Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende hiç sanmıyorum ama gönlümden geçeni yazdım :p
LA-Boston atmosfer bakımından her zaman için farklı olmuştur yani ama Boston bi gazla oynarsa geçedebilir Orlando'yu hiç belli olmaz
Mesaj tarihi:
cleveland'ın şu performansının bende yarattığı hayalkırıklığını tarif edemiyorum

rondo'nun neredeyse hiçbişey üretmediği ilk yarıyı 6 sayı geride kapattı cavs, üstelik bunu rondo kenardayken 16-0 lık seri yiyerek başardı. 2.yarı rondo'da devreye girince darmadağın oldular

lebron kafasında bitirmiş sanki cleveland macerasını, umarım toparlar 3.maçtaki gibi
Mesaj tarihi:
Abi sanki Rondo Lebron serisi gibi söylüyorsun. Boston'da bir sürü Rondo var. Cavs'ta bir tane tek Lebron var. Normal şartlarda zaten Boston kağıt üzerinde gayet ezici. Fakat Boston normal sezondadada playoff bazı maçlarındada çok isteksiz göründü. Adamlar sanki doymuşlar başarılara. Normalde bu Boston kadrosu finali hak ediyor. Fakat ben 3-2'ye rağmen güvenemiyorum. Cavs çıkar gibi geliyor bu maça rağmen. Şu Lebron'uda çok abartmayın lütfen. Normal sezonda isterse 40 sayı ortalaması yapsın. Playofflarda nasıl bir lider olduğunu gösteriyor. Maçı ilk kendisi bıraktı. Hemen pes etti. Yahu sen takımın kendisisin sen böle 2 top kaybettin 15 sayı fark yedin diye maçı bırakırsan öbürleri napcak? 38lik Shaq'mı alıcak maçı.
Mesaj tarihi:
2008'de boston kadrosu 2'şer yaş daha gençken (ki şampiyon oldular o sezon) 4-3 biten konferans yarıfinalindeki cleveland kadrosu:

lebron-ilgauskas-west-szczerbiak-ben wallace / gibson-joe smith-pavlovic-varejao

boston kağıt üzerinde ezici falan deme yani hiç, bu boston'a elenecekse yol alsın lebron zaten ayıp

rondo'nun olmadığı bölümden bahsetmemi nasıl rondo lebron serisi olarak anladın onu da anlayabilmiş değilim, orayı vurguladım çünkü 4.maçı tek başına domine eden rondo'nun sahada olmadığı sürede 16-0 lık seri yemek gayet dikkat çekici bir durum

Buddha said:

Şu Lebron'uda çok abartmayın lütfen. Normal sezonda isterse 40 sayı ortalaması yapsın. Playofflarda nasıl bir lider olduğunu gösteriyor.

lebron'un kariyer playoff istatistikleri;
29.3 sayı 8.3 reb 7.3 ast
Mesaj tarihi:
LeBron'u abartmaya gerek yok hakkaten. Adam sona dayanmıs artık, daha neyini abartabiliriz ki. Tek basına Cleavland'ı sampiyon yapamayacak ama. Cunku gercekten adam takımda tek basına, hani bir tane ise yarar adam yok.

Boston'daki Rondo'lardan kasıt da herelde takıma katkı anlamında soylenmis. Pierce, Garnett, Rondo, Allen gibi adamlar var. Hepsi tek basına maca agırlıgını koyabilecek oyuncular. Ama Cle'de 1 tane var sadece. O da su an ligin en guclusu olmasına ragmen boyle bir kadroya karsı yetemiyor dogal olarak.

Boston - Orlando serisi guzel olacak. Kadro olarak yine Boston agır gelse de Orlando takım olmayı becerdi artık, su formuyla Boston'u da gecerler diye dusunuyorum. Onumuzdeki senelerde de ambargo koyarlar zaten dogu finallerine. LeBron New York'a gittiginde Cle de kalmayacak. Bakalım orada yanına birilerini koyabilecekler mi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

LeBron'u abartmaya gerek yok hakkaten. Adam sona dayanmıs artık, daha neyini abartabiliriz ki. Tek basına Cleavland'ı sampiyon yapamayacak ama. Cunku gercekten adam takımda tek basına, hani bir tane ise yarar adam yok.

Boston'daki Rondo'lardan kasıt da herelde takıma katkı anlamında soylenmis. Pierce, Garnett, Rondo, Allen gibi adamlar var. Hepsi tek basına maca agırlıgını koyabilecek oyuncular. Ama Cle'de 1 tane var sadece. O da su an ligin en guclusu olmasına ragmen boyle bir kadroya karsı yetemiyor dogal olarak.

Boston - Orlando serisi guzel olacak. Kadro olarak yine Boston agır gelse de Orlando takım olmayı becerdi artık, su formuyla Boston'u da gecerler diye dusunuyorum. Onumuzdeki senelerde de ambargo koyarlar zaten dogu finallerine. LeBron New York'a gittiginde Cle de kalmayacak. Bakalım orada yanına birilerini koyabilecekler mi.
  • Yeni Oluştur...