Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Pokemon'un yeni 1-2 oyununa bakarken baktım Emulatorden 0 zevkli oluyor oyunlar özellikle HeartGold falan oynanmıyor hiç sonra youtube'den bir videosunu izledim oyunun aşık oldum :D eski gameboy anılarım canlandı. Teee en eski kocaman gameboylardan bile vardı bende küçükken sonra color ve pokemon manyaklığı, en son ama advance sp'den beridir 3-4 yıldır herhalde hiç oynamadım. inanılmaz gaza geldim şuan ds alcam ama 2 sorum var: 1- Oyunu Türkiye'de en uygun fiyata nereden alabilirim? 2- İnternetten indirerek oynanabiliyor mu oyunlar? Böyle normal kaliteden vs. hiç bir değişiklik olmadan ? Birde yukarda dediğim gibi iyice gaza getirici konsolun en iyi oyunlarının videolarını bi linklerseniz iyice gaza gelirim iyi olur :D Birde Ds, Dsi, Ds Lite falan bunların farkları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 oyu nturkiyede daha yok, gelsede zate 120 kagit civari saticaklar, ben shoptodan 25 poundami ne aldim kargo dahil, 3 gunde geldi direk normalde DS de flash kartlar var, oyunalri download edip icine atiyorsunda pokemon un ana oyunlarina sokmuyor nintendonun en cok para akzandiran oyunlari oldugundan kopya korumasinada o kada rkasiyor adamlar, ustune ilk oyunalrdan beri pokemon nintendo konsollarinin butun ozelliklerini kullandigindan rom isi yas oluyor misal linklerde veya wi-fi eventlerde patliyordu diamond&pearl, wii ye hicbir skeilde baglanmiyordu filan gittim efendi gibi orjinalini aldim soul silver & heart gold daha sorunlu bu bakima, hala cogu flash kartla calismadigi gibi bide ustune random freeze ler oyunu oynanamaz hale getiriyor, oyun icin onemli olan pokewalker sadece orjinal paketten ciktigindan ordanda bir gol yiyorsun sagda solda refixed duzunelerce rom var, hepsi freeze sorunalrini cozdugunu soyluyor ama 3. kasabada freezelemiyorda 5. de patliyor filan nintendo DS ilk cikan model, takoz pil omru kisa arka isiklandirmasi dandik otesi falan DS lite ikinci versiyon, daha hafif daha kucuk pil omru en uzun olan, isiklandirmasi filan iyi DSi DS lite in az gelistirilmis versiyonu, kamerasi ve SD slotu var, pil omru DS lite dan daha kisa ve GBA slotunu kaldirmislar yeni DS LL ise daha cok yaslilara yonelik buyuk kocaman ekranli bir DSi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 DS Lite mı DSi mi tavsiye edersin sen? Birde oyunlar var sanırım D&R'da falan 90 liradan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 dsi xl cikti, onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 DS lite tavsiye ederim, DSi daha kotu ben bi eski diamond&pearl gordum D&R da, eger pokewalkerli ise alinir direk heart gold&soul silver, pokewalkersizda satiyorlar, sonrada pokewalker bulmasi iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Banada Dsi yerine Lite daha mantıklı geldi hem uzun süre şarj hemde eski oyunları oynayabiliyorsun. DSLite İstanbul'da satılıyor mu acaba? HeartGold için şöyle şu var sanırım orjinal adam satıyor: http://urun.gittigidiyor.com/Pok-mon-Heart-Gold-Pokemon-DS-Orjinal-Sifir_W0QQidZZ25660555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Birde Pokemon sorunlu oluyor diyorsun ama Zelda yada FF Tactics falan mesela nasıl diğer oyunlarda o şekilde ekran kararması, çökme vs. gibi şeyler oluyor mu internetten indirip oynayınca? Birde aletle video yada müzik oynatabiliyoruz sanırım. Web browsingde oluyor sanırsam. Bunları nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kopya isine pek girmiyimde nintendonun buyuk releaseleri hep sorun cikartiyor kartlarla ama bir sure sonra fixliyor korsancilar pokemonda sorunlar daha cok interaktiveden cikiyor, wi-fi,infared, mikrofon, dual slot hede hodo cok fazla ek ozelligi var pokemonun, korsancilar oyun calisiyormu baba? calisiyor gerisi umrumda degil modunda haliyle, zaten adamlarda "ds e ne gerek var emulatorle oynarim" zihniyeti oldugundan wifi filan bastan iskence, piyasadada cok fazla kart var korsan oynatan, her birine gore ozel rom check etmiyorlar, o kartin kullanici base i genis imkanlar musaitse fanlar bazen patchler cikartiyor kovaliyor filanda oda biryere kadar DSi in DS lite in ustune tek ozelligi browserla gelmesi, DS lite da ram yok, ozel ram kiti ile beraber satilan bri browser i var illa onu satin almak gerekiyor, resim video hatta emulasyon isini filanda DS lite da bu korsan oynatan kartlar cozuyor, DSi da kisitli birkac format destegi var ama galiba ama soyliyim yani, DS in ekrani PSP gibi yuksek cozunurluklu degil, LL/XL bile alsan tatmin edici bir goruntu kalitesi yok film izlerken, multimedia dan cok oyun oynama aleti DS, pil omru olsun ozellikleri olsun hepsi bu mantikla yapilmis DSi "aga psp film oyantiyo browser var su var bu var, DS de niye yok bunlar ehuehueh" aglamalarina cevap olsun diye yaratilmis, kamera SD slot falan filan eklenmis ama daha dusuk kapasiteli pil kullanilip GBA destegi cikarilmis, firmware belasi eklenmis falan filan, herseyi yapan ama hicbirseyi adam gibi yapamiyan makinelere donmus cok elestiri aldi zaten nintendo bu yuzden, DSi ile "sirf oyun icin makine yapiyoruz multimedia umrumuzda degil" cizgilerini bozdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Zaten çok umrumda değil benimde multimedia New Super Mario oynayayım yeter :D Türkiye'de Doğubank falan dışında garantili normal satan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://teknofiyat.com/?search=nintendo+ds+lite&altlimit=&ustlimit= teknosa'larda da olması lazım ama burada çıkmamış, bitmiştir belki stoklarında. ayrıca garantili diye spotun 2 katı verilmez ds'e, gittigidiyordan falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Fiyat araştırmasına çıktım. Şuana kadar bulduğum en iyi fiyat Akmerkez Nezih'te. Yanında 1 oyunla birlikte 380 lira. Cumartesi Doğubank'a gidicem. Eğer oradakilerle arasında çok fark yoksa herhalde gider Nezih'ten alırım. Haberimi bekleyin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Çok kararsız kaldım ya Lite mı alsam DSi mi alsam diye... Lite'da korsan oyunlar var. DSi'de Web Browser var. Birde sadece DSi exclusive oyunlar artarsa diye düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dsi da da korsan oyun var lite gibi aynen alıp kartına yüklüosun oynuosun. japonyadayken bi kaç insanın ds liteına baktım sonra dsi aldım bi sorunum yok aletle ilgili, biraz daha geniş ekranı var lite a göre kamerası browserı vs si var. litedan eksiği batarya ömrü diolar bi de o gameboy kart slotu yok. o da artık olmayı versin kaç senelik oyunlar zten çekip her türlü oyunu oynuosun nitenndo ds le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Zaten Advance SP'im var evde çok oynamak istesem ordan oynarım ki sanmıyorum oynayacağımı Advance oyunu. O yüzden DSi bana daha mantıklı gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 al yeni model al abi hatta xl al bu saatten sonra lite alma yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yukarda Viktor çözünürlükle ilgili bişiler demiş büyük ekranda nasıl oluyor o yüzden bilmiyorum XL'in? Birde cebte taşıcam ben orda burda açıcam XL fazla büyük olur mu acaba Birde internete nasıl bağlanıyor? Wirelessları mı görüyor mesela evde otururken laptopun gördüğü ağları görüp girme yada bir cafede falan Wi Fiden girme şeklinde kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 cozunurluk hepsinde ayni, XL in bir esprisi yok o yuzden kocaman ekran disinda buyuk ekranin pek faydasi yok o yuzden pil omru DSi ile lite arasidna cook farkediyro harbi exclusive oyunlar articakta nintendo birinci el sattigi oyunlari simdiye kadar hic risk etmedi, heleki ds 3d geliyor, dsi yerine ona odaklanicaklar ama geri uyumluluk hep onem veridkleri sey wi-fi normal goruyor ama DS lite sirf WEP destekliyor, DSi her skeil giriyor net filan onemli diyorsan mutlaka DSi al, cok geziyorum sarji bitince ortada kalmak istemiyorum diyorsan DS lite bide SP var demissin, advance de pokemon oyunlarin varsa DS deki oyunlarda dual slot modu var, gba slotuna fire red takip fire red exclusivelerine rastliyabiliyorsun, gene eski kartuslardaki save inden DS e aktarma yapabiliyorsun, pokemon haric bu cift slot u dogru durust kullanan oyun yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 DS Lite tavsiye ederim ben. Pil ömrü önemli. Korsan oyunlara gelince: Sorunlu değil. Viktor'un dediği gibi Pokemon gibi, Guitar Hero gibi ek aksesuarlar kullanan oyunlar sorunlu sadece. Mesela Mario Kart oynarken rahatça multi de oynayabilirsin korsanla. Benim ilgimi çeken SRPG ve Turn-based strategy oyunlarında şimdiye kadar hiçbir soruna rastlamadım. JRPG oyunlarında oluyor sorunlar en çok. Biraz da flash kartına bağlı tabii. R4 çok sorun orijinal firmware ile ama YSMenu ile en iyi kartlar kadar iyi çalışıyor diyorlar. DSTT çoğu yeni oyunda patch istiyor ama öyle ya da böyle çalıştırmadığı oyun yok, AceKard ve M3 genelde sorunsuz çalıştıyor. Bissürü farklı flash kart var. Bunların sahteleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 acekard en çok update edilen kart ve ucuza satan yerler var internette, şu an pokemon hg da sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Acekart al ben dstt aldim sorun yasadim mesela. Dragon quest oynuyordum bi baktim gidicek yer yok gemide gezip gezip duruyorum meger video girmesi gereken yerde girmiyormus ve oyunda tıkanıyor. İntte arastirana kadar ogrenemedim tabi. Suan acekart sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben sorunsuz oynadım o oyunu DSTT ile :S DSTTem öldü en son. Yeni Wood R4 firmware ile R4 Revolution AceKard'ın çalıştırdığı herşeyi çalıştırıyor diyorlar. Wood Acekard'ın firmware'in aynısı zaten, R4'e kopyalamışlar. Parasızlıktan 10 TL verip bir R4 aldım, yarın gelecek sanırım. Nasıl olduğunu söylerim baktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farkli üretim kartlardir belki ..benim ki zaten sorunluydu bazi oyunlarda save yakiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Viktor said: cozunurluk hepsinde ayni, XL in bir esprisi yok o yuzden kocaman ekran disinda buyuk ekranin pek faydasi yok o yuzden pil omru DSi ile lite arasidna cook farkediyro harbi exclusive oyunlar articakta nintendo birinci el sattigi oyunlari simdiye kadar hic risk etmedi, heleki ds 3d geliyor, dsi yerine ona odaklanicaklar ama geri uyumluluk hep onem veridkleri sey wi-fi normal goruyor ama DS lite sirf WEP destekliyor, DSi her skeil giriyor net filan onemli diyorsan mutlaka DSi al, cok geziyorum sarji bitince ortada kalmak istemiyorum diyorsan DS lite bide SP var demissin, advance de pokemon oyunlarin varsa DS deki oyunlarda dual slot modu var, gba slotuna fire red takip fire red exclusivelerine rastliyabiliyorsun, gene eski kartuslardaki save inden DS e aktarma yapabiliyorsun, pokemon haric bu cift slot u dogru durust kullanan oyun yok ama XL almam zaten çok takoz :D Şuan düşüncem büyük ihtimal DSi şeklinde yani dışarda kullanacağım yerlerde de hep zaten fiş vs. olan yerler olacağı için takıp şarj edebilirim o yüzden çok üstünde durmuyorum pil ömrünün. (Ki düşük ışıkla falan beni zaten götüreceğini düşünüyorum) Doğubank'a gidemedim geçen gitseydim bakcaktım artık 1-2 güne giderim herhalde Lite ile Dsi arasında çok bir fark yoksa Dsi alırım. Aleti aldıktan sonra korsan kart işine gircem :P o zamana kadar anlamadım R4 falan ne oluyor yazdıklarınızdan bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yasak bu arada, cok girmeyin korsan muhabbetine kaparim topigi nintendo turkiye distrubutorunun sakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kuzenim geliyo da amerikadan ds lite mı alsam diyorum ben de amazonda 132 dolar, iyi geldi fiyat alacam sanırım da amazon bir de böyle birşey var gereklimidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar