Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 toggie said: lal - orl final, orl sampiyon. Banada öyle geliyor
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Orlando - Cleveland/Boston serisinin ilk maçını görmeden kesin konuşmayayım diyorum ama benim de kafama Orlando yattı, hoşuma da gitti.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu gece boston-cleveland maçı var mı,varsa saat kaçta?
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 boston tam bir playoff takımı ya. clevelend ı geçerlerse finale kadarda giderler final LA-Boston olcak bu sene
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Lebron 30+ atmadı mı Cleveland'ın kazanamadığını gördük. @Shimone Boston'ın Orlando'yu geçebileceğini hiç zannetmiyorum.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bende hiç sanmıyorum ama gönlümden geçeni yazdım :p LA-Boston atmosfer bakımından her zaman için farklı olmuştur yani ama Boston bi gazla oynarsa geçedebilir Orlando'yu hiç belli olmaz
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Umarım 4:2 bitirir Boston yine mala bağlamayıp evinde.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Aaabi Boston neler yapıyor, 32 sayı farkı oturtmuş deplasmanda
pipo_14 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 3 Yarıfinalinde 4-0 bitmesi biraz ilginç son yıllarda boyle bişe olmuşmuydu?
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cleveland'ın şu performansının bende yarattığı hayalkırıklığını tarif edemiyorum rondo'nun neredeyse hiçbişey üretmediği ilk yarıyı 6 sayı geride kapattı cavs, üstelik bunu rondo kenardayken 16-0 lık seri yiyerek başardı. 2.yarı rondo'da devreye girince darmadağın oldular lebron kafasında bitirmiş sanki cleveland macerasını, umarım toparlar 3.maçtaki gibi
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi sanki Rondo Lebron serisi gibi söylüyorsun. Boston'da bir sürü Rondo var. Cavs'ta bir tane tek Lebron var. Normal şartlarda zaten Boston kağıt üzerinde gayet ezici. Fakat Boston normal sezondadada playoff bazı maçlarındada çok isteksiz göründü. Adamlar sanki doymuşlar başarılara. Normalde bu Boston kadrosu finali hak ediyor. Fakat ben 3-2'ye rağmen güvenemiyorum. Cavs çıkar gibi geliyor bu maça rağmen. Şu Lebron'uda çok abartmayın lütfen. Normal sezonda isterse 40 sayı ortalaması yapsın. Playofflarda nasıl bir lider olduğunu gösteriyor. Maçı ilk kendisi bıraktı. Hemen pes etti. Yahu sen takımın kendisisin sen böle 2 top kaybettin 15 sayı fark yedin diye maçı bırakırsan öbürleri napcak? 38lik Shaq'mı alıcak maçı.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2008'de boston kadrosu 2'şer yaş daha gençken (ki şampiyon oldular o sezon) 4-3 biten konferans yarıfinalindeki cleveland kadrosu: lebron-ilgauskas-west-szczerbiak-ben wallace / gibson-joe smith-pavlovic-varejao boston kağıt üzerinde ezici falan deme yani hiç, bu boston'a elenecekse yol alsın lebron zaten ayıp rondo'nun olmadığı bölümden bahsetmemi nasıl rondo lebron serisi olarak anladın onu da anlayabilmiş değilim, orayı vurguladım çünkü 4.maçı tek başına domine eden rondo'nun sahada olmadığı sürede 16-0 lık seri yemek gayet dikkat çekici bir durum Buddha said: Şu Lebron'uda çok abartmayın lütfen. Normal sezonda isterse 40 sayı ortalaması yapsın. Playofflarda nasıl bir lider olduğunu gösteriyor. lebron'un kariyer playoff istatistikleri; 29.3 sayı 8.3 reb 7.3 ast
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben de Boston daki diğer Rondo`ları merak ettim.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 LeBron'u abartmaya gerek yok hakkaten. Adam sona dayanmıs artık, daha neyini abartabiliriz ki. Tek basına Cleavland'ı sampiyon yapamayacak ama. Cunku gercekten adam takımda tek basına, hani bir tane ise yarar adam yok. Boston'daki Rondo'lardan kasıt da herelde takıma katkı anlamında soylenmis. Pierce, Garnett, Rondo, Allen gibi adamlar var. Hepsi tek basına maca agırlıgını koyabilecek oyuncular. Ama Cle'de 1 tane var sadece. O da su an ligin en guclusu olmasına ragmen boyle bir kadroya karsı yetemiyor dogal olarak. Boston - Orlando serisi guzel olacak. Kadro olarak yine Boston agır gelse de Orlando takım olmayı becerdi artık, su formuyla Boston'u da gecerler diye dusunuyorum. Onumuzdeki senelerde de ambargo koyarlar zaten dogu finallerine. LeBron New York'a gittiginde Cle de kalmayacak. Bakalım orada yanına birilerini koyabilecekler mi.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 toggie said: LeBron'u abartmaya gerek yok hakkaten. Adam sona dayanmıs artık, daha neyini abartabiliriz ki. Tek basına Cleavland'ı sampiyon yapamayacak ama. Cunku gercekten adam takımda tek basına, hani bir tane ise yarar adam yok. Boston'daki Rondo'lardan kasıt da herelde takıma katkı anlamında soylenmis. Pierce, Garnett, Rondo, Allen gibi adamlar var. Hepsi tek basına maca agırlıgını koyabilecek oyuncular. Ama Cle'de 1 tane var sadece. O da su an ligin en guclusu olmasına ragmen boyle bir kadroya karsı yetemiyor dogal olarak. Boston - Orlando serisi guzel olacak. Kadro olarak yine Boston agır gelse de Orlando takım olmayı becerdi artık, su formuyla Boston'u da gecerler diye dusunuyorum. Onumuzdeki senelerde de ambargo koyarlar zaten dogu finallerine. LeBron New York'a gittiginde Cle de kalmayacak. Bakalım orada yanına birilerini koyabilecekler mi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lebron dan ne koy olur ne kasaba go go go pierce go go go
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lebron kariyerinde şampiyonluk yaşarsa banlayın beni.
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bazı yorumlar cok komik olmus yaw :) yok daha neler ... adam clevland ı nerden aldı normal sezon sampiyonu yaptı yanında 1 tane adam gibi adam olsa neler yapacak yukunu hafifletecek ...
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Arkadaşlar lebron kaybetmeye mahkum :)
Öne çıkan mesajlar