Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Of The Immortals

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Vay helal , beyler. Parayı vurmuşsunuz yavaştan .
Ben pek kastıramıyorum , evdeysem eğer günde 2-3 saat en fazla takılıyorum. lvl44 oldum 80k para var. benden de 20k çıkar şimdilik :).

Ama şimdi şöyle birşey var. Bir guild'den beklentileriniz nedir tam olarak bilmiyorumda , hali hazırda 80+ üyesi olan Turkey isimli bir Türk Guild'i var. En az 25 kişi online oluyor aynı anda.

Sadece türklerle takılırım derseniz girin guild'e , baktınız size uymuyor , çıkarsınız. Pek fonsiyonu yok guildin , iletişim falan kopuk. Arada event yapan varmı diye mesaj atıyolar o kadar. Soru sorsan yanıt alamıyorsun vs. F2P'ye gönül vermiş tayfa genelde.

Draconis e PM atın guild e alım için.

Veya direk guild kuralım farklı siz bilirsiniz .

edit : Guild , EURO sunucusunda. Başvuru Realm2'den oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O günlük questlere hiç bulaşmadımki 100 tane felan yapabiliyosun onlardan. Hepside şu kadar şunu öldür görevi. Devamlı quest yapıyorum. Olay örgüsü güzel bence. King's Gorge diye bi yere geldm. Bugün pek kasamadım 1 level anca aldım ve 50 oldum ehehe. Düzenl yaptığım sadece Knight's Jail var. Diğerlerini artık hangisini keşfedersem onu yapıyorum ehehe.

Guild kurulumu için daha parasızım vallahi. 100 Zen aldım az once 62k para gitti. Para toplamaya çalışıyorum. Yarın gece ıvır zıvır itemleri shop kurayımda 3-5 bişiler gelsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Innuendo

Evet. Güzel ya bence. Daha gerçekci merchant sistemi.
--

Birde sadece durmaksızın mob kesmeyle olmazki bu iş? .. Acelesi ne milletin?. Lvl yuksek olunca n'oluyor anlamıyorum. Zevkini çıkarın yahu. Açıkcası ben oyun mekaniğini öğrenmekten , incelemekten çok daha zevk alıyorum . Nerde ne var , ne ne iş'e yarıyor vs. Oyunda tatmin edici detay var. Tamam konsept biraz lame ama detay , developer'ların hayal gücü cidden iyiymiş. Bir sürü kurcalayacak dinamik var oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Auction sistemini zaten sevmemiştim. Boyle daha güzel en azından neyin ne kadara olduğunu görebiliyosun. Auctionda biri senden daha yüksek teklif verince çok zaman kaybediyosun felan.

Tech sistemini geliştirmeleri lazım. Şu anda pot yapmaktan oteye gitmiyor Tech sistemi. Birde calebeam particle var tabiki. Nasıl toplayacam bilmiyorum ama mutlaka toplamam lazım relic yapılıyo çünkü onla.
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:

Tech sistemini geliştirmeleri lazım. Şu anda pot yapmaktan oteye gitmiyor Tech sistemi. Birde calebeam particle var tabiki. Nasıl toplayacam bilmiyorum ama mutlaka toplamam lazım relic yapılıyo çünkü onla.

Foraging Grounds'a teleport olduğun NPC'ye git. Atlantis Square'de. Orada Celebeam particle toplayacağın yere teleport olabilirsin. 6dk'da 1 adet particle hasat edebilirsin. 6 dk sonunda başarısız hasat da gerçekleştirebileceğinden , toplaması baya zaman alabilir. Millet AFK hasat yapıyor o yüzden genelde.
En düşük Soulbead'i kullanman için lvl60 olman ve 67 adet celebeam particle toplaman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...