Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Kas kas 61 olduk. Fallen Darkness ve Specter Island yapıyorum genelde. Soul düşmüyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben geminide oynuyorum bu arada ,nick bloodrusher ,varsa oynayan haberleşelim ,62 berz çapulcu halde takılıyoruz ne pet var ne gear :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 lol dreagloth ninja edit :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Yeni başlıyorum şimdi..hangi serverı önerirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Boşverin bıraktım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Boş oyun. Kasmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 capul said: Boşverin bıraktım :S ahaha 1 saat bile sürmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben de lvl 64 olduydum. sonra 1 hafta tatil yaptım girmedim. oynayasım yok. yarından itibaren 15 gün daha tatil yapıcam, hiç giremicem haliyle. heralde bıraktım sayılır bakalım döndükten sonraki ruh halime bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Evet kasmaya değmez. Kasmadan oynayabileceğiniz bir oyun oynamanız sizin için daha iyi olur. Hello Kitty olabilir mesela. Veya Knight Online "More Hacks" Expansion'ınını bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kasamıyorum demiyolar ki. Kasmaya değmez diyolar, bende 61 falan oldum kasmaya değmez diyip bıraktım. Hem hergün gidip chinese farmer gibi aynı 10 eventi yapıp grind yapmak delikanlılık değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oyunda lvl atlamak zor değilki. Hatta bi sürü diğer free2play oyundan çok daha rahat o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 MMO = Grind = Tekrarlayan içerik . Daha yaratıcı fikirleriniz varsa ,oyun şirketlerine iş başvurusunda bulunun , tarihe geçin. Aptal bir capon oyununun reklamını yapacak değilim. Beğenmeyen oynamaz tabii... 2.5 Boyut diyebileceğimiz , Action RPG , Diablo-Torchlight tarzı Fantasy MMO severlerin deneyebileceği bir oyun. Lineage 2 ile de benzerlik gösteriyor. Ben bu tarz sevdiğim için oyundan zevk alıyorum ve devam ediyorum. Oyunda gerekli ve gereksiz tonlarca detay ve özellikler var. Bunları birbirinden ayırmak ve oyuna adapte olmak biraz zaman alıyor. Mağlesef tek eksi tarafı , ücretsiz olarak lanse edildiği için , önyargılı arkadaşlardan Internet kafe MMO'su muamelesi görmesi... Oyunu oynayan varsa ÖM veya reply atsın. Yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlainDelon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Her Vatantaş Bu Oyunu Oynayipta Zevk Alamaz.Zevk Alabilmen İçin İtemlere,Petlere İhtiyacın Vardır.Eğer Bunlar Yoksa Zaten Oyun Tam Bir İşkenceye Dönüşür.. Oyunu Anliyabilmek Kavrıyabilmen 1-2 gün oynamayla asla çözemezsin.Oyun Yapımcıları Çok İnce Düşünmüş Herşeyi ve Her alanda Sana Zen lazım oluyor.Bir Nevi Para Tuzağı oyun.Oyuna Para Vermeden Başarılı Olabilmeniz Mümkündür Fakat Bayağı Bir Çaba İstiyor..Bu Çaba içerisinde Olan 2 arkadaşıma yardim ettim yol gösterdim ve onlarda başarılı oldular.İkiside Oyuna Para Vermedikleri Halde Zodiac Petleri,Full Sg İtemleri Ve Üstüne Bayağı Bir Paraları Oldu.Sizde Oyunda Bir Açık Bulup Zengin Olayim Diye Düşünmeyip, Biraz Oyunu Kavrayıp Kafanızı Çalıştırdığınız Vakit Oyuna Para Vermenize Gerek Olmadıgını Görürsünüz. Oyunda Sizin Üstünlüğünüzü Sağlıyabilecek Hiçbir Hile Yoktur.Kapali Betasinda Oyunun Kendi Özelliği Olan Bir Bot Vardı Onu Kaldırdılar.Ama Yinede İnternet Üzerinden Yasak Oldugu Halde Bot İndirip Kuranlar Var.Bazıları Bunu Bir Üstünlük Olarak Görsede İleride Anlıyacaktır Ne Halt Yediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 HeLaL aGa :> Her kelime büyük harfle başlayıp şekil yaptığını sanmak "priceless" :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Atlantis te oynuyorum 54lvl slayerım var ara ara zaman geçirmek için giriyorum geçen hafta başladım zaten. Güzel bir oyun bu yüzden oyun hakkında sitemde rehber fln da yayınlıyorum sanırım oynamaya devam edeceğim. Oturup günlerce başından kalkmayacak değilim ama eğlenmek ve rahatlamak için oynamaya devam edebilirim. Beklenti meselesi birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi oyuna bok atmadım bu arada ben. her online oyunda olduğu gibi oynarım, çok kısa sürede hevesimi alır piç ederim oyunu. bu oyun çok güzel, level atlamak kolay evet. fakat çok pis ayrıntı var, he kötü mü değil daha iyi ama ona göre de çok çaba istiyor dediğim gibi. eventler questler on numara bence, gerçi çok online oyun geçmişim de yoktur beni gayet tatmin etti oyun. okul açılana kadar oynar mıyım tekrar bilmem dediğim gibi tatil bitsin ruh halime bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 alu oyle hareket cekme girer oyuna pk'lerim genklerim ha B)- aslinda oyun cok kotu degil. hele denedigim 500 f2p mmo sonrasi en iyilerinden birisi derim. beni oyundan sogutan gameplay degil de cop item coklugu, igrenc otesi chat box (fontdan tut emotelere kadar) gibi seylerdi. bi girim dedim katlanamiyorum su interface'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 chati değiştirebiliyorsun, addon tarzı bişeyler var. item olayı ise o kadar kötü değil aslında bi kere anlayınca neyin ne olduğunu. bütün inventoryi açmak çoook faydalı bu arada. pet olayına ve pvpye kıl oldum ben sadece. lvl 93 tüm en son, 1.5 aydır girmedim ama oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://boi-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=138241 Facebook Sayfası 25.000 üyeye ulaştığı için , ödül olarak 6 ağustosa(sadece haftasonu da olabilir emin değilim) kadar Double Exp ve drop rate verdiler. 30k ya ulaşırsa 3x'e çıkaracaklarmış. Gel 100 yap karakteri bırak sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bonibon boiboi1234 yanlış hatırlamıyorsam. isteyen oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Hesap paylaşımı direkt ban sebebi. Bari isteyene PM'den hesap bilgilerini şifrelerini gizli soruları vs. verseydin. En azından daha güvenli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 1.5 aydır oynamıyorum. isteyen alsın oynasın. banlenirse kendi bilir. nasılsa oynamam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dün mail atmışlar epeydir oyuna girmiyosun ciğerim, oyuna bugün gir, sana gift pack vericez diye. giremedim o ayrı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 geminide oynayan var mı? atlantisteydimde bağlantı sorunu çıkıyordu avrupa sunucusuna geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlainDelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Genellikle Türkler Aquarius Serverinda Oynarlar..Saat Sorunu Yaşamamak İçin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar