|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Witcher oyununu oynamayan var mıdır, güzel dünyasında dolaşmayan var mıdır bilmiyorum ama online olarak karşımıza geliyor bu sefer. Üstelik Free 2 Play olarak. İşte bu da sitesi, Witchver Versus online takip etmekte fayda var. Akar mı kokar mı şimdiden bir şey söylemek zor tabi. Yapımcı firmalara da bakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ee, daha Witcher 2 gelmedi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 dandik bir şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana omertanın biraz görsellik katılmış hali gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben oynamadım la bunu. güzel mi edineyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar