Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 internetim kesildi. tamda şansa yeni big bang theory indirdim 2dk sonra gitti. aradım borcundan dolayı kapanmış dedi. sonra dedim bare wireless modemle konu komşudan çekmeye çalışayım çıkardım modemi wirelessı taktım bilgisayar hiç bir şey yapmadan direk internete girdi nası oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ..shouldbeillegal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Farinal said: internetim kesildi. tamda şansa yeni big bang theory indirdim 2dk sonra gitti. aradım borcundan dolayı kapanmış dedi. sonra dedim bare wireless modemle konu komşudan çekmeye çalışayım çıkardım modemi wirelessı taktım bilgisayar hiç bir şey yapmadan direk internete girdi nası oldu anlamadım you are lucky man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fakirlik başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nakit yatırıyorum kredi kartından değil o yüzden hep 3 ay geçiyor kesiyorlar o gün gidip açtırıyorum yoksa fakirlikten değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Farinal said: nakit yatırıyorum kredi kartından değil o yüzden hep 3 ay geçiyor kesiyorlar o gün gidip açtırıyorum yoksa fakirlikten değil :(bende hep nakit yatırıyorum ama hiç geçiktirmiyorum bence sen son ödeme tarihini kesilince hatırlıyorsun :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi her ay kim gitcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sen ben ve bizim durumumuzda olan nice abone arkadaş yoksa her zaman bu gece ki kada şanslı olamassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi niye hakkaten oldu yanlız bende anlamadım gayet 8mbit internetim var modem değiştirince geri geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Cystein said: ..shouldbeillegal.combunu yazmaya gelmiştim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Farinal said: abi niye hakkaten oldu yanlız bende anlamadım gayet 8mbit internetim var modem değiştirince geri geldi :Ddiyorum ya her zaman bu geceki kadar şanslı olamayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar