Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guitar hero gitarı için program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi heyecanla aldım geldim elektroworldden bi gitar, pc uyumlu falan yazıyo da içinden çıkan cddeki programda xp falan bişeyler yazıyo direk, kuramadım windows7ye.
bi kaç program adı görmüştüm burda bi yerlerde de, ulaşamadım bi türlü aramayla. nabıcam halp plx.
Mesaj tarihi:
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135070454&CS_Category=_PC_OYUN895&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

bu oyun aldın şimdi buna uygun gtarı nerden bulcan
Mesaj tarihi:
abi bi de bende w7 var ve gh:wt çok feci lag yapıyo. başlarken notalar normal, belli bi zaman sonra gecikme başlıyo hata yaptığım anda o gecikme sıfırlıyo falan. bi patchi falan var mıdır bunun yoksa xp mi kurmam lazım illa :(
Mesaj tarihi:
4850 var aslında kasmaması da lazım ama, baktım patchlerine falan da gh için özel bişey bulamadım. onun dışında da son sürümünde ccc zaten. neyse xp simülatör falan bakıcam artık wt için.
Mesaj tarihi:
sorunu tam anlamadım ama şöyle bişey diyim belki işinize yarar, Guitar hero 3 için gh4 gitarı kullanırken gh3'ün 1.3 patch'ini kurmak gerekiyor yoksa görmüyor gitarı. belki unofficial gitarlar için de aynısı gerekiyordur. 1.3 patchini kur öyle dene.
  • Yeni Oluştur...