Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Eveeeeet, Emlak sektörü, gayrimenkul değerleme, ve ne alaka da deseniz stratejik yönetim konularında kaynağı olan patiler help plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nasıl kaynak aradığını azıcık daha açarsan yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 =) emlak sektöründe swot analizi yapacağımdır. bu sektörün içsel ve dışsal faktörleri nelerdir fln. daha detaylı araştırmadım. Araştırayım, swot için neler gerekir belirteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Tam ihtiyacını karşılar mı bilmiyorum ama gazi yayınlarına bi bakıver orda ihtiyacın türden kitaplar olması lazım kitaplıkta olması lazım bizim ama şuan büroda deilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 istanbulda nerde bulutum bakim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yörükoğlu emlakçılık var antalyada istersen sorarım onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 valla döküman info verebileceklerse makbule geçer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://www.spk.gov.tr/ abi buraya bi bak istersen semaye piyasası kurulu sertifikası fln alman gerekio değerleme için fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ben değerleme yapmıcam tez yazıorum da heheuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar