mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 finikstengolhaberivarlanbusefer22olmuş
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 phoenix alcak ya geçcek bu turu güveniyorum phoenix'e
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 mokoko said: finikstengolhaberivarlanbusefer22olmuş olm kahkaha attım lan. yazmayın böyle şeyler. valla kobe yi tek bırakınca lakers ın nası cortladığını görmüş olduk. fisher da ne guard be. pota altı gasol olan takımda 2 assist i var adamın. gogogo phoenix. iddia ya girdim bide phoenix demiştim kumar oynayıp.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dreagloth said: Hiç kimse güzel tahminler yapamamış lol, hepinizden 10`ar msj siliyorum. abi yok mu bana güzel tahmin yapmıssın diyecek ya :( ilk tur diyorum ühühü
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gasol'deki bu isteksizlik müthiş. Adam Zen master gibi 10 parmağında yüzükvar sanki. Playoff maçıda değildi sanki, normal öyle sezon maçıydı.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gasol çok naif adam.Pasları müthiş olsa da sertlik gösterip oyunu dışa açması için baskı yapmak lazım.Yoksa adam ligin en çok yönlü uzunu.
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Boston taraftarı birini koysan oraya bu kadar taraflı, bu kadar kötü yönetmez maçı.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Eddie Rush sen ne pislik bir hakemsin ya. Allah belanı versin yani, bu kadar kolay mı oyundan atmak konferans finallerinde? Ceza versinler bu adama artık playoff maçı falan yönetmesin bu nedir ya. Bu kadar süperstar insiyatifi olamaz yani. Dwight Howard'ın kendi salaklığına kaybettiği toplara bile faul çalıyorlar adamlar. Dwight Howard'tan soğudum bu fauller yüzünden.
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 basketbol katili cidden eddie rush.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Facebook'ta falan nefret hareketi başlatmak istiyorum yani şu an, acayip sinirlendirdi adam. Stern sahaya dalsın çık lan dışarı böyle maç yönetilmez diyip atsın şu adamı ligden artık.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Kendrick Perkins 2 teknik faulden atıldı. Şu an evimde oturan bana çalsaydı o teknik faulleri, o bile daha mantıklı olurdu. İkisi de yalan teknik faul. Hatta 2 tane de ucuz faul çaldılar Howard'a, 2. sinden sonra çalındı teknik faul. Perkins hakemin üstüne bile gitmemişti, sadece dönüp ellerini açtı ve yürüdü gitti. Arkasından teknik çaldı şimdi burada adını koyamayacağım nitelikteki hakem bozuntusu.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.probasketballrefs.com/ContactUs/tabid/63/Default.aspx Şikayet maili attım adamlara ahah
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oha teknik fauller geri çevrilmezse 6. maçta da oynamayacakmış Perkins. Eddie Rush'a suikast düzenler bence Celtics'liler.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aha glen davis gg. noldu lan hiçbişi yok gibi gozukuo pozisyonda. bi anda yığıldı. haa dirsek yemiş kafasına kafasına.
requem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hakemin maçın başından sonuna boston'ı katletmesi, geçen maç kasti olarak garnett'ı sahanın dışına iten barnes'ın dirsek atması, yine geçen maç kasti olarak garnett'ın kafasına dirsek atan howard'ın her pozisyonda dirseklerini çıkarması ve davis'in sakatlanmasına yol açması, maçın genelinde ama özellikle 3.çeyrek de topun sürekli orlando'yu sevmesi... azıcık daha gaza gelirsem 6.maç için boston'a gidicem istanbul'dan. 6.maçta kan gövdeyi götürecek o kesin ve boston için ağız kırma vakti: cuma gecesi saat 03:30!
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=D9t3dwjOuy8 25.sn... adam haklı beyler
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mokoko said: hahaha rada yazık olmus yahu :D soraki maçada orlando oyna. kesin alcak orlando. bak gorursun :D beyler adam haklı. adam benim lan.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 boston alcak beyler pislikse bostonda kralını yapar yani altta kalmaz hele kendi sahasında o seyirciyle yargılarlar direk. of çok guzel oldu şimdi :D
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Boston bence 6. maç için çok özel bir organizasyon yapsın. Hava atışı ile birlikte budaklı meşe odunlarıyla beraber tüm Orlando'luları temiz bir dövsün, sonra da hakemleri dövsün. Delikanlı takımmış, helal olsun derim. Ayrıca biraz hakemler, biraz da kendi hıyarlıkları nedeniyle sevdiğim bir takım olan orlando'dan bir gecede nefret ettim. Dwight Howard da o sempatik tavırlarının arkasında nasıl bir çirkef, nasıl bir hıyar taşıdığını gösterdi bize sağolsun.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hakem sıctıysa oyuncular ne yapsın yahu siz de.
Öne çıkan mesajlar