FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bi heyecanla aldım geldim elektroworldden bi gitar, pc uyumlu falan yazıyo da içinden çıkan cddeki programda xp falan bişeyler yazıyo direk, kuramadım windows7ye. bi kaç program adı görmüştüm burda bi yerlerde de, ulaşamadım bi türlü aramayla. nabıcam halp plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ps3 gitarını pc de kullanmak için joytokey var da senin durumunda yardımcı olurmu bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oyunu mu yükleyemedin yoksa gitar mı çalışmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eğer gitar çalışmıyosa xpadder diye bir program var. Oyunun ayarlarından gitardaki her tuş için bi kısayol ayarlıyosun sonra gitardaki her tuş için programla birlikte aynı kısayolları ayarlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gh 3 otomatik algılamıyomuş gitarı onun için pinnacle diye bişey buldum, kurdum ve çalıştı. bi de on/off tuşunu görememişim gerçi. pinnacle işe yaramamış da olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gh 3 direk algılamıyo, ben de dediğim programla yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu oyun pcde çalıştırmak zormu gerçekten bende çok istiyorum almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pc için olan gitarı alınca hiç zor değil. World tour direk algılıyo, 3 te de ufak bi programla halloluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135070454&CS_Category=_PC_OYUN895&CS_Catalog=_OYUN___HOBI bu oyun aldın şimdi buna uygun gtarı nerden bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben de aynısını almıştım ama gitarla birlikte set olarak almıştım yani oyun ve gitar set olarak satılıyo d&rlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu oyun gtarsız çalışıuyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pcde evet konsolda 4 itibariyle hayır bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 klavyeden zevk vermez ki ya bu oyun of yarın dr ye bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi bi de bende w7 var ve gh:wt çok feci lag yapıyo. başlarken notalar normal, belli bi zaman sonra gecikme başlıyo hata yaptığım anda o gecikme sıfırlıyo falan. bi patchi falan var mıdır bunun yoksa xp mi kurmam lazım illa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla ekran kartının patchi falan var mı diye bakabilirsin, çünkü bazı kartlar kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 4850 var aslında kasmaması da lazım ama, baktım patchlerine falan da gh için özel bişey bulamadım. onun dışında da son sürümünde ccc zaten. neyse xp simülatör falan bakıcam artık wt için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://i41.tinypic.com/2wmpgmu.jpg bende bu var. Driver falan yüklemeden catıt catır calisiyor direk windows 7 de Oyun + gitar 120 tl ye satılıyor ebay de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kargosu çok olur ama bunun, büyük baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 alla alla ben pc icin oyunu bile bulamadim, kendi sitesinde bile yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 legends of rock var pc için be ben kurduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gh5 baktiydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sorunu tam anlamadım ama şöyle bişey diyim belki işinize yarar, Guitar hero 3 için gh4 gitarı kullanırken gh3'ün 1.3 patch'ini kurmak gerekiyor yoksa görmüyor gitarı. belki unofficial gitarlar için de aynısı gerekiyordur. 1.3 patchini kur öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pc icin zaten sadece gh 3 cikti diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Pc için GH 3 Legends of Rock, GH Aerosmith ve GH 4 World Tour var. Fakat üvey evlat muamelesi gördükleri için dikkati çekmiyorlar üzerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sitelerinde platform olarak bile yok pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar