forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 2sinden birini alma olasılığım var ama hangisini almalı tam karar veremedim. htc daha iyi gibi gözüküyor şimdilik. özellikle qwerty klavyesi olması ve windows mobile işletim sistemi ile daha cazip geldi. iphone ekranı 3.5" htc nin 3.6" olduğu için 2sinde de ekran açısından pek bir fark yok. neyse burda karşılaştırması var; http://www.ceptown.com/index.php?p=karsilastirma&task=karsilastir&tel1=1313&markaId=37&tel2=1396 birde 2sini de hiç kullanmadım.sadece arkadaşlardan iphone kurcalamışlığım var. htc ve iphone kullanıcıları neden tercih ettiklerini birde windows mobile işletim sisteminin iyi olup olmadığını açıklarsanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 donanimsal olarak hd2 3gs'i dover. ama telefon dediginin yazilimi donanimindan cok daha onemlidir, o yuzden de 3gs.. ama iphone'larin yeni modeli haziran'da duyurulacak. daha telefonun 2-3 aylikken yenisinin duyurulmasi biraz mutsuz edebilir. acelesi yoksa bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iphone un yazılımının windows mobile dan iyi yanı nedir? windows mobile iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iphone os ile windows mobile kiyas kabul etmez. sadece iphone os degil, mevcut isletim sistemleri icinde (maemo, android, vs de dahil) windows mobile en kotusu. hele winmo 6.5 een en kotusu. o yuzden sen biraz daha bekle, yeni cikacak iphone'u alirsin. (iphone hd olacak galiba adi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 22 haziranda çıkıcak demişler iphone hd için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ne icin kullanacagin cok onemli. ben mesela donanimi daha iyi olmasi sebebi ve iphone'un herkeslerde olmasi sebebiyle n97 aldim ve pismanim acikcasi. klavyesi cok guzel harika da, benim icin uygulama destegi cok daha onemliymis bunu anladim. ayrica windows mobile diyorsun. kosarak uzaklas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 benim için de uygulama çok önemli. Sabahları okula giderken veya akşam dönerken uygulamalarla oyalanmak veya büyük ekranda dizi,film gibi şeyler izlemek için alıyor gibi bişeyim hatta. windows mobile ın windows tabanlı olması nedeniyle çok fazla uyglama desteklediğini duymuştum. o yüzden atladım zaten w.m. işletim sistemine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 valla uygulama alaninda apple store ile hicbiri yarisamaz. derste sikilinca oyun falan oynucam mesela, adam gibi oyun bulamiorm symbian icin. yanimda iphonelu arkadaslar guzel guzel oynuyorlar. benden tavsiye iphone alman yonunde. film dizi falan izleyeceksen bu hd iphone u beklemen mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 forçen said: 22 haziranda çıkıcak demişler iphone hd için gecen sene 19 haziranda duyuruldu, 22sinde cikti, ama bunlar amerika icin. ornegin turkiyede 28 agustosta satisa cikmis. bu da 2 aylik bir gecikme demek. o yuzden eylul basi gibi plan yapmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yanlış hatırlamıyosam 3gs amerika ile aynı anda satışa sunulmuştu burda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ya yanlış hatırlıyorsan peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben olsam haticeden şaşmazdım, adamlar smartphone olayını icat etti. nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 HETECE LEGEND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Windows mobile unmanaged kod çalıştırabiliyor. Bütün farkı budur. Bu cümle size birşey ifade etmiyorsa almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Silphatos said: ben olsam haticeden şaşmazdım, adamlar smartphone olayını icat etti. nuff said Telefon özelliği olan ilk işletim sistemi benim bildiğim MS ppc2002. O zamanlar genelde pda üreticileri bu telefon destekli pda şeklinde çıkartıyodu smartphoneları. pda gibi muhteşem bir fikrin kullanım kolaylığı adına bu kadar sığlaştırılması da hakikaten üzüyor beni. Teknolojinin ve pazarlamanın bu yolu izlemesi apayrı bi tartışma konusu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar