Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

finikstengolhaberivarlanbusefer22olmuş

olm kahkaha attım lan.
yazmayın böyle şeyler.

valla kobe yi tek bırakınca lakers ın nası cortladığını görmüş olduk. fisher da ne guard be. pota altı gasol olan takımda 2 assist i var adamın. gogogo phoenix. iddia ya girdim bide phoenix demiştim kumar oynayıp.
Mesaj tarihi:
Eddie Rush sen ne pislik bir hakemsin ya.

Allah belanı versin yani, bu kadar kolay mı oyundan atmak konferans finallerinde?

Ceza versinler bu adama artık playoff maçı falan yönetmesin bu nedir ya. Bu kadar süperstar insiyatifi olamaz yani. Dwight Howard'ın kendi salaklığına kaybettiği toplara bile faul çalıyorlar adamlar. Dwight Howard'tan soğudum bu fauller yüzünden.
Mesaj tarihi:
Facebook'ta falan nefret hareketi başlatmak istiyorum yani şu an, acayip sinirlendirdi adam. Stern sahaya dalsın çık lan dışarı böyle maç yönetilmez diyip atsın şu adamı ligden artık.
Mesaj tarihi:
Kendrick Perkins 2 teknik faulden atıldı.

Şu an evimde oturan bana çalsaydı o teknik faulleri, o bile daha mantıklı olurdu. İkisi de yalan teknik faul. Hatta 2 tane de ucuz faul çaldılar Howard'a, 2. sinden sonra çalındı teknik faul. Perkins hakemin üstüne bile gitmemişti, sadece dönüp ellerini açtı ve yürüdü gitti. Arkasından teknik çaldı şimdi burada adını koyamayacağım nitelikteki hakem bozuntusu.
Mesaj tarihi:
hakemin maçın başından sonuna boston'ı katletmesi, geçen maç kasti olarak garnett'ı sahanın dışına iten barnes'ın dirsek atması, yine geçen maç kasti olarak garnett'ın kafasına dirsek atan howard'ın her pozisyonda dirseklerini çıkarması ve davis'in sakatlanmasına yol açması, maçın genelinde ama özellikle 3.çeyrek de topun sürekli orlando'yu sevmesi... azıcık daha gaza gelirsem 6.maç için boston'a gidicem istanbul'dan. 6.maçta kan gövdeyi götürecek o kesin ve boston için ağız kırma vakti: cuma gecesi saat 03:30!
Mesaj tarihi:
Boston bence 6. maç için çok özel bir organizasyon yapsın. Hava atışı ile birlikte budaklı meşe odunlarıyla beraber tüm Orlando'luları temiz bir dövsün, sonra da hakemleri dövsün. Delikanlı takımmış, helal olsun derim.

Ayrıca biraz hakemler, biraz da kendi hıyarlıkları nedeniyle sevdiğim bir takım olan orlando'dan bir gecede nefret ettim. Dwight Howard da o sempatik tavırlarının arkasında nasıl bir çirkef, nasıl bir hıyar taşıdığını gösterdi bize sağolsun.
  • Yeni Oluştur...