Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Mac Book Pro uni body 17 inch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 ay once alindi cihaz

garantisi devam etmekte

fiyat olarak 2100 dolar.

2.8 ghz
4gb ram

cift ekran karti biri sarji uzatsin biri performans icin.

mac book bana gore degil ondan satiom.
Mesaj tarihi:
turkiyede 6milyar fiyati var neden bahsediyorsun sen?

amerikadada 2600 dolara kdv dahil fiyati vardi benim aldigim tarihte.

nerden neyi bulup yorum yaziyosunuzki buraya anlamis degilim.
Mesaj tarihi:
PublicEnemy said:

6 milyar neresi link verir misiniz?

Soyle yapalim; sen bana 6 milyardan ucuza satan yerlerin link'ini verir misin ? Apple bayii olsun mumkunse, sahibinden ya da gittigidiyor'dan ilanlar degil.
Mesaj tarihi:
ayrica kutusu falan herseyi mevcut

ozel aldigim kilif icinde kullanildi klavye koruyucusundan ozel temizlik solusyonuna ve bezine kadar.

resim istiyenler mail versin atam 7mb falan ettiginden resimler buraya koymadim.
Mesaj tarihi:
alet çok güzel. bunun ilk çıktıgındaki fiyatı 2999$ idi apple storeda tam olarak, denyo kardeşim takside unuttu ordan biliyorum.

tharkas ile de daha önceden alışverişim oldu içiniz çok rahat olsun en ufak sorun yaşamazsınız (tu)
Mesaj tarihi:
15-20 taksit konusunda ciddiydim esasen =)

Gittigidiyor'un komisyonu, vade farki derken epeyce fark ediyor. Bir de 3bin kusur liralik karta sahip degilim ne yazikki.
Mesaj tarihi:
sikinti suki bunu pesin fiyatina satmadan yeni laptopa 5-6 milyar para vermem zor.

pederin boyle bir satistan haberi olmayacagi icin ondan para alamam... 3 ay once aldigin seyi niye satiosun der papaz oluruz heheh.
Mesaj tarihi:
http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20X500-110

bunun biraz daha iyileri turkiyede o fiyatta malesef.

birde calinmaya kirilmaya bozulmaya karsi ekstra garanti yaptirion ediyor 5 milyar.

tabi turkiyeden alirsan.
Mesaj tarihi:
Bu arada Ingiltere'ye surekli gidip gelen 3-4 kisi taniyorum. Komisyonla ne istenirse getiririz demislerdi gecenlerde. Degerlendirmek isterseniz konusurum.
Mesaj tarihi:
adamın biri friendfeed'de 3400'e 15" olanını satmaya çalışıyor gittim yazdım bu ilanı heheh
http://friendfeed.com/portakal/e932e80b/temmuz-gibi-alms-oldugum-macbook-pro-mu-satlga
  • Yeni Oluştur...