Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 shockhaber linklerinden buludum aşağıdaki linki.. ve girip bakınca; rüzgar paneli, şehre çok uzak, yolları yok, ulaşımı yok vs. bir sürü problemli meşhur olimpiyat stadyumunu düşündüm.. çok mu gerekliydi daha adaylığımızı bile kabul etmedikleri olimpiyat sevdası için en az 20 yıl önce stadyumu yapmak?? bakın çin olimpiyatları aldıktan sonra zamanın en teknolojik imkanlarını kullanarak ne mimarlık harikaları çıkartmış ortaya.. http://www.bjghw.gov.cn/forNationalStadium/indexeng.asp[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 biz bu yola 98 de baş koyduk gerekliydi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Kesinlikle gerekli değildi ama eminim bu sorumsuzluk gibi görünen olayın altında ne menfaat çemberleri dönüyordur.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 gerekli mi? hmm evet bir spor kompleksi gerekliydi. şu anki stadyumlar hep futbol stadyumu. sürüsüne bereket spor yapılacak yüksek kapasiteli bir stadyum gerekliydi tabiki. ama olimpiyat stadı tam anlamıyla bir fiyasko. bu kadar dandik nasıl yapılır anlamam. kim demişti hatırlamıyorum ama biri demişti stadı enine değiş boyuna yapsalar rüzgar problemi olmicaktı çünkü kale arkalarına değil kapalı ve numaralı tribünlere denk gelip kesilecekti. lol en basit örnek bu ne akdar baştan savma olduğunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 deveye sorulan soru ve devenin cevabı.. biz de gelmiş niye stadımız kötü yapıldı diye burda tartışalım..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar