BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 caravan,zincir,rockpub :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp|
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ağırlıklı dağa taşa takılırım...Zor görünürüm.Ara sıra cadde üzerinde 3-5 saniye görebilirseniz görebilirsiniz :P olmadı,Akşamları Gedavet parkında bisikletli oturup çay içen-konuşan bir kaç kişi görebilirsiniz. Net kafe olarak Discovery ye takılırım,makineleri sağlamlamdır. Yemek için,Torunoğlu-2. BeyazSaray ı tercih ederim.İçecek soğuk birşeyler için herzaman ki yer,Mcdonald's-devasa boy buzlu ice tea dir.Kışın oturulacak kafe sayısı aşırı fazladır,Genellikle Cafe Jack's te bir karışık kokteyl,olmadı pablo, olmadı kafe ora olabilir.. Stadyum civarlarında görmeniz oldukca yüksektir,zaten stadyumun karşısında ev :Pp Sille,Aydınçavuş-Meram Bölgeleri-,Dutlukırı Yolu,Hatıp-Lalebahçe yolu üzerlerinde görebilirsiniz.. Ağırlıklı olarak,tek başıma ve basit antrenmanlarımı Aydınçavuş bölgesinde yaparım. istanbuldada Klan kafeden,Ankarada Kızılaydan[bike carnage] şaşılmaması gerekir düşüncemce :P said: rexx, 02 Ağustos 2004 14:26 tarihinde demiş ki: Konya ' da daha ole bı ortam yok :( Hadi oradan :] Alla alla..ben mi göremiyorum,Konyadaki pati sayısında patlamamı var? said: Prawler, 02 Ağustos 2004 14:27 tarihinde demiş ki: konya da dağa çık bisikletle mumiyle doğada süper ortam olur valla Dayanabilecek,pedalına güvenen herkez itina ile beklenir... said: Azmodai, 02 Ağustos 2004 14:28 tarihinde demiş ki: konyanin merkezinde yuvarlak bi ortam var bi suru kafe falan var oraya takilin sizde heuhear. Kronik Azmolizma :) Gel o yuvarlak tepede bir etliekmek yiyek olmamı? said: Prawler, 02 Ağustos 2004 15:01 tarihinde demiş ki: mc donald's ın konyadaki camları buğuluymuş Öyle walla..Zaten heryeri görüyor.Dışarıdan içeriye-içeriden dışarıya rahatsızlık veriyordu önceden...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 mumi bende jack's yanında olan andromeda kahve evine çok gelirdim sessiz sakin bir yerdi fakat pablo vs. hiç gitmem :) biz senle zor anlaşırık :( şaka bi yana tanışırık rexx ile beraberiz biz hergün cafeden çıkmıoz. bisiklette kendime güvenirim walla geçen sene o kadar para boşunamı verdim. icq verdik cwp bilem vermedin :([signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 mumi konyalı olmasına rağmen ben ordaki mekanları ondan iyi bliyorum anasını satiim :P mesela yeni bi yer açıldı meram yeni yolun girişinde hesapta rock bar canlı müzik falan var ama alkol yasak olduğu için tabi bar olamadılar hehe sonra boyalı kuş cafe var orasıda güzeldir bide bass-ton müzik var orası yeni bi mekan açacakmış alkolde olacakmış rock bar hesabı kiralamışlar fuarın o tarafta bi yer bak ta burdan takip ediyorum :P
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 meram yeni yolun girişinde dediğin yer sanırm Club E idi orada tavla oynuor millet :D[signature][hline] [Bu mesaj Xharloan tarafından 03 Ağustos 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Xharloan, 03 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: mumi bende jack's yanında olan andromeda kahve evine çok gelirdim sessiz sakin bir yerdi fakat pablo vs. hiç gitmem :) biz senle zor anlaşırık :( şaka bi yana tanışırık rexx ile beraberiz biz hergün cafeden çıkmıoz. bisiklette kendime güvenirim walla geçen sene o kadar para boşunamı verdim. icq verdik cwp bilem vermedin :( Andromedia :] Duman altı olduğu için gitmiyorum oraya. Pabloyada fazla takılmam 1-2 yılda ayda.. ps:icq dan mesaj attım,listeye ekledim senden cevap gelmedi? @Eagle: olm ben öyle oturan biri değilim ki :) Kışın-yazın farketmiyor,gene pedal gene pedal...
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 izmirde siesta üsküdar çaycısı kordon cafe[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 clube evet akşamları canlı müzik oluyor orda hatta bizim arkadaşlar çıkıyor :P
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Taksimde -Ex Bronx,Blaze vs nin olduğu sokak -Karavan Kadıköyde -Zincir,Karga,Budha Eskişehirde -Hayal Kahvesi,Budha,Haller[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ahaeuh lam Mumi benim çocukluk ark çıktı :D[signature][hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 rofl :lol: *!camdan atlar gelir* Eheheh yok be.....Nette ufak kalmaya başladı dünyadan sonra :D
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 *!hasret giderir* ahah :P[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ahahaha tiplere bak ya harbi çok ufak kalmış net artık[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eagle mumi'nin konyadaki mekanları bilmemesi doğal :) adam bisiklette dağda bayırda.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar