a oynayarak yapması gerekeni yapıyor. Kobe'nin bu haliyle bile bu takım final oynar. Ama Fisher böyle devam ederse zor görürler finali. İstediği kadar iyi savunma yapsın LAL sayı bulmakta çok zorlanıyor.
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 chicago biraz direneyim dedi ama lebron pişman etti resmen, 16/23 saha içi 40 sayı 8 reb 8 asist bu arada mike brown 2 maçtır jj hickson'ı benche gömdü resmen, ilk maç hiç oynatmadı bu maçta da sadece 10 sn. oynattı, sebebi ne acaba?
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sebebi ilgauskas'ın takıma tekrar ısınmış olması :) zaten söyleniyordu böyle bir durum olacağı, e tecrübe desen ilgauskas zaten kralına sahip, bu yüzden hickson'a ihtiyacı yok henüz playofflarda.
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yeri gelir hickson'da lazım olabilir yani sakatlık vs gibi durumlarda, ilk tur da fazla zorlanmayacakları malumken hickson'ı da playoff ortamına ısıtsa makul süreler vererek daha iyi olur bence bir de hickson'ı beğeniyorum ben atletik özellikleri çok iyi, odun da değil yakın bitirişleri ve orta mesafeleri umut verici neyse lebron yüzüğü alsın da kimin oynadığı problem değil sdf
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kısa 5'e iyi gidiyor Hickson ama set oyununda Shaq ve Ilga varken, bu ayarda maçlarda çok süre alması beklenemez daha Varejao'su var bu işin hatta
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ha evet bir de Varejao gerçeği var ki tam bir playoff adamı. O kadar çirkin, o kadar pis bir oyun oynuyor ki, bir şekilde maçı kazandıracak hamleler bile yapabiliyor ahah
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Serbest atışa tepki olarak atış noktasının parkelerini söker
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bence çemberin altından fileyi kesebilir :)
fde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tenekeadam said: miami bostona rakip olamazwade>lebron,lebron'daki yancılardan 2 tanesi wade'de olsa bi yüzük daha takar.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Herkes anladığı konular hakkında yorum yapsın.
fde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu hafta basketbol maçına geliyim ben en iyisi
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yalnız bu gece biri maç çalsa iyi olur, portland dışında sürpriz yapan çıkmadı çok sıkıcı geçiyor ilk tur.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sas'ta çaldı bi maç super seri oldu.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sas bence pek sürpriz olmadı ama utah memo'nun yokluğunda sürpriz yaptı gerçekten. playofflar başladı :P
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Doğuda maç çalan yok resmen, bıçak gibi ayrılmış takımlar.En azından Miami'den birşeyler bekliyordum. Geçen sene 6'dan girip elemişti Dallas Spurs'ü, bu sefer 7'den giren taraf Spurs bu iki takım arasında ne sonuç olursa olsun süpriz olmaz.Ginobili son 1.5 aydır resmen döktürüyor ibre onlardan yana.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mesajın sonunu "ginobili son aylarda döktürüyor ibne" diye okudum, bir an gülme geldi ehehe
Öne çıkan mesajlar