Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bende ondan bahsediyorum zaten, benden 100k çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bizde toplam 20k falan var lazımsa verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 100k da benden çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 30k veririm. Geri kalan 50k stash upgrade e gider :) Masteis dün gece pm attım sana cevap vermedin çok darıldım :P Bu arada oyunda nickim Shufta 49 lvl magusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Vay helal , beyler. Parayı vurmuşsunuz yavaştan . Ben pek kastıramıyorum , evdeysem eğer günde 2-3 saat en fazla takılıyorum. lvl44 oldum 80k para var. benden de 20k çıkar şimdilik :). Ama şimdi şöyle birşey var. Bir guild'den beklentileriniz nedir tam olarak bilmiyorumda , hali hazırda 80+ üyesi olan Turkey isimli bir Türk Guild'i var. En az 25 kişi online oluyor aynı anda. Sadece türklerle takılırım derseniz girin guild'e , baktınız size uymuyor , çıkarsınız. Pek fonsiyonu yok guildin , iletişim falan kopuk. Arada event yapan varmı diye mesaj atıyolar o kadar. Soru sorsan yanıt alamıyorsun vs. F2P'ye gönül vermiş tayfa genelde. Draconis e PM atın guild e alım için. Veya direk guild kuralım farklı siz bilirsiniz . edit : Guild , EURO sunucusunda. Başvuru Realm2'den oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 @nero abi pc başında değilimdir ya, bende sana pm atmıştım bi ara cevap vermediydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bide level 35ten sonra quest yapmadığımı farkettim. o event bu event derken 56 olduk halada quest yapmamakta ısrar ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben level 29 oldum da yapicak quest kalmadi ve event yapacak eleman bulamiyorum, napayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 her daim event yapcak birilerini bulursunda eğer ki bulamadıysan ya grind yapacaksın yani durmadan yaratık kesiceksin yada jail eventini yaptığın yerin solunda günlük quest mi ne veren bi eleman var onun questlerini yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ortam direk kaos. kalabalik ama herkes ignore ediyor birbirini. asiri karman corman yahu. 35 oldum biraz daha oynayarak ama su kaotic ortam bunaltiyor acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 O günlük questlere hiç bulaşmadımki 100 tane felan yapabiliyosun onlardan. Hepside şu kadar şunu öldür görevi. Devamlı quest yapıyorum. Olay örgüsü güzel bence. King's Gorge diye bi yere geldm. Bugün pek kasamadım 1 level anca aldım ve 50 oldum ehehe. Düzenl yaptığım sadece Knight's Jail var. Diğerlerini artık hangisini keşfedersem onu yapıyorum ehehe. Guild kurulumu için daha parasızım vallahi. 100 Zen aldım az once 62k para gitti. Para toplamaya çalışıyorum. Yarın gece ıvır zıvır itemleri shop kurayımda 3-5 bişiler gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lan bu zen shop'i gorunce ah gibi bisiy vardir diyorum. ko gibi afk merchant mi acip birakacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 @Innuendo Evet. Güzel ya bence. Daha gerçekci merchant sistemi. -- Birde sadece durmaksızın mob kesmeyle olmazki bu iş? .. Acelesi ne milletin?. Lvl yuksek olunca n'oluyor anlamıyorum. Zevkini çıkarın yahu. Açıkcası ben oyun mekaniğini öğrenmekten , incelemekten çok daha zevk alıyorum . Nerde ne var , ne ne iş'e yarıyor vs. Oyunda tatmin edici detay var. Tamam konsept biraz lame ama detay , developer'ların hayal gücü cidden iyiymiş. Bir sürü kurcalayacak dinamik var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bende 47 oldum. Guild kurulumu için 30k verebilir durumdayım. Turkey guildine gelince denemeyim derim :D %90 ı küfürbaz zamane gençleri, kanser olursunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Auction sistemini zaten sevmemiştim. Boyle daha güzel en azından neyin ne kadara olduğunu görebiliyosun. Auctionda biri senden daha yüksek teklif verince çok zaman kaybediyosun felan. Tech sistemini geliştirmeleri lazım. Şu anda pot yapmaktan oteye gitmiyor Tech sistemi. Birde calebeam particle var tabiki. Nasıl toplayacam bilmiyorum ama mutlaka toplamam lazım relic yapılıyo çünkü onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sunucuların alayı dolu oyuna girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lvl yükseldikçe gelen instancelar falan daha da güzelleşiyor. pyramid çok iyiydi mesela. lvl 67 oldum bu arada. guild olayı büyük ihtimalle yalan olur yalnız onu söyleyim baştan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 NeroWarden said: Tech sistemini geliştirmeleri lazım. Şu anda pot yapmaktan oteye gitmiyor Tech sistemi. Birde calebeam particle var tabiki. Nasıl toplayacam bilmiyorum ama mutlaka toplamam lazım relic yapılıyo çünkü onla. Foraging Grounds'a teleport olduğun NPC'ye git. Atlantis Square'de. Orada Celebeam particle toplayacağın yere teleport olabilirsin. 6dk'da 1 adet particle hasat edebilirsin. 6 dk sonunda başarısız hasat da gerçekleştirebileceğinden , toplaması baya zaman alabilir. Millet AFK hasat yapıyor o yüzden genelde. En düşük Soulbead'i kullanman için lvl60 olman ve 67 adet celebeam particle toplaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Aluriel said: guild olayı büyük ihtimalle yalan olur yalnız onu söyleyim baştan ben. ne demek şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Onları biliyorum celebeam particle nereden alındığını felan. Demek istediğim toplanmasının zahmetli olduğu. Bu hızla gidersem 3 güne 60 olurum zaten :) Pazar kasan varmı hiç aranızda? Neler satılıyo relicler felan. Yada craft ürünü hiç satılıyomu yoksa sadece zırh ve silahmı satılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 celebeam için gece bırakmak en iyisi. hem 2 kat hızlı topluyor hem de altta dl falan açtığımda lag sorunum olmuyor. sabaha kadar en az 120-130 tane birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bu arada alchemy kasıyorum ama şu crafting olayında 2 meslek birden yapabilme olayını çözemedim. alchemy var iken aynı anda handicraft nasıl yapabilirim? chalice yapmak için crafttan başka seçenek var mı yada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 2 meslek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 chalice yapabilmek için resetlemek gerekiyor yani? peki bu chaliceler trade edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 chalice gelmedi mi zaten sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar