Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Mercedes 200 D 1977 model klasik sorunsuz

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Malum sitede ilan numarası 24016619 dır. Fotoğraflar için bakabilirsiniz. Aracın durumuna gelince;

Rektifiyeden sonra 3.000 km kullanılmıştır. Km orjinal 445.000 dir.
Akü yeni Delphi 72 amper.
Marş sistemi yeni.
Yağ eksiltmesi v.s. sorunları yok yağ değişimi zamanlı yapılıyor.
Km'de 25 kuruş yakıyor katkı maddesi kullanılırsa 20 kuruşa düşüyor.
Döşemelerde ufak tefek 1-2 yırtık var.
Torpido çatlaksız temiz.

Acil nakit ihtiyacından 4.500 liradır. Pazarlık yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

http://urun.gittigidiyor.com/SDR-FHM-SERAY-SEVER-KAPAK-NISAN-2006_W0QQidZZ24016619

malum sitede bu çıktı hacı.
sgdfagsd ilanı yeniden mi açsam dayanamadım buna.

bilmiyorum meraklısı var mı ilgilisi bilgilisi çok mu ama çok keyifli bir araba olduğunu belirtmek isterim ben baya sıkıştım zaten kullanamıyorum bir süredir mazot alamadığımdan. o yüzden satma gereği duyuyorum. 2010 modellerde bağıra bağıra reklamı yapılan "bağımsız süspansiyon" bu araçta vardır ve çukur tümsek hissettirmez bile. he bi de sunroof'u açınca püfür güneş ensede trafik bile çekilir oluyor bazen
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

daha yeni almışsın zaten neden satıyorsun? mazot fiyatıda öyle alınmayacak uçuk bir ücret değil..
eski sistem olduğu için diğer dizel motorlu araçlara göre biraz fazla yakıyor malum. asıl sorun ise şehre biraz uzakta oturuyorum misal işe gidip gelmem 8 litre mazot = 25 lira civarı tutuyor. zaten satarsam yeni bir araba almayıda düşünmüyorum şu an beni aşıyor. pişman olma ihtimalim yüksek ama en azından bir süre rahat ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...