Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nileppezdel said: Anlaşalım abi ben seve seve trollerim açtığın konuları, bi bakarsın 25 sayfa olmuş :D Ya kamera açmak riskli bi kere kim ss alır belli mi olur? NEden açayım. NEden kızı alet ettin diyenlere de cevabım, kız istedi. Yine de geri çevirmem lazımdı ama dayanamadım işte. Çocuktum lan 2 sene öncesi mi ne bu dediklerim. allala 2 sene önce çocuktuysan dostum bu adamlar her 2 sene önce ki postunu quotelayıp karşına koyar çocukken böyle diyordun diye aleyhine kullanırlar. birde telefonda da ses kaydı alınabilir ss den korkuyorsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gören de hiç pron izleyip pc başında 31 çekmiyosunuz sanacak. iyidir cyber arada. düzenli sex hayatımız olsa da (ahah#1) arada masturbasıyon da gerekli bünyeye, yeri ayrı. cyber da iyidir o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Olm yapmadan önce bana da çok saçma geliyodu "şuranı okşuyorum şimdi" demek falan. Ben de ağzımla gülmezdim ama o anda kız aklımı başından aldı sonra baktım kulağa dışardan sçama gelse de yaparken zevkli gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 +ıyy salyan aktı sibelcan iğrençsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ufo topicinden burya gelmiş adam webcamle bile değil webcamsiz oh yes şimdi içerdeyim kucagındayım falan die oturup hakkaten bunları mı yazdınız pes yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 buradan 900 hat sahiplerine sesleniyorum "paticiğe reklam verin!" edit: has ne ya hat hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Farinal said: nileppezdel said: Anlaşalım abi ben seve seve trollerim açtığın konuları, bi bakarsın 25 sayfa olmuş :D Ya kamera açmak riskli bi kere kim ss alır belli mi olur? NEden açayım. NEden kızı alet ettin diyenlere de cevabım, kız istedi. Yine de geri çevirmem lazımdı ama dayanamadım işte. Çocuktum lan 2 sene öncesi mi ne bu dediklerim. allala 2 sene önce çocuktuysan dostum bu adamlar her 2 sene önce ki postunu quotelayıp karşına koyar çocukken böyle diyordun diye aleyhine kullanırlar. birde telefonda da ses kaydı alınabilir ss den korkuyorsun ama Telefonda ses kaydı ciddi suç abi hapislerde çürütürüm onu yapan kızı. Ama kendi rızanla cam açmıoşsın mal mısın prtsc tuşunu bilmiyosun derler adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 telefon abi telefon yürü be nilep..EVET BEN DE YAPTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 O değil de yazdıklarıma herkes illa bakıp gıcık oluyor falan, imzaya reklam alma sistemi gelsin lütfen. Daha da zengin olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mektuplaşarak sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cute blonde teenager's msn logs (03:47) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BaaL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok ben şahsen öyle yazmadım da,soyup kendini elletiyorum çoğuna,o yazarsa yazıyo, genel hafızadan replay tekniği ile fantezi kuruyosun kafanda, rahatlıyosun falan işte. bilimsel olarak budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hergün patide ayarlaşarak form tutmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 telefon büyüktür webcam den yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sdeceokuyangenç said: telefon abi telefon yürü be nilep..EVET BEN DE YAPTIM kaç para aldın doğruyu söyle PS : cyber için değil bunu savunmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başka bi şehirde bi sevgilim vardı bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi kimine göre bdsm de çok leş bişeydir ama bdsm'i çok seven insanlar da var yani. Milletin fantezisi sizi mi gerdi? Çeşit çeşit cinsel keyif unsuru var. Hentai ne lan çizgifilm pokemondan mı azıyon lololol da denebilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nilep sado mazo olduğunu da itiraf etti1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tamamdır gardın düştü belli, bundan sonrası keyifli olmaktan çıkar.. biz bitirdik konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama şahsi kanaatim hentai mangaların hentai animelerinden daha iyi olduğu yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 olm biz meriçligine kızdık zaten. cybera takılıyoruz fghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 DoruK said: nilep sado mazo olduğunu da itiraf etti1!1! lol :D Yok mesela o bana çok itici geliyo ama ondan zevk alan bi sürü insan var. İnsanların cinsel hayatlarında neyden zevk aldığıyla dalga geçmek baya yanlış ve çocukça yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sado mazo iyidir ya hafif şekilde en azından tırmık olsun ısırmak olsun. ama ısırık kan getircek yani öyle o kadar da hafif değil o normali zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama morluk bırkamican sora. dolaşırsınız ortada umut sarıkaya lise önünde hortumla boyun emziren cocuklar gibi ehehe... yengenizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dunkelzahn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 siber sekste "virüsten korunma" nasıl oluyor lan norton falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 4.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cute blonde teenager's msn logs (03:47) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok ben şahsen öyle yazmadım da,soyup kendini elletiyorum çoğuna,o yazarsa yazıyo, genel hafızadan replay tekniği ile fantezi kuruyosun kafanda, rahatlıyosun falan işte. bilimsel olarak budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hergün patide ayarlaşarak form tutmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 telefon büyüktür webcam den yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sdeceokuyangenç said: telefon abi telefon yürü be nilep..EVET BEN DE YAPTIM kaç para aldın doğruyu söyle PS : cyber için değil bunu savunmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başka bi şehirde bi sevgilim vardı bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi kimine göre bdsm de çok leş bişeydir ama bdsm'i çok seven insanlar da var yani. Milletin fantezisi sizi mi gerdi? Çeşit çeşit cinsel keyif unsuru var. Hentai ne lan çizgifilm pokemondan mı azıyon lololol da denebilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nilep sado mazo olduğunu da itiraf etti1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tamamdır gardın düştü belli, bundan sonrası keyifli olmaktan çıkar.. biz bitirdik konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama şahsi kanaatim hentai mangaların hentai animelerinden daha iyi olduğu yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 olm biz meriçligine kızdık zaten. cybera takılıyoruz fghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 DoruK said: nilep sado mazo olduğunu da itiraf etti1!1! lol :D Yok mesela o bana çok itici geliyo ama ondan zevk alan bi sürü insan var. İnsanların cinsel hayatlarında neyden zevk aldığıyla dalga geçmek baya yanlış ve çocukça yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sado mazo iyidir ya hafif şekilde en azından tırmık olsun ısırmak olsun. ama ısırık kan getircek yani öyle o kadar da hafif değil o normali zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama morluk bırkamican sora. dolaşırsınız ortada umut sarıkaya lise önünde hortumla boyun emziren cocuklar gibi ehehe... yengenizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 siber sekste "virüsten korunma" nasıl oluyor lan norton falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar