aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Var mı giden? Kastamanu'da ne yapılır, nereye gidilir, ne yenip içilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 şu meşhur evler kastamonudamıydı nerydedi safranbolu nerdeydi daha doğrusu kastamonudaysa git tabi ben gitmedim ama gitmeyi istiyom yanş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kastamonu merkezde hiic bisey yapilmaz.ama inebolu abana guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Safranbolu güzel, gidip görmeni öneririm. Adını hatırlayamadığım bir tepeye çıkıp tüm ilçeyi kuşbakışı görmek insanı 19 yaş gençleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 18 yaşında gidersen portakalda vitamin gibi hissediyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bartına da uğramanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 İş için gittiğimden öyle çook vaktim olmayacak. Ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar