THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 3 ay once alindi cihaz garantisi devam etmekte fiyat olarak 2100 dolar. 2.8 ghz 4gb ram cift ekran karti biri sarji uzatsin biri performans icin. mac book bana gore degil ondan satiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Aglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2. el denmesinin sebebi aldığın fiyata satmamaktır. yani istersen 1 gün kullan denk fiyata gideceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 turkiyede 6milyar fiyati var neden bahsediyorsun sen? amerikadada 2600 dolara kdv dahil fiyati vardi benim aldigim tarihte. nerden neyi bulup yorum yaziyosunuzki buraya anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2400tl vererim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 6 milyar neresi link verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ucuz bile denebilir bence 2100 dolar için. 6000 lira civarıydı hakkaten yanlış hatırlamıyorsam. http://www.kolaycaal.com/Products/Apple-MacBook-Pro-17-inc-28Ghz-Q-Klavye.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 PublicEnemy said: 6 milyar neresi link verir misiniz? Soyle yapalim; sen bana 6 milyardan ucuza satan yerlerin link'ini verir misin ? Apple bayii olsun mumkunse, sahibinden ya da gittigidiyor'dan ilanlar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 PublicEnemy said: google.comparan yoksa baltalama adamin satisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ayrica kutusu falan herseyi mevcut ozel aldigim kilif icinde kullanildi klavye koruyucusundan ozel temizlik solusyonuna ve bezine kadar. resim istiyenler mail versin atam 7mb falan ettiginden resimler buraya koymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 alet çok güzel. bunun ilk çıktıgındaki fiyatı 2999$ idi apple storeda tam olarak, denyo kardeşim takside unuttu ordan biliyorum. tharkas ile de daha önceden alışverişim oldu içiniz çok rahat olsun en ufak sorun yaşamazsınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hastayim bu alete, param yok diye alamiyorum resmen. Kimse almazsa 15-20 taksitle sat bana THARKAS =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gg ye koysun taksitle al kredi kartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 15-20 taksit konusunda ciddiydim esasen =) Gittigidiyor'un komisyonu, vade farki derken epeyce fark ediyor. Bir de 3bin kusur liralik karta sahip degilim ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sikinti suki bunu pesin fiyatina satmadan yeni laptopa 5-6 milyar para vermem zor. pederin boyle bir satistan haberi olmayacagi icin ondan para alamam... 3 ay once aldigin seyi niye satiosun der papaz oluruz heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 5-6 milyara ne laptopu, napıyorsun Erkin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 12 ayda totalde o parayı göremeyenler var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20X500-110 bunun biraz daha iyileri turkiyede o fiyatta malesef. birde calinmaya kirilmaya bozulmaya karsi ekstra garanti yaptirion ediyor 5 milyar. tabi turkiyeden alirsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 turkiyeden 5-6 liralik laptop almak pek mantikli degil. ne alacaksin ki sikko cosmio mu? 1.5 kat fiyatli m17x mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bu arada Ingiltere'ye surekli gidip gelen 3-4 kisi taniyorum. Komisyonla ne istenirse getiririz demislerdi gecenlerde. Degerlendirmek isterseniz konusurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adamın biri friendfeed'de 3400'e 15" olanını satmaya çalışıyor gittim yazdım bu ilanı heheh http://friendfeed.com/portakal/e932e80b/temmuz-gibi-alms-oldugum-macbook-pro-mu-satlga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 mbp17 unibody satilip yine mbp17 nextgen alinir yani. cosmio hede hodo degil. satisi destekliyroum (tu) asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 macbook a iyice sogudum ben kesinlikle dusunmuyorum herhandi bir apple urunu kullanmak bir daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar