Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Aradaki fark ne biliyor musunuz?
Dediğiniz şeylere sadece Fenerbahçe'lilerin veya sadece Galatasaray'lıların itiraz ettiği gerçeği.
Dün akşamki maçta yediden yetmişe objektif bakabilen herkes hakemin maçı Fenerbahçe tetikçisi gibi katlettiğini gördü. Rezalet bir yönetim gösterdi,ha bunu para aldığı için yapmıştır demiyorum veya birilerinden talimat aldığı için...
Belli ki Fenerbahçe'den Beşiktaşa oranla daha çok korkmuş ki böyle kararlar verdi=)
Sosyal ağlarda paylaş

ha diosunki sen benim verdiğim orneklerdeki herşey yalan. o zaman sana daha fazla diyecek herhangi birşeyim yok. ayrıca dun size yapılan hatalar kadar bize yapılan hatalarda vardı ama tabi siz bunları yine goremiosunuz. bizde doğal olarak uğraşmak istemiorz, çünkü

EZ-
DİK.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam ben cevabımı aldım , dünkü olan olaylara hakem hatası diyorsanız zaten konuşucak başka birşey yok.. Ben zaten bu tartışmayı burda yapmamaya karar vermiştim kendi kendime ama dayanamadım. Bu tartışma daha çok futbolu bilen , objektif gözle futbolu izleyebilen insanlarla yapılabilicek bir tartışma. Onun için siz kusura bakmayın , kendi aradızda EZ-DİK RERÖRÖ QQMOAR gibi laflar ile klavye başında tatmin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ha diosunki sen benim verdiğim orneklerdeki herşey yalan. o zaman sana daha fazla diyecek herhangi birşeyim yok. ayrıca dun size yapılan hatalar kadar bize yapılan hatalarda vardı ama tabi siz bunları yine goremiosunuz. bizde doğal olarak uğraşmak istemiorz, çünkü

EZ-
DİK.
,

Hepsi değil çoğunluğu yalan evet. Hala bizim de penaltımız verilmedi falan diyenler var. Kabul edin ne var ki yani ben Fenerbahçeli olsam paramız var alıyoruz sizin de olsun sizde alın falan der güler geçerim yani, sonuçta sezon sonunda kim nasıl kazanmış bakılmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ALEN ağır saçmalamış ahahahaha

şampiyonluğa giden takım lolololol

tekme atan emre? adam topa uzattı ayağını ve topa dokunamayınca sonrasında özür diledi lolololol

kırmızı karta yanlış diyenler o pozisyonu hakemin olduğu açıdan çekilen kamera ile tekrar izlesinler. o açıdan dirsek yok diyorlarsa gidip camdan atlasınlar. lolololol
Sosyal ağlarda paylaş

Olay para filan değil abi bu tip olaylarda parası geçmez kimsenin.. olay yeni yapılan yayın ihalesi , digitürk dediğiniz şirket o paraları sattığı yayından kazanıcak öyle değil mi? Bursa şampiyon olursa sizce digitürk satışlarına bu ne kadar yansır? peki fener şampiyon olursa bu ne kadar yansır? Fener şampiyonlar ligi maçı oynarken kaç kişi d smarttan maç alıp izler? peki bursa oynarken bunu kaç kişi yapar? çocukmusunuz abi bu kadar zor mu bunları görmek? siz herşeyi 11 kişi sahaya çıkıp , hakkıyla mücadele eden başarıya ulaşır filan mı sanıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakemler konusunda biraz birşeyler yazayım diyordum denk gelen bi topiğe, buna denk geldi

Hakemlerimiz kötü, açık ve net. Bazıları var ki gerek saha içi dialog yönüyle, gerek kuralları uygulayışı yönüyle gerçekten çok iyi. Ama genel olarak bakarsak, kötü bir hakem camiamız var.

Eğitim eksikliği olabilir, tam olarak bi meslek haline getirilmemiş olmasından olabilir. Bunların etkisi çok büyük. Ama başka büyük etken daha var. A takımının ya da B takımının ya da C'ninkinin, hangisinin olursa olsun yöneticisi, futbolcusu, bilmemnesi çıkıp televizyona, hakemlere gözdağı verir gibi konuşabiliyorsa, bu adamlardan da objektif olabilmelerini bekleyemezsiniz.

Psikoloji bölümü falan okumuyorum ama, farketmek güç değil. Bugün birçok yönetici çıkıp hakemler hakkında "bu adam benim hakkımda hep kötü kararlar veriyor" diyor, ki ortada öyle kötü muamele durumu da olmuyor çoğu zaman. Bu adamlar da maç içinde, hele ki önemli maçlarda, konuşan kişinin takımı aleyhinde bi karar verirken 3 kez düşünür hale geliyorlar. Bu normal bi durum aslında. Yani, verdiği kararlar doğru olduğu halde sanki gerçekten isteyerek yanlış kararlar veriyormuş psikolojisine sokuyorlar hakemleri.

Ve bu olayı da Türkiye'de bir iki kulüp yöneticisi çok iyi yapar hale geldi son dönemde. Bunun önünü kesmeleri lazım. Yapılması gereken, Adnan Polat'ın derbi maçı sonrasında yaptığı. Çıkıp "bunların arkasına sığınamayız" diyebilmeli her yönetici. Kendi takımımın yöneticisi olarak söylemiyorum, bugün bunu aziz yıldırım da yapsa, -ki üzülerek belirtmek gerek ki öyle bi centilmenliği yapacak son adam sanırım kendisi- helal olsun diyebilirim gönülden.

Wot oldu da, özet olarak, her eline mikrofon alan çıkıp hakemler hakkında kötü yorum yapabiliyorsa, hakemler de "ulan adam o kadar konuştu cidden aleyhine yanlış karar mı veriyorum? penaltı değil mi bu pozisyon acaba?" diye düşünebiliyor sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

evet subzero, hakem hatası.

rica ediyorum; 3-0 biten beşiktaş fenerbahçe maçının ilk yarısını bi izleyin. burdakilerde kasıtlı fenerbahçe kollanmışsa orda niye kollamadı fenerbahçe ?

o zaman parası mı yetmiyordu, büyük kulüp mü değildi, neydi ?

hakem hatasımı ya seren bi git ya dün akşam hakem futbol oynatmadı hakem hatası 2-3 tane olur adam katletti lan maçı. Bilicanın atılmamasını 1 kişi açıklasın bana adam 20 sn. eşeledi çimde su aradı herif. rogar kazıor sanki ..... Bu mu hakem hatası :S.....
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

şampiyonluğa giden takım lolololol

bjk kazansaydı puan farkı 5 olacaktı burasnaın gs il macı var ve bjk ile macı war ikisini de kaybetse sampiyon olma ihtimali %50 bjknin elindeydi şampiyonluğa giden takımmış demekki. Artık kalmadı öle bir ihtimal ama en azından fener maçında önce vardı.

Holy said:

tekme atan emre? adam topa uzattı ayağını ve topa dokunamayınca sonrasında özür diledi lolololol

Topa uzattı diyosun toramanın neresine geldi bacagı o kadar kaldırması ve taban şeklinde baldırına gelmesi normalmi ve kontra ataga cıkıorsun kart verilmezmi?

Özür dilemiş şurda fenerlilerin arasında anket yapsak kaç kişi emrenin düzgün karakterli olduguna inanıyor acaba cok merak ediyorum... Adam omzunda el hissetti kendini bıraktı hakeme kufur edior her kavgaya girior simdi bana orada emreyi savunma.

Holy said:

kırmızı karta yanlış diyenler o pozisyonu hakemin olduğu açıdan çekilen kamera ile tekrar izlesinler. o açıdan dirsek yok diyorlarsa gidip camdan atlasınlar. lolololol

Ya bırak hakem göremediki yan hakem attırdı ernsti orda 1 dakka sonra verdi adam kartı bence sen bir daha izle. ve yan hakemin bakış acısından onun dirsek olmadıgı cok belli olması lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya 34 maç yapıorsun ligde her maçı çok iyi oynayarak almak zorundamı takımlar futbolda kotu oynayıp karsı takımın hatalarından puan almak yokmu her macınızımı hakederek aldıgını sanıyorsunuz anlamıyorumki.. Burda itiraz edilen hakemin artniyetli yönetimiydi... en basitinden luganonun durumu da penaltı verilse veya bilica orda kırmızı gorse değişmicekmi durumlar ne kadar basit düşünüyorsunuz illa her penaltıyı kacırcakmı bi tane kacırdı diye:S
Sosyal ağlarda paylaş

Şu beşiktaş zaten top oynamadı maçı haketmedi saçmalıklarını söyleyen arkadaşlar lütfen bir yerden mustafa denizlinin maç sonu röportajını bulup dinlesin.. Adamın dediği şey , Fenerden ilk yarı gol yiyceğimizi biliyorduk ve 60. dakikadan sonra feneri yenmeyi düşünmüştük diyor. 2. yarı o penaltılar verilse veya penaltı gol olsa bak bakalım ne yorum yapıcaktın. (2. yarı bjk feneri sahadan sildi) dicekmiydin demicekmiydin?

ayrıca bir takımın hakları maçta nasıl oynadığına göre mi verilicek? bu ne saçmalık abi laf diye konuşuyosunuz burda...
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma geldikçe çıldırıyorum maçta o kadar saçmalık vardıki semihin yaptığı hareketn eydi orda korner direğinin orda hakem ona da inanıp kırmızı verse acaba rahat uyuyabilecekmi o şerefsiz akşamları... Rivaldo milli takıma karsı yaptıgında acaba kendi isyan etmedi de ' of süper hareket ben de deniyim bi ara' mı dedi acaba. ....
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

penaltı gol olsaydı falan diosak eğer, guiza 2yi atsaydı nolcaktı diorm bende.

yazdıgım mesajı okursan kacırılan penaltıyı atsaydı demedim verilmeyen penaltı olsaydı atma ihtimalinden bahsttim aynı sey degil bunlar biri olmus bitmiş geçmiş biri verilmeyen penaltı:S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...