dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 phx 2 yaptı, şimdi sa ya gidiliyor, bakalım tahminler tutacak mı..
pipo_14 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ewet kolay olmayacak derken bunu söylüyoduk.. şüphesiz s.a. her zorlukta tur geçebilecek kapasite ve tecrübeye sahip ama 4-2 S.a. alır tahmini biraz basitleştirir seriyi...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Orlando bu sezon resmen Atlanta'yı paketledi, normal sezonda 4 playofflarda 2 maç, 6 galibiyet ve çoğu net farklarla. Atlanta güçlü takımlara diş geçiremiyor demek de istemiyorum, çünkü normal sezonda Boston'ı 4 kez yendiler de.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oyun stilleri uyuşmuyor diyelim :) Horford size olarak küçük kalıyor Howard'ın yanında, Nelson da Bibby'nin savunmasına karşı rahat katedebiliyor. E Carter'ı da güzel pozisyonlarda topla buluşturup boş turnikeler/smaçlar attırıyorlar. Bir de çok fazla 3 sayı üzerinden oynadıkları için Josh Smith gibi inanılmaz bir boyalı alan savunmacısından topu uzak tutuyorlar. Atlanta'nın malesef şansı yok.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 4-0 ı bulur mu acaba seri onu merak ediyorum
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben hala san antonio'nun seriyi gececegini dusunuyorum. ayrıca dogu finalisti orlando olacak net. zayif rakibe karsı oynadılar evet ama boston'u da cavs'ı da paket ederler. zaten o seri 7 maca uzarsa bu iyice islerine gelecektir. gerci yine de belli olmaz ama buyuk avantajları var. batıdan da lakers'ın buyuk avantajı var tabi, gecen senenin rovansı olacak gibi. bu sefer orlando alabilir sampiyonlugu. ha bi de hedo gidince eksik kalacak orlando, bakalım seneye napacaklar falan diyenler vardı :)
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 lebron yokediyor boston'ı şu anda ilk çeyrek skoru 36-17, lebron %80 fg 21 sayı boston %27 fg 17 sayı
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Boston-cavs maçını nereden seyrediyorsunuz yahu link falan verirseniz pek güzel olur : )
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Of of Cle fena yargılamış, phx de 3 yapmak üzere, tahminler tutmadı.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bu arada, bu skor (124-95) Boston tarihindeki en kötü playoff skoruymuş.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Dragic neler yaptı yahu.Sanırım playoff da izlediğim en iyi maçtı.Phoenix Spurs maçından bahsediyorum
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 vay anasını arkadas. soylediklerimin hepsini geri aldım su anda.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dreagloth said: Bu arada, bu skor (124-95) Boston tarihindeki en kötü playoff skoruymuş. Boston çok garip bir takım çok.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Gece 3'te Lal-Jazz maçı NTV'de. Benim tahminim bu maçı Jazz alır.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi süpürmeninde bir adabı olur her maç 20-30 sayı fark dayanmaz ki, utah'a üzüldüm ama jerry sloan'ın superstarlara ekstra önlem almaması takımı bitiriyor gelen geçen utah'a patlıyor.
Lauren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ne dandik seriler oluyor ya, cidden çok sıkıcı. 3 seri 3-0 oldu, hepsi süpürgeye bile gidebilir. bir cavs-celtics var onun da çekişmeli geçip geçmeyeceği bu maçtan sonra belli olacak.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Yarıfinal serisi demeye bin şahit ister, Cavs-Celtics dışında çekişmenin ç'si yok.Cavs 4. maçı da alırsa o da bitirir işi. 43-14-30, sırasıyla Hawks'ın Magic'ten yediği farklar
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lauren said: ne dandik seriler oluyor ya, cidden çok sıkıcı. 3 seri 3-0 oldu, hepsi süpürgeye bile gidebilir. bir cavs-celtics var onun da çekişmeli geçip geçmeyeceği bu maçtan sonra belli olacak. Dandik ama belli dünkü Jazz-Lakers maçını izlememişsin. Gayet heycanlı seyir zevki yüksek bir maçtı. İnanılmaz hatalar beklenmedik sayılar maç bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor müthişti. İyiki sonuna kadarda uyumamışım.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Başlıyor bos-clev hayde ekran başına.
Öne çıkan mesajlar