Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hala şampiyonluk sayılarıyla büyük/küçük takım karşılaştırmaları yapılıyor, kendinize gelin lan asdf
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Baggio said: sinad said: Yok ya, sübyancı diyemem taraftarınıza artık o kadar da değil. Yalnız siz de neden bu var? Niye böyle korkunca saçma sapan konuşmaya başlıyorsunuz? Size göre zaten bütün karşıt fikirler saçma.. Sakin olun ve heyecanlanmayın. Sadece sıkı tutunun ve dişinizi sıkın. Öncekiler gibi bu da geçecek... Takılmak başka şey, anlamsız ve abartı provokasyon başka şey. İkincisine kaymaya devam edersen, özellikle alakasız topiclerde, başına bir iş gelebilir, bilgine. Açık seçik uyarıdır. Hiçbir iş gelemez. Kurallar çerçevesinde oldukça istediğim yere istediğim gibi yorum yaparım. Yıllardır böyle yapmıyor musunuz? O zaman bayraklar koyalım eskisi gibi kimse o takım dışında yorumda bulunmasın. Nerede var tahrik edici bir mesaj? Yeneriz demem gücüne mi gidiyor? Fanatizm bu kadar kemirmesin beyninizi.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Zegna said: 5 yılda bir sampiyon olan takım taraftarının komplex filan demesi baya komik yaw :) iste bu taraftar profili yuzunden besiktas kucuk takım ve kucuk kalacak , Turkiye'de 2 buyuk futbol klubu var, biri Fb digeri Gs. jimnastik klubu filan ama, o branşlarda da tokatlıyoruz o kotu asıl :D hadi siz daha mac oynanmadan hakem diye aglamaya devam edin en iyisi hehe Kompleksli falan ama zeki taraftarsınız kabul ediyorum. Yenileceğinizi anlayınca kendinizi şimdident atmin edebiliyorsunuz =) Ayrıca bırakın abi şu gs fb muhabbetini. Madem büyük kulüpsünüz tek olun. Objektif düşünüyorum bak şimdi ayağı yapmayın =)
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hahahha daha dun hakem makem die ağlıyodunuz şimdi kaybediceğinizi anladınız falan diosunuz. yazık yahu...
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hakem diye tüpçü ağlıyop biz her türlü yeneriz =)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 5yildir galibiyetiniz yok kadikoyde.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fistan said: 5yildir galibiyetiniz yok kadikoyde. 5 yıl önce öyle galibiyet aldıkki aradaki 5 yıla bedel.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 khalad said: Fistan said: 5yildir galibiyetiniz yok kadikoyde. 5 yıl önce öyle galibiyet aldıkki aradaki 5 yıla bedel. işte bu yuzden kucuk takım bjk.
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 khalad said: Liste burda Fenerbahçe ve Galasaray'ın 4 şampiyonluk fazlası varYanlış, o listede 6 fark var dikkatli bakarsan. Aradaki 2 fark qq süper lig şampiyonluklarını temsil ediyodu hatırladığım kadarıyla. Mesele zaten sırf şampiyonluk sayıları falan değil, Beşiktaş genel olarak 3. takım insanların gözünde. Detaylı karşılaştırmayı şunu bunu fizban da yapmış mesela biraz. Big bangden beri şu kadar şampiyonluk var denilse de çok fark etmiyo mesela benim için zaten, orası ayrı.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 mokoko said: khalad said: Fistan said: 5yildir galibiyetiniz yok kadikoyde. 5 yıl önce öyle galibiyet aldıkki aradaki 5 yıla bedel. işte bu yuzden kucuk takım bjk. Bu duruma göre gs de küçük takım saraçoğlunda 10 senedir galip gelemiyor yazık.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yok ben ona demedim senin yazdığın şeye dedim. 5 sene once ole bi yendik ki o yeter bize mantığı. bjk ufak hedefler peşinde kosan ufak bi takım. 5 sene once bizi kadıkoyde yenmiş olmak yetiosa bi takım taraftarına o takım kucuk bi takımdır.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Kaspar said: khalad said: Liste burda Fenerbahçe ve Galasaray'ın 4 şampiyonluk fazlası varYanlış, o listede 6 fark var dikkatli bakarsan. Aradaki 2 fark qq süper lig şampiyonluklarını temsil ediyodu hatırladığım kadarıyla. Mesele zaten sırf şampiyonluk sayıları falan değil, Beşiktaş genel olarak 3. takım insanların gözünde. Detaylı karşılaştırmayı şunu bunu fizban da yapmış mesela biraz. Big bangden beri şu kadar şampiyonluk var denilse de çok fark etmiyo mesela benim için zaten, orası ayrı. Yani Beşiktaş 4 yıl üstüste şampiyon olsa yine küçük takım. Büyük takım olmak için taraftar,bütçe ve şampiyonluk gerekmiyor sanırım.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 beşiktaş fenerbahçe seviyesinde değil. bu kadar basit. küçük takımsınız.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Hangi seviye ? Arada fark var doğru söylüyorsun: -Fenerbahçe 26 senedir Türkiye kupası alamıyor.Beşiktaş 5-6 senede bir şampiyon oluyor. -Beşiktaş taraftarı besteler yapıyor. Fenerbahçe taraftarı onları çalıyor. -Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım var. Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören. -Fenerbahçe taraftarı takımları kötü giderken susuyor. Azıcık yükseldiği dönemlerde bir anda savunmaya başlıyor.Beşiktaş taraftarı her daim savunuyor.(Yıldırım Demirören hariç) -Fenerbahçe 20 milyon harcıyor boş bir oyuncu alıyor. Beşiktaş 8 milyon'a boş bir oyuncu alıyor. öyle işte Fenerbahçe nede olsa.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne diyosun duyamadım sesiniz cok az geliyor neyse ben işime bakayım
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gerçekler acıdır. kulaklarına gözlerine zarar verir haklısın valla. hadi kolay gelsin.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne gerçekleri.lol. küçük kulubun dinlemeye degmez taraftarı muamelesi yaptım anlamadın sdfsdf
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım var. Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören Şu kısımda kime laf söyledin ben anlamadım :S
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dartanian said: Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım var. Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören Şu kısımda kime laf söyledin ben anlamadım :S hangisi daha kötü ona karar veremedim insanların insafına bıraktım. Fistan said: ne gerçekleri.lol. küçük kulubun dinlemeye degmez taraftarı muamelesi yaptım anlamadın sdfsdf güzel espri yazıyımda canım sıkıldıkça gülerim. Neyse büyük takım fener'e hediyem olsun:
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Gsliyim de o 2 kulüp başkanı karşılaştırılmaz bile. En basit finansal yönden farklar.
kerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bayragi gorunce bildigin kahkaha attim lan
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bjklıların 5 sene onceye takılıp kaldılarının bir kanıtı daha. tamam lan tamam kalecisiz yendiniz bizi o yuzden dunyanın en buyuk takımısınız. barça kalecisiz yenebildi mi kimseyi? yok. ozmn bjk>barça.
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dunyanin en atesli ve en komik taraftari. neyse haftasonu saracoglunda gorusucez.
Öne çıkan mesajlar