Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler nereye takılırlar ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağırlıklı dağa taşa takılırım...Zor görünürüm.Ara sıra cadde üzerinde 3-5 saniye görebilirseniz görebilirsiniz :P
olmadı,Akşamları Gedavet parkında bisikletli oturup çay içen-konuşan bir kaç kişi görebilirsiniz.
Net kafe olarak Discovery ye takılırım,makineleri sağlamlamdır.
Yemek için,Torunoğlu-2. BeyazSaray ı tercih ederim.İçecek soğuk birşeyler için herzaman ki yer,Mcdonald's-devasa boy buzlu ice tea dir.Kışın oturulacak kafe sayısı aşırı fazladır,Genellikle Cafe Jack's te bir karışık kokteyl,olmadı pablo, olmadı kafe ora olabilir..
Stadyum civarlarında görmeniz oldukca yüksektir,zaten stadyumun karşısında ev :Pp

Sille,Aydınçavuş-Meram Bölgeleri-,Dutlukırı Yolu,Hatıp-Lalebahçe yolu üzerlerinde görebilirsiniz..
Ağırlıklı olarak,tek başıma ve basit antrenmanlarımı Aydınçavuş bölgesinde yaparım.

istanbuldada Klan kafeden,Ankarada Kızılaydan[bike carnage] şaşılmaması gerekir düşüncemce :P

said:
rexx, 02 Ağustos 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
Konya ' da daha ole bı ortam yok :(

Hadi oradan :] Alla alla..ben mi göremiyorum,Konyadaki pati sayısında patlamamı var?

said:
Prawler, 02 Ağustos 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
konya da dağa çık bisikletle mumiyle
doğada süper ortam olur valla

Dayanabilecek,pedalına güvenen herkez itina ile beklenir...

said:
Azmodai, 02 Ağustos 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
konyanin merkezinde yuvarlak bi ortam var bi suru kafe falan var oraya takilin sizde heuhear.

Kronik Azmolizma :) Gel o yuvarlak tepede bir etliekmek yiyek olmamı?

said:
Prawler, 02 Ağustos 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
mc donald's ın konyadaki camları buğuluymuş

Öyle walla..Zaten heryeri görüyor.Dışarıdan içeriye-içeriden dışarıya rahatsızlık veriyordu önceden...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mumi bende jack's yanında olan andromeda kahve evine çok gelirdim sessiz sakin bir yerdi fakat pablo vs. hiç gitmem :) biz senle zor anlaşırık :( şaka bi yana tanışırık rexx ile beraberiz biz hergün cafeden çıkmıoz. bisiklette kendime güvenirim walla geçen sene o kadar para boşunamı verdim. icq verdik cwp bilem vermedin :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
mumi konyalı olmasına rağmen ben ordaki mekanları ondan iyi bliyorum anasını satiim :P
mesela yeni bi yer açıldı meram yeni yolun girişinde
hesapta rock bar canlı müzik falan var
ama alkol yasak olduğu için tabi bar olamadılar hehe
sonra boyalı kuş cafe var orasıda güzeldir
bide bass-ton müzik var orası yeni bi mekan açacakmış
alkolde olacakmış rock bar hesabı
kiralamışlar fuarın o tarafta bi yer
bak ta burdan takip ediyorum :P
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 03 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
mumi bende jack's yanında olan andromeda kahve evine çok gelirdim sessiz sakin bir yerdi fakat pablo vs. hiç gitmem :) biz senle zor anlaşırık :( şaka bi yana tanışırık rexx ile beraberiz biz hergün cafeden çıkmıoz. bisiklette kendime güvenirim walla geçen sene o kadar para boşunamı verdim. icq verdik cwp bilem vermedin :(

Andromedia :] Duman altı olduğu için gitmiyorum oraya.
Pabloyada fazla takılmam 1-2 yılda ayda..
ps:icq dan mesaj attım,listeye ekledim senden cevap gelmedi?

@Eagle: olm ben öyle oturan biri değilim ki :) Kışın-yazın farketmiyor,gene pedal gene pedal...
Mesaj tarihi:
Taksimde
-Ex Bronx,Blaze vs nin olduğu sokak
-Karavan
Kadıköyde
-Zincir,Karga,Budha
Eskişehirde
-Hayal Kahvesi,Budha,Haller[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!