Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 doğru soru nereye değil ne yaptıracağın, doğru dövmeyi bulunca istediğin yere onu yapıştırırlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Vidar said: sesu said: De özel sektörde kimsenin dövme yüzünden başının belaya girdiğini görmedim ben. Devlet memuru olacaksan problem oluyor diye biliyorum sadece. ya başının belaya girmesi deil de insanlarla uğraşan bi pozisyon için mesela, müslüman bi ülkede yaşadığımız için dediğin gibi, dövmeliyi tercih etmezler çünkü müşterinin seni sevmesi gerekiyo. Yani, yine ne tarz bir iş yaptığına bakar herhalde "insanlarla uğraşmak" çok geniş bir açıklama. Ben reklam ve PR ajansında staj yaptığımda bütün çalışanların dövmesi vardı nerdeyse. Her gün bir sürü şirketin üst düzey yetkilileriyle muattap oluyordu kadınlar/adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bende yaptırmak istiyorum bölge ve yapılmasını istediğim şey belli siyah olucak ama harf başı ne kadar alır ne kadar tutar bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 devlette falan çalışırsan sorun olur olsa olsa. benim mesela dirsekle bilek arasında her türlü ortada. bu tarz bir duruma düşersem ilerde gömlek giyerekten falan kapatıcaz artık:D hatta raiden'in attığı resimde kırmızı bölge oluyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar