Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bir arkadaşım netbook almak istiyor, benden araştırma yapma mı rica etti benim de aklıma burası geldi :) Önem sırasından fiyat ilk sırada. Sonrasında pil ömrü ve işlemci geliyor. Yazılımcı bir arkadaş kendisi. Ben netbooklara uzak olduğum için birşey öneremedim kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 selam. netbook sahibiyim. öncelikle pil ömürleri genel olarak çok az oluyor netbook ların. öyle açıp saatlerce takılabileceğin birşey değil. ben daha çok seyahatlerde yanıma alıyorum 1-2 dk lık işlerimde kullanıyorum. o bakımdan çok kullanışlı. benimki lg x110 500 küsür lira olması lazım. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Yazilimci icin uygun bir cihaz degil. Bosuna almasin. Onun yerine 13" notebook'lari tercih edebilir. Illa alacaksa islemcilerin cok bi farki olmadigindan modelini ve klavyesini begendigini alsin ama netten secmesin. Gidip basinda durup elini klavyeye koyup bir seyler yazmayi denesin mutlaka. edit : pil omru konusunda; 4-5 saatin nesi kisa allaskina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bende acer aspire timeline serisinin 11.6" olani var islemci olarak ulv islemci var ve atomlardan cok daha performansli (bir önceki netbookum hp mini 210'a göre) ram olarak 4gb a kadar yükseltebiliyorsun ve atom netbooklara göre 2 gb daha fazla demek bu ama fiyat olarak aralarinda fark var tabi ama ekran cözünürlügü islemcisi ve bataryasi icin kesinlikle verilir wireless kapali halde sadece pdf dosyalari okuyarak 11 saati gördüm wireless ile rahat 7 8 saat gidiyor benimkinin modeli acer aspire timeline 1810tz türkiye sitesinde aradim bulamadim ama olurda bulursan kesinlikle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 samsung NC10 kullaniyorum, boyle yurtdisine giderken, seyahatlerde felan yanima aliyorum. hemen her ihtiyacimi goruyor. ama uzun sureli kullanimda i$kence olabiliyor. klavye ve ekran kucuk sonucta. pil omru olayi zaten iyiydi, ben ebayden 9cell batarya taktim 10 saate yakin kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 di said: Yazilimci icin uygun bir cihaz degil. Bosuna almasin. Onun yerine 13" notebook'lari tercih edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 niggaknow said: öncelikle pil ömürleri genel olarak çok az oluyor netbook ların. öyle açıp saatlerce takılabileceğin birşey değil. Seninki öyle diye komple genelliyoruz yani? :p Günümüz netbooklarının en az gideni 5 saat falan gidiyor, default pille 9-10 saate varanı var, 9-cell pil getirtirsen daha da coşturursun. Aletin temel yetkinlikleri dayanıklı pil ve portatiflik zaten. Dezavantajları küçük ekran, küçük touchpad, (nispeten) yavaşlık gibi şeyler. Gezerken rahatça taşımak ve arada girip 2-3 parça şeye bakmak için kullanılabilecek aletler, yazılımla orada uğraşacaksa tavsiye etmem ben de. Yok "yazılımcı" detayı öylesine verildiyse, amacına uyuyorsa alabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 LED ekran En az 6 hücre pil. N270 ve 80 işlemci Bunları bir arada bulabildiğin her netbook alınabilir. Marka tavsiyesi istersen Lenovo , Asus , Samsung derim takdir senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mum_Chamber said: di said: Yazilimci icin uygun bir cihaz degil. Bosuna almasin. Onun yerine 13" notebook'lari tercih edebilir. Fakat yinede taşınabilirliği ve pil ömrü iyi benimki 5 saat gidiyor.Asus kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar