Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

PZero said:

Fenerbahce ile aramızdaki Ezeli rekabet artık bitmiştir.. Ne zaman fener bizi kalede Alexle yada Hooijdonkla 10 kişi yener, işte o zaman rekabet yeniden başlar
SERGEN YALÇIN - 17.04.2005
3-4

forzadaki video nasıl muhteşem yapmış adamlar

topic cok güzel anlatmış maçı okurken yaşadım resmen süper
Sosyal ağlarda paylaş

son yıllarda fb-bjk maçları gs-fb maçlarından çok daha zevkli oluyor.umarım bu maçta sehir zevki açısından çok zevkli bir maç olur.ama bence beşiktaş ın şansı çok az.2 takımda çok formsuz ve kötü ama fb nin derbilerdeki şansı bu maçtada tutarsa maçı alırlar
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Alex'i falan tutsak bile fener balına yazar yine ya. Adamlar çok şanslı.

İki gün önce atıp tutanlar dansöz olmuş, bahaneleri maçtan önce üretmeye başlamış. "Yenersek zaten süper yenemezsek de ben pre-ağlamamı tamamladım" şeklindeki lise mantığının insanın hayatına yayılması üzücü bir durum olmuş.

Hakem belli oldu mu? "OHA O DİREK FENERLİ BİTTİK BİZ" falan da de bence şimdiden, BJK'lı duruşunuzu bozmayın :p
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fb formsuz değil ki, bence Beşiktaş da değil.

Beşiktaş haftabaşı çok eksik olarak rapor edildi ama hergün bir sakatı düzeliyor, Mustafa Denizli hakemler hakkında hiç konuşmazdı fakat ufaktan dokunduruyor.Beşiktaş psikolojik olarak iyi hazırlanıyor derbiye, Fenerbahçe kazanamaz tahminim.
tamam formsuz demek saçma olmuş ama çok kötü oynadıkları doğru.ne son maçlarında nede gs maçında güzel oynamamışlardı.hatta manisa maçında bile döküldü fener.ama derbilerin takımı fb bu maçıda alır.beşiktaş alırsada 3-0 gibi bir sonuç bekliyorum içime doğdu :P
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Merak etme yazarız biz yine seni de dansöz yaparız.

Ben iki günde bir o yana bir bu yana kıvırmadığım için, böyle saldırgan tavırlar çocukça kaçıyor. Kağıt üstünde yenmemiz gerekiyor ama stresli maçlarda ve Kadıköy'de BJK'ye dikiş tutturamıyoruz genelde diye yorumumu yaptım zaten sen "FENER GENE BALA KAZANDI ÜHÜ" falan derken.

Hadi hayırlı tıraşlar, güzel maç olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...