Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lakers maçını canlı izlemek isteyenler link isteyebilirler pmden. Garantisi yok çalışcağının ama ben alterntiflerinide bulurum. Gerçi arayan bulurda bulamayan sorabilir
Mesaj tarihi:
Lakers'ta playoff'a damga vurcak 2 isim var Bynum ve Gasol. Fisher büyük dezavantaj hemde öyle böyle deği. Her zamankinden fena saçmalıyor. Zaten savunmada ekmek hücümdada top harcamaktan başka işe yaramıyor. Yaşıda ilerledi bişeyler yapmaya çalışıyor ama dahada kötüye gidiyor. Ya hiç bişey yapma adam 2 tane öküz gibi adam pta dibinde şunlara topu at ya. Asist bile değil lan topu nereye sallasan elbet birine değecek at şu topu. Bildiğin ızdırap ya. Bütün maç boyunca bu guard 2 tane öküz oyuncusuda var 1 asist yapıyr. Izdırap bildiğin ya. Normal sezonda nasıl 2.5 asist ortalaması yapıyorsun lan. Şakamısın nesin. Ben olsam bütün thunder serisinde Farmar'ı oynatırım. Bu kolay seride kendine gelir. Her türü Fisher'dan iyidir. En azından saçmalamıyor çok şut kullanmıyor. Kobe'ye gelince hala güçsüz. Ama Gasol ve Bynum'a oynayarak yapması gerekeni yapıyor. Kobe'nin bu haliyle bile bu takım final oynar. Ama Fisher böyle devam ederse zor görürler finali. İstediği kadar iyi savunma yapsın LAL sayı bulmakta çok zorlanıyor.
Mesaj tarihi:
chicago biraz direneyim dedi ama lebron pişman etti resmen, 16/23 saha içi 40 sayı 8 reb 8 asist

bu arada mike brown 2 maçtır jj hickson'ı benche gömdü resmen, ilk maç hiç oynatmadı bu maçta da sadece 10 sn. oynattı, sebebi ne acaba?
Mesaj tarihi:
sebebi ilgauskas'ın takıma tekrar ısınmış olması :)
zaten söyleniyordu böyle bir durum olacağı, e tecrübe desen ilgauskas zaten kralına sahip, bu yüzden hickson'a ihtiyacı yok henüz playofflarda.
Mesaj tarihi:
yeri gelir hickson'da lazım olabilir yani sakatlık vs gibi durumlarda, ilk tur da fazla zorlanmayacakları malumken hickson'ı da playoff ortamına ısıtsa makul süreler vererek daha iyi olur bence

bir de hickson'ı beğeniyorum ben atletik özellikleri çok iyi, odun da değil yakın bitirişleri ve orta mesafeleri umut verici

neyse lebron yüzüğü alsın da kimin oynadığı problem değil sdf
Mesaj tarihi:
Ha evet bir de Varejao gerçeği var ki tam bir playoff adamı.
O kadar çirkin, o kadar pis bir oyun oynuyor ki, bir şekilde maçı kazandıracak hamleler bile yapabiliyor ahah
Mesaj tarihi:
Doğuda maç çalan yok resmen, bıçak gibi ayrılmış takımlar.En azından Miami'den birşeyler bekliyordum.

Geçen sene 6'dan girip elemişti Dallas Spurs'ü, bu sefer 7'den giren taraf Spurs bu iki takım arasında ne sonuç olursa olsun süpriz olmaz.Ginobili son 1.5 aydır resmen döktürüyor ibre onlardan yana.
  • Yeni Oluştur...