Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC touch pro 2 vs iphone 3gs

forçen

Öne çıkan mesajlar

2sinden birini alma olasılığım var ama hangisini almalı tam karar veremedim. htc daha iyi gibi gözüküyor şimdilik.
özellikle qwerty klavyesi olması ve windows mobile işletim sistemi ile daha cazip geldi.
iphone ekranı 3.5" htc nin 3.6" olduğu için 2sinde de ekran açısından pek bir fark yok.
neyse burda karşılaştırması var;
http://www.ceptown.com/index.php?p=karsilastirma&task=karsilastir&tel1=1313&markaId=37&tel2=1396

birde 2sini de hiç kullanmadım.sadece arkadaşlardan iphone kurcalamışlığım var. htc ve iphone kullanıcıları neden tercih ettiklerini birde windows mobile işletim sisteminin iyi olup olmadığını açıklarsanız güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ne icin kullanacagin cok onemli. ben mesela donanimi daha iyi olmasi sebebi ve iphone'un herkeslerde olmasi sebebiyle n97 aldim ve pismanim acikcasi. klavyesi cok guzel harika da, benim icin uygulama destegi cok daha onemliymis bunu anladim.

ayrica windows mobile diyorsun. kosarak uzaklas.
Sosyal ağlarda paylaş

benim için de uygulama çok önemli. Sabahları okula giderken veya akşam dönerken uygulamalarla oyalanmak veya büyük ekranda dizi,film gibi şeyler izlemek için alıyor gibi bişeyim hatta. windows mobile ın windows tabanlı olması nedeniyle çok fazla uyglama desteklediğini duymuştum. o yüzden atladım zaten w.m. işletim sistemine.
Sosyal ağlarda paylaş

valla uygulama alaninda apple store ile hicbiri yarisamaz. derste sikilinca oyun falan oynucam mesela, adam gibi oyun bulamiorm symbian icin. yanimda iphonelu arkadaslar guzel guzel oynuyorlar. benden tavsiye iphone alman yonunde.

film dizi falan izleyeceksen bu hd iphone u beklemen mantikli olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Silphatos said:

ben olsam haticeden şaşmazdım, adamlar smartphone olayını icat etti. nuff said

Telefon özelliği olan ilk işletim sistemi benim bildiğim MS ppc2002. O zamanlar genelde pda üreticileri bu telefon destekli pda şeklinde çıkartıyodu smartphoneları.

pda gibi muhteşem bir fikrin kullanım kolaylığı adına bu kadar sığlaştırılması da hakikaten üzüyor beni. Teknolojinin ve pazarlamanın bu yolu izlemesi apayrı bi tartışma konusu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...